ŞEHİTLERİMİZ VE CUMHURBAŞKANI…

Ülkemizin PKK terör örgütüne karşı son yılların en büyük kış operasyonlarında sivil yurttaşlarımızın şehit edilmesi, bu terör örgütünün nasıl eli kanlı bir örgüt olduğunu ortaya koydu.. 

Olayın duyulmasından sonra Cumhurbaşkanı ciddi şekilde Trabzon ve Rize programlarında değişiklik yapacağı bilgisine ulaştık.. 

Hem Kadir Topbaş’ın vefatı ve  şehitler nedeni ile Cumhurbaşkanının Trabzon ve Rize kongrelerine katılmamak gibi bir ihtimal var.. 

Hatta, iki kongreye katılmama ihtimali yanı sıra bu kongrelere canlı yayın üzerinde de konuşma yapmayacağı belirtiliyor…

SEZGİN MUMCU’NUN İKİNCİ ADAMI KİM OLACAK?

Ak Parti kulislerini yakından takip eden partinin bir biline, daha Mumcu’nun yeni yönetim listesi olmadan kulağımıza çok ilginç bir bilgi fısıldadı.. 

Dedi ki, bak sana Mumcu’nun ikinci adamını söyleyeyim dedi.. Tabi biz de elbette hemen söyle dedik

Bir bilene göre Mumcu’nun yönetiminde ikinci adam mevcut yönetimde de yer alan Abdülhamit Özdaş olacak.. Özdaşı’ın görevi de belli, siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı..

Bu arada Mumcu, eski il genel meclisi ve belediye meclis üyesi Araklı’dan Mehmet Öztürk’le yüz yüze bir görüşme yaptı.. Muhtemelen Öztürk listede yer alacak.

Öte yandan yönetim kurulu eski üyelerinden partinin akil ismi, Temel Köstereli’nin oğlu Mustafa Köstereli’nin de yeni yüz olarak yönetimde yer alması kesinleşti gibi..

CHP’NİN TRABZON HEDEFİ…

CHP Trabzon il Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, dün Halk TV’nin CHP il başkanları ile yaptığı canlı yayın TV programına katıldı.. İstanbul stüdyolarında ki canlı yayına katılan Hacısalihoğlu, partisinin Trabzon hedeflerine şöyle açıkladı

-Milletvekili genel seçimlerinde Millet ittifakı olarak an az 3 milletvekilliği

-Yerel seçimlerde büyükşehir dahil, Ortahisar 4 ilçe belediye başkanlığı

-Millet ittifakının iktidarında istihdama dönük yatırımlar

-Mutlu esnaf mutlu halk.

Ömer Hacısalihoğlu özellikle Trabzon’da eksik ve aksayan yönleri de tek tek sıralayarak işsizliğin had safhada olduğunu 19 yıllık Ak Parti iktidarının istihdama dönük bir tek yatırımı olmadığını da vurguladı.

UĞUR AYDIN’IN HEDEFİ NE?

Ak Parti il yönetiminin teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Uğur Aydın bu  dönem il yönetiminde yeniden yer almayacağını açıkladı.

Siyaseten Aydın’ın bundan sonraki hedefinin Köprübaşı belediye başkanlığı olabileceği yönünde kulis bilgileri vardı.

Ancak, edindiğimiz bilgilere göre Aydın, milletvekilliğine hazırlanacak.

2023’deki milletvekilliği seçimlerinde kesin aday olacağı söylenen Aydın, Revi yönetiminin de ağır toplarından biriydi..

Bu arada Aydın yeni il yönetimi belli olduktan genel kurul yapıldıktan sonra bütün ilçe teşkilatlarına teşekkür gezisine çıkacak ve teşkilatın temsilcisi olarak milletvekili adayı olduğunu da açıklayacak mış..

MEĞER BAKASETAS MAÇTAN ÖNCE…

Trabzonspor’un maçlarını saha içinde foto muhabiri olarak takip eden ve çektiği enstantaneler ile dikkat çeken gazeteci arkadaşımız Tuncay Hacıfettahoğlu, maç önceki bizzat şahit olduğu olayı maç sonrası sosyal medyasından aynen şöyle açıkladı..

“Maçtan önce orta saha ve hücum oyuncuları Erce’nin koruduğu kaleye şut çekiyorlardı. Bende kale arkasında izlemeye başladım. 

Nwakaeme, Ekuban, Berat, Flaovio ve Djaniny’nin şutlarının çok azı gol oldu. 

Öylesine vurdular zaten. 

Bakasetas’a baktım 10 civarında şut attı bir tanesi direğe çarptı diğerleri gol oldu. 

Her çektiğinde bu kaçacak diye düşündüm ama hep top filelerle buluştu. 

Her şutunu kalecinin alamayacağı ayrı bir yere attı. Bunu yazacaktım nazar olur falan dedim yazamadım. 

Maşallah diyerek şimdi yazayım. Hami’yi biliyorum başka da böyle net şut çeken bir oyuncu Trabzonspor’da hatırlamıyorum…”

NEVZAT AYDIN NİYE DİZİNİ DÖVDÜ?

Trabzonspor’un Abdullah Avcı imzalı özel kasketini, 61 bin TL’den satıldığı haberi duyulduğunda herkese bir merak sardı, kim bu alıcı diye.. 

Hemen hemen herkes bu kasketi kesinlikle Yemeksepeti’nin sahibi, Trabzonspor’un eski yöneticisi Nevzat Aydın’dır diye tahminler yaptı.. 

Ama kısa sürede Trabzonspor resmi sosyal medya hesabı kasketin sahibini duyurdu.. 

Ve Nevzat Aydın olmadığı anlaşıldı.. Kasketin sahibi iş adamı Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim olduğu anlaşıldı. 

Nevzat Aydın’ın edindiğimiz bilgelere göre bu fırsatı kaçırması, üzerine çok üzüldüğünü öğrendik.. Demek dizlerini dövdü.