Ve Burak Yılmaz’ın rotası belli oldu..!

Ve Burak Yılmaz devre arası olmadan Katar’a gidiyor.. Bu konuda iki günden bu yana Burak Yılmaz’ın menejerlerinin Katar Kulübü  Al Rayyan ile ön görüşmeler yaptığını dair bilgiler hemen Türkiye’ye sızdı.

Burak, bu görüşmeler ile ilgili olarak doyurucu bir açıklama yapmış değil… Burak’ın  Al Rayyan’a gidip oradan Beşiktaş’a da dönme ihtimalinden bahsediliyor. Her anlamda Trabzonspor ile Burak Yılmaz arasında iplerin koptuğu artık aşikar.. Teknik Adam Ünal Karaman da, yüreği ile bizimle olanla yol ayacağız demesinden sonra Burak’ın, Türkiye’de bir başka kulübe gitmesi, futbolcunun motivasyon açısından sıkıntılar çekeceği ihtimalinden hareketle Katar’a gitmek gibi bir sürecin başına geldiği de ifade ediliyor…

Süreç bakalım ne getirecek?

burak yılmaz ile ilgili görsel sonucu

Tesislerde herkes pür dikkat

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun dün istanbul’daki ofisinde yaptığı basın toplantısı uzun zamandan bu yana bir ilk oldu… Apar topar başkanın ofisi, basın toplantısına hazırladı..

AA’sının basın toplantısını canlı yayınlaması yönünde anlaşmaya varıldı.. Trabzonspor TV’de, ajanstan aldığı görüntüleri Youtobe üzerinden verdi… Başkan ofisinde konuşken M.Ali Yılmaz tesislerinde yönetim kurulu üyeleri toplu halde Ağaoğlu’nu dinledi.. Bu arada İstanbul ofisine bazı yöneticiler başkana iletilmek üzere bazı notlar gönderdiği de görüldü..

Yönetim kurulu odasında pür dikkat dinlenen Ağaoğlu’na yönetici arkadaşları tam not verdi.ahmet ağaoğlu ile ilgili görsel sonucu

Burak niye ısrarla alacağının peşinde

Elbette profesyonel futbolcu alacağının peşinde olacak. Kim değil ki.. Ancak benim her şeyim Trabzonspor deyip alacakları ile ilgili olarak hiç opsiyon tanımadan TFF’ye başvurmasındaki olayın perde arkasında dün kulislere ilginç bir bilgi düştü…

Bilindiği gibi Burak Yılmaz, İstanbul’da ciddi bir trafik kazası yapmıştı.. Bu kaza nedeni ile sigorta şirketleri zararı karşılamadı. Bunun için de Burak, hem kendi aracına hem de kaza yaptığı aracın bütün masraflarını karşıladı. Bu masrafların ödemesi geldiği için Burak, Trabzonspor’dan bir an önce hakkedişlerini istedi.

burak yılmaz kaza ile ilgili görsel sonucu

Ağaoğlu’nun dediği o kişi

Dünkü basın toplantısında Başkan Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor’da yabancı futbolcuların kendi, eşleri ve çocukları ile ilgili bütün sorunları ve iletişimi takip etmek için bir birim oluşturduklarına, bu birimin başında da 3 dil bilen birini görevlendirdiklerini belirtti.

Trabzonspor’da bu birimin başında Nilay Atalay bulunuyor..

Soyadı nedeni ile hemen Nilay Atalay’ın Trabzonspor ile yakından ilgili  Atalay ailesi ile bir bağı olup olmadığı merak konusu olur diye söyleyelim..

Hiçbir bağı yok.

nilay atalay ile ilgili görsel sonucu

Sümer, görev başında

Bu arada Trabzonspor’da ki görevinden istifa eden Özkan Sümer’in fahri olarak bu görevini yürüttüğüne dair bir bilgi geldi bize..

Sümer, Trabzonspor alt yapısına ait idari binalara gidiyor, alt yapı takımlarının bazı resmi müsabakalarını izliyor, teknik adamlarla dertleşiyor..

Bu durum Sümer görevine devam mı ediyor yorumlarını beraberinde getirirken, Sümer, futbol adamı olduğu, Trabzonspor’un alt yapısı her zaman ilgi alanında bulunduğunu belirterek benim alt yapı tesislerine gelmem, teknik adamlarla görüşmem sohbet etmem yanlış algılanmamalı dedi.

özkan sümer ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş kimi izliyor…!

Bu yıl Trabzonspor’un pilot takımı çok genç bir kadrodan oluştu.. En yaşlısı 22 yaşında olan 1461 ‘in her bir oyuncusundaki kalite göze çarpıyor… Takımdan sorumlu yönetim Kurulu üyesi Haluk Şahin bütün mesaisi tesislerde 1461 ile geçiriyor. Futbolcular ila ağabey kardeş gibi ilişkisi var.. Hayatı 1461 olmuş…

Buradan Haluk Şahin’i bir uyaralım.. Takımındaki Serkan Asan ile Ferhat Katioğlu’nu Beşiktaş izliyor.. Bilginiz olsun. Çocukların aklı çelinmesin…Haluk Şahin bu durumlara pabuç bırakmaz ama biz yine hatırlatalım dedik…

1461 trabzon ile ilgili görsel sonucu