HAYDAR REVİ: 2/2

Ak Parti’nin bir bileni şu sıralar en çok merak edilen bir konuda bizi bilgilendirdi.. 

Dedi ki, Haydar Revi 2/2’yi yakaladı… Olaya ve dediğine bir anlam veremedik.

Dediğine açıklık getirdi.

Revi’nin il başkanlığına 3 vekil karşıydı.. Bir vekil yanındaydı.. 

Haydar Revi (@revihaydar) | TwitterŞimdi 2 vekil yanında. Genel merkeze iki vekil görüşünü Revi’nin il başkanlığından yana belirtti.

Bir de şu ayrıntıyı verdi.

“Hani, Yomra ilçe başkanlığının belirleneceği Ankara’daki toplantıya gidildi ya.. İşte Yomra toplantısı bittikten sonra teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Revi’ye il başkanımız sensin bizzat dedi.. Trabzon sorumlusu Rize Ak Parti milletvekili de aynı şeyi dedi…”

O zaman, Ak Parti’ye hayırlı uğurlu olsun..

Revi’ye de Allah yardımcı olsun..

Ha, şu 2/2’deki vekiller kim dedik..

Meğer telefonu kapatmış, bilgi alamadık

TGC ESKİ BAŞKANININ İLGİNÇ İDDİASI

Murat Taşkın'dan AçıklamaBir dönem Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını yapan ve şunda TSYD Genel Merkezi’nde yönetici olan Murat Taşkın, Trabzon’un gündemindeki demiryolu tartışmasına ilginç bir boyut getirdi.. İlginç bir iddiada bulundu.

Taşkın’ın iddiası şu:

“Trabzon’a demiryolu Erzincan’dan gelsin.. Rize İyİdere’de bağlansın.. Bu proje değişikliği, aslında demiryolu yapılmaması içindir.. İki şehri birbirine düşünecekler sonra da demiryolu iptal diyecekler. Yazılan senaryo bu..”

Taşkın’ın iddiası ilginç...

Peki hadi diyelim demiryolu gelecek.. Taşkın’ın savunduğu hat ne..? Onu da dedi… Samsun-Sarp- Batum… Böylelikle iller arasındaki çekişme de olmaz…”

HÜSEYİN ÖRS’E KRİTİK GÖREV

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: Ülke genelinde var olan  hukuksuzluk… – Spor Haberleriİddia o ki, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e genel merkez Ordu Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilişki kurmasını istedi..

Bunu İYİ Parti genel merkezi niye istemiş olabilir ki? 

Acaba İYİ Parti’ye davet için mi..? Örs, Enginyurt ile mecliste çok samimi ilişkileri olan bir isim.. 

Ancak Enginyurt’un İYİ Parti’ye katılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söylemişti.. 

Eğer Örs’e genel merkez böyle bir görev verdiyse işi bayağı zor… 

Bu arada Örs’e yakın kaynaklar böyle bir görevlendirme yok dediler..

ÖRS'TEN CEVAP GELDİ!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, şu sıralar sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını partiye önemli katılımlar olduğunu tek amaçlarının millete hizmet ülkeye hizmet olduğunu belirterek, ‘Haber yorumda iddia edildiği gibi Cemal Enginyurt’un Partiye katılması konusunda Genel Merkez tarafından bana verilmiş bir görev yoktur. Haber yorumdaki iddialar gerçek dışıdır. Konu ne milletvekili arkadaşlarım ne de Genel Merkez nezdinde gündemimizde yer alan, konuşulan bir durum olmadığı gibi, söz konusu milletvekili ile herhangi bir görüşmem de olmamıştır. Haber yorumda bana bir görev verilmiş gibi kullanılan ifadeler yanlış yorumlamalara neden olabileceği için bu açıklamayı yapmak gereği duyduğumu ifade etmek istiyorum.

İYİ Parti milletvekili olarak, bu pandemi sürecinde de milletimizin yanında, sahadayız. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Her yerde partimize olan teveccühün arttığını görüyoruz. Daha iki gün önce Rize Fındıklı'da çok sayıda vatandaşımız partimize katıldı. Rozetlerini taktık. Suni gündem ve polemiklere takılmadan, sahada olmaya devam edeceğiz, partimizi iktidara taşımak için çalışacağız" dedi.

MHP TRABZON’DA BU KONUŞULUYOR

Ülkücü camia ve MHP’nin Trabzon’daki önemli isimlerinden biri olan Özgür Taflan, önceki gün sosyal medyasından çok ilginç iddialarda bulundu..

İşte Taflan’ın o paylaşımı,

1. AK Parti ile birlikte girilen seçimlerde kimler, ‘Biz AKP ile çalışmayız’ diyerek baş kaldırdı ve sonra onlara ne vaatler verilerek susturuldu.

2. Genel Merkeze gidip eski il başkanını kimler şikayet etti.

3. Meclis üyelikleri kimleri birbirinden koparmak ve kirayı ödeyebilmek için kimlere verildi. 

4. İlçe Başkanlarına, ‘Sizden bir şey olmaz iki kişiyi bir araya getiremezsiniz’ deyip aynı ilçe başkanları ile neden yola devam edildi. Bu talimatı kim verdi. 

5. Kimin eniştesi kimin damadı kimin iş ortağına meclis üyeliklerine verildi?

6. Meydanın göbeğindeki Parti binasının yeri neden herkesin ulaşamayacağı sıradan bir daireye taşındı.

7. Ak Parti'yle olan ortaklıkta kimlerin işi halledildi kimler işe girdi. Bunların arasında ülkücü var mı? Kimlerin akrabaları?

Bakalım il başkanı bu iddialara ne diyecek…

TRONDSEN NEREDE TEDAVİ OLACAK? 

Son dakika... Anders Trondsen ve Marlon idmanı yarıda bıraktı - Trabzonspor  (TS) Haberleri - SporÖzellikle kritik sakatlıklar yaşandığını bu sakatlığı yaşayan Trabzonspor’daki yerli ve yabancı futbolcular neşter altına Trabzon’da yatmıyor.. 

Bu gelenek uzun zamandan bu yana Trabzonspor’da var.. 

Genellikle ya Almanya, ya İngiltere ya da İtalya’ya gidiyorlar.. 

Ama daha çok Almanya tercih ediliyor…

Yeni Transferlerden Norveçli Trondsen’in de nereye gideceği belli olmadı.. 

Bir müddet daha Trabzon’da duracak..

Çünkü ayağı ameliyata hazır hale getirilecek…

 Büyük bir ihtimalle, Norveçli genç oyuncu Almanya’ya gidecek..

TÜM GÖZLER ÇEBİ’DE

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Gençlerle yola devam edeceğiz - Son Dakika  Spor HaberleriBeşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir açıklama yapmıştı.

Anında reaksiyon göstermiş ve açıklamalarını düzeltmişti.

Ancak Trabzonspor taraftarlarının büyük bir bölümü bu açıklamalardan tatmin olmadı.

Şimdi gözler yarın oynanacak olan Beşiktaş maçında, Çebi gelecek mi?

Tam bir muallakta.

Maç günü geleceğine dair duyumlar var. Trabzonspor cephesi bizim açımızdan bir sorun yok diyor. Maçın seyircisiz olması Çebi’nin gelmesini kolaylaştıracak.