ANKARA İZLENİMLERİNİN PERDE ARKASI 

AK Parti Trabzon il başkanı Haydar Revi, iki gün boyunca Ankara’da bir dizi toplantılara katıldı.. 

TOKİ’de Çömlekçi kentsel dönüşümün teknik toplantısında hazır bulundu.. 

Ve Çömlekçi ile ilgili teknik bir insan olarak bazı önerileri oldu.. 

Ardından genel merkezde Karadeniz il başkanları toplantısına katıldı.. 

Ve 81 il başkanının bir araya geldiği il başkanları toplantısı ile Ankara temaslarını bitirdi… 

Revi, bu yoğun iş trafiğinde genel merkezin hemen yanı başındaki bir restoranda da, Malatya il başkanı ile Trabzonspor maçın takip ettik.. 

Revi’nin maçı izlerken yanında ortak dostlarımız da vardı… 

Onlara Revi’nin moral motivasyonunu sorduk..

Çok iyi,moral motivasyonu harika dedi.. 

Bu arada dün bu köşede AK Parti bir bilenini, 3 vekil bir tarafa bir vekil bir tarafta yorumunu Revi’nin sağ kolu mahiyetindeki dostumuz… 

Bir bilen gemiyi karaya oturttu diye yorumladı…

GRUP TOPLANTISINDA YAN YANA MESAJ MI? 

Dün AK Parti’nin  TBMM’deki grup toplantı salonunda İl Başkanı Haydar Revi ile milletvekili Muhammet Balta’nın yan yana oturması… 

Oturmakla kalmaması, oturdukları yerin Erdoğan’ın tam karşısına gelmesi, iki taraf arasındaki buzlar çözüldü yorumlarını beraberinde getirdi.

Hatta, Cumhurbaşkanı kürsüye çıktığında Revi ile göz göze gelip başı ile hafif selam verdiği de gözlemlendi.

Salondan bize izlenimlerini anlatan bir AK Partili dostumuz, Balta ile Revi’nin  birbirine sıcak davranışları grup toplantısının Trabzon’u yakından ilgilendiren notuydu..

TRABZON AK PARTİ’NİN 3. ADAMI! 

uğur aydın trabzon ile ilgili görsel sonucuTrabzon AK Parti İl Yönetiminin teşkilatlarından sorumlu başkan yardımcısı Uğur Aydın, bazen Trabzon’un gündemini sarsacak bazı paylaşımlar yapıyor. 

Bu paylaşımlarından biri de, KTÜ rektörlüğü ile ilgili… 

Aydın’a göre artık, KTÜ’de rektör olacak kişinin Tıp’tan değil ana kampüsün içinden seçileceğini belirtirken, bunun da makineci olacağını söyledi…

Aydın’ın bir bildiği mi var acaba?

ZORLUOĞLU’NA YENİ MAKAM ARACI  

Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı basın toplantısında birçok ilçe belediye başkanının Audi marka araç binmesine rağmen kendisinin 1 yıldır düşük model kiralık bir araca bindiğini bundan da rahatsız olmadığını dile getirmişti. Fakat bazı kesimler ‘Trabzon bölgenin ağabeyi en önemli şehri başkanı da en iyisine binmeli’ diye eleştiri getirmişti. 

Sonrasında yapılan küçük araç ihalesinde ‘Hem bizden önceki dönemde hemde şimdi yaptığımız ihalede en düşük fiyatlara en uygun kiralamaları yaptık’ demişti. 

Yeni kiralamada da başkana bir önceki model bindiği aracın aynı markasının son modeli kiralanmıştı, fakat kiralama yaptığı şirket başkana güzel bir jest yaparak ‘Trabzon’a ve başkanına en iyisi yakışır’ deyip başkanın emrine birçok ilçe başkanının kullandığı Audi marka aracın A6 modelini tahsis etti. Hemde hiçbir fiyat farkı koymadan. Başkan gerek yok dese de firma başkana ‘Siz Trabzon’un başkanısınız size bu yakışır’ diyerek bu jesti yapmaktan kaçınmadı. 

Bu arada Başkan Zorluoğlu makam aracı konusunda önümüzdeki günlerde bir sürpriz yapacak ve elektrikli bir araç alacakmış.

Tabi  ki bu jesti de kendisine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yapacakmış. Varank ‘Vergisini öderseniz Trabzon’a böyle bir jest yaparım demişti. Başkan Zorluoğlu elektrikli çevreci hibritli Toyota marka makam aracı kullanan bölgedeki ilk ve tek başkan olarak diğer başkanlara örnek olacak.

TRABZON’DA CUMHUR İTTİFAKINA İLGİNÇ SANSÜR 

Bilindiği üzere 31 Mart seçimlerinde Trabzon’un iki ilçesi Şalpazarı ve Çarşıbaşı cumhur ittifakı seçimlerde mhp adaylarını desteklemişti. 

Şalpazarı ilçesinde seçim çalışmalarında Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, cumhur ittifakı adayı Refik Kurukız ile beraber seçim çalışmalarına katılmıştı. Geçtiğimiz günlerde bazı istekler için Ankara’ya giden Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ilçenin enerji ile ilgili isteklerinde bulunmuşlardı. 

Ak Parti ilçe Başkanı Zeki Çabuk Ankara’da yapılan bu ziyareti kendi sosyal medya hesabından paylaşarak ilçemizde enerji hatları sorunlarını gideriyoruz diye paylaşım yapmıştı. Ancak Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk bu paylaşımı yaparken beraber fotoğraf karesinde olan cumhur ittifak adayı ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı kırparak paylaşım yapması Şalpazarı ilçesinde cumhur ittifakına neşter vuruluyor dedirtti.

Bu ilginç sansür, Şalpazarı ile Trabzon’da çok konuşulacak gibi…

Orijinal foto ile twitter paylaşımında kullanılan iki fotoyu da okurlarımızın dikkatine sunuyoruz…

BAŞKAN AĞAOĞLU BİTKİN DÜŞTÜ 

Dün gece, Trabzonspor’un güzel futbol net skorla Malatyaspor’u yenmesi üzerine, Başkan Ağaoğlu bitkin düştü.. 

Maçın atmosferinden değil, her taraftarın selfie çektirme talebinden nefes bile alamadı.. 

Malatya’daki özçekim rüzgarı bu zamanlardaki selfielerin içinde en yoğun olanıydı. 

Bir ama Ağaoğlu, bir nefeslik zaman tanıyın dedi ama taraftar hiç oralı olmadı..