TRABZONSPOR VE BARO’YA…

Pandemi sürecinde devam eden geçen sezonki, süper lig müsabakaları esnasında İstanbul Trabzon Kültür Evi’nde o malum buluşmanın ardından( TFF’nin gizli gücü, icra kurulu üyesi Trabzonspor’a kumpasın baş mimar olarak bilinen Mehmet Baykan’la buluşmanın yemeği) Trabzon Barosu, Trabzonspor’dan da olur alarak, Trabzonspor’dan da bilgilenerek adı geçen kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu…

Gazeteciliğin fikri takip olduğundan hareketle bu suç duyurusunun akıbetini öğrenmek istedik..

Ve öğrendiğimize göre Trabzon Barosunun suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.. Trabzonspor hukuk kulvarında da bu anlamda bir darbe yemiş oldu..

Trabzon Barosu kararını verdi - Adli Yıl Açılış Töreni'ne katılacaklar mı?

ARTIK AĞIRLIĞINI KOY HİKMET HOCA

TFF’nin MHK’sinde yer alan Trabzonlu hakem hocası Hikmet Öksüzoğlu’nun hakemlerle ilgili eğitim seminerinde, Trabzonspor’a karşı ligin ilk haftasında yaşanan hakem hatalarında bir kusur olmadığının ifade edilmesine, Hikmet Hoca’nın ne tepki verdiğini gerçekten merak ediyoruz…

Evet, Hikmet Hoca, tepkini ver.. Kapalı kapılar ardında masaya yumruğunu vur… Sessiz kalma..Bil ki bu şehir arkandadır..

Kimseye minnet borcun yok.. Sen yeteneklerin ve karakterin ile bu mevkilere geldin.. Duyduk ki, Trabzonspor’a karşı haksızlık yok denilen ortamda ciddi bir tepki koymamışsın… Çekinme, korkma koy tepkini..

TRABZONSPOR VE YABANCILAR

Özellikle futbol dünyasında şöyle bir kanaat hakımdır. Takımın yabancı futbolcusu, ülkesinin milli takımına çağrılır.

Geçen sezon, yabancıların hemen hemen hepsi milli takımlara çağrıldı. Performansları da harikaydı..

Bu sezon 10’a yakın yabancı futbolcu transfer edildi, bir teki milli takımlarına çağrılmadı..

Bu durum başta taraftar nezlinde ve camiada bayağı tedirginlik yarattı..

Yabancıların kaliteleri tartışılır duruma düştü….

Son Dakika | Trabzonspor, yeni transferleri ile sözleşme imzaladı! - Spor  Haberi

SALİH CORA’NIN AÇIKLAMASI YENİ KRİZ ÇIKARTIR MI? 

Ak Parti Trabzon milletvekili Salih Cora, Havaalanı pistinin ve diğer hizmet binalarının yeniden yapımı ile ilgili olarak çalışmaların başlandığını Trabzonspor M.Ali Yılmaz tesislerinin de istimlak edilebileceğini açıkladı..

Bu durum uzun zamandan bu yana gündemde.. Trabzonspor’un da her yönetimi bu istimlaka sıcak bakıyor.. Oradan ciddi bir para geleceğinden hareketle.

.Ancak tesislerinin yapımında maddi ve manevi çok emeği olan Onursal Başkan M.Ali Yılmaz bu konuya çok sıcak bakmıyor..

Zira tesisler istimlak edildiğinde Trabzonspor’un yapacağı yeni tesislere Yılmaz’ın adının verilip verilmeyeceği muamma…

Trabzon’da bir TV’bi bir de yazılı medyası olan Yılmaz’ın bu medya grubunun çok sert muhalefet edeceği tahmin ediliyor..Bu da yeni bir tartışma konusu olacak..

Bu arada Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz’, Karadeniz gazetesi üst yönetiminde bazı değişiklikler yaptığı bilgisine de ulaştır..

Gazete, bu değişikliği okurlarına duyurmadığı için bizde bu bilgiyi ancak bu düzeyde okurlarımıza duyurabildik..

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri - 6806 ziyaretçidan 30 tavsiye

SORGULAYAN MECLİS

Kabul edelim, Trabzon Büyükşehir Belediye meclisi önceki dönemler gibi sessiz ve sakin değil… Her meclis üyesi özellikle de Ak Parti’liler.. Ve tabi CHP ve İyi Partililer, mecliste sorularını soruyor, değerlendirmelerini yapıyor.. Öneriler de getiriyor..

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde önceki gün, resmen soru günüydü. Öyle ki sanırız soru sormayanlar azınlıktaydı.. 

Söz alan meclis üyeleri ve belediye başkanları önce Azerbaycan, Ermenistan savaşında kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olduklarını ifade ederken ardından ilçenin sorunlarını dile getirdiler. 

Eskiden normalde sadece grup başkanları söz alır, şehrin geneliyle ilgili sorunları, ilgili soruları dile getirirdi. 

Ancak bu dönem hem Trabzon Büyükşehir Belediyesinde, hem de Ortahisar Belediyesinde meclis üyeleri şehrin sorunları noktasında daha aktif rol almaya başladı. 

Dün belediye başkanları da dahil meclis üyeleri 10’dan fazla soru sordu. Kimisi de Azerbaycan’a destek ve başsağlıkları için söz aldı..

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 Yılı İlk Toplantısı Yapıldı |  Of'un Sesi

SONUNDA SELİM DE KONUŞTU 

Birkaç gündür Trabzon’un gündemine oturan Selim Pastanesinin Gazipaşa’da ceddeye attığı masa ve sandalyeler ile ilgili olarak söz şimdi Selim Pastanesinin sahibi, Selim’de..

Selim, Büyükşehir Belediye başkanlığına cadde işgaliyesi ile ilgili müracaatının olduğunu, ret edildiğini belirtti.. Demek Başkan müracaatı yok derken ekibi tarafından doğru bilgilendirilmemiş.. Bir de Selim bakın masa attığı kaldırım ile ilgili neler diyor…

“Masalarımızın kaldırımdaki duruş şekli ve kaldırımın hali ( Bilmeyenler için, tenkit edenler için!) Taktirini sizlere bırakıyorum.

Not: Kaldırımın genişliği 3,5 mt olup masalar trafo ve ağaçların olduğu kullanılmayan bölgede durmaktadır. Belediye ye verdigimiz isgaliye dilekcesi’de uygun degildir diye reddedilmistir.