CORA’YA ÇİRKİN İFTİRA 

İddialara göre Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora bir ilçe belediye başkan adayının seçim çalışmalarına destek vermek için gittiği ilçede altyapı çalışmalarını eleştiren vatandaşa ‘Bunu Büyükşehir Belediye Başkanı Bilerek yapıyor. Bu ilçeden aday olan başkanımızı sevmiyor. Bu nedenle bilerek yapıyor ki seçimi kaybetsin’ dediği öne sürüldü.

SALÄ°H CORA ile ilgili görsel sonucuBu iftirayı atan muhalif bir isim. Cora’nın Büyükşehir Belediye Başkanı’nı karalayacağına ihtimal vermiyoruz.

Öyle ki Vekil olma sürecinde de, olmadan önce de büyük destek gördüğü Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili bırakın kötü söz söylemeyi, söyleyeni de konuşturmayacak bir karaktere sahiptir.

İddiayı atan ispatla mükelleftir, her he kadar elimde delilim var ve ispat da ederim dese de ispat edene kadar bu bir iddia etmekten öteye gidemez.

GENÇ BU KEZ BAŞARABİLECEK Mİ ?

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı AK Partili Ahmet Metin Genç yine ezber bozan bir tanıtım lansmanı gerçekleştirdi. 

Şehrin merkezindeki oteli seçerek her kesimden toplantıya katılım sağlayan Genç’e MHP’lilerinde desteği büyük oldu. 


Trabzon Milletvekillerinin tam kadro katıldığı toplantıya MHP eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu’da eşlik etti. 


Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç’in de, baştan sona ilgiyle takip ettiği lansman toplantısında Genç gerçekten şehre vizyon katacak projelerini bir bir sıralarken özellikle turizm odaklı çalışmaları, engellilere yönelik projeleri ve benzeri sosyal projeler büyük alkış aldı. 


AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta toplantı boyunca Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. 


Genç toplantı sunumunda bir önceki dönem yapamadığı projeleri açık açık dile getirdi, söz verdim ama yapamadım dedi, yapamayışının nedenini üzeri kapalı geçti. 

Salondaki herkes biliyordu aslında Büyükşehir ile yaşanan koordinasyonsuzluk birçok projesine başlayamayışının en büyük nedeni idi. 


Genç yeni dönemdeki tüm projelerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ile birlikte istişare ederek hazırladığını ifade ederek, açıkladığı tüm projelerin çoğunun proje ve alt yapısını hazır olduğunu ifade etti. 


Görünen o ki Genç bu dönem büyükşehir uyum içinde daha hızlı bir şekilde vaat ettiği tüm projelerini hayata geçirebilecek.

Zorluoğlu’da konuşmasında Genç’in tüm projelerinin arkasında olduğunu belirterek kendisine tam güç verdi.

PEKİ SALON NE SÖYLEDİ ?

Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı AK Partili Ahmet Metin Genç’in toplantısı için salon ile ilgili yoğun bir mesai harcandı. Salonun girişinde Cumhur ittifakını anlatan en anlamlı fotoğraf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Külliye’de tokalaşırken ki fotoğrafı konuldu. 

Partililerin bunun önünde fotoğraf çekilmesi beklendi fakat o kadar da rağbet gördü diyemeyiz. Ama düşünce güzeldi. 
Ayakta kokteyl düzeni ile tertip edilen toplantıda proje lansman ekranları alçak koyulduğu için arka tarafta kalanlar projeleri tam anlamıyla izleyemediler ve projeler seslendirilmediği için de arkada kalanlar çok bişey anlayamadı. 

Fakat 61saat.com tarafından programın canlı yayınla verildiği gören salondaki bazı davetliler telefonlarını açarak projeleri izleme şansı buldu. 
Salondaki herkes Genç’e büyük ilgi gösterdi, partili partisiz herkes onunla fotoğraf çekildi. 


Tabi ki de EN MUTLU İLÇE ORTAHİSAR hedefi de herkes tarafından takdir edildi bazıları ‘Bu sıkıntılar arasında nasıl mutlu olalım ki’ demekten de kendini alamadı. 
Genç’in yakın ekibi ise salonda fırdöndü diyebiliriz. Herkesin isteğini, şikayetini, önerisini dikkate alıp, başkan ile istişare ederek hayata geçirdi.

Başkan ile sürekli irtibatlı oldular ve sorunsuz bir şekilde organizasyonun son bulmasını sağladılar. 
Programın sonunda da Genç yakın ekibiyle ayrıca fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. 

Ayakta toplantı düzeni olduğu için ve program akışına konulmadığı için Genç projeleri ile ilgili basından soru da alamadı. Ama edindiğimiz bilgilere göre sadece soru cevap olacak şekilde önümüzdeki günlerde bir toplantı tertip ederek basın ile buluşacakmış. Bizce de bu isabetli olur. Hatta bunu Sayın

Murat Zorluoğlu ile birlikte de yapabilir. Çünkü o da basına soru hakkı tanımamıştı. İki başkan güzel bir organizasyonla bir toplantıyı basının sorularına ayırabilir.

MURAT ZORLUOĞLU'NA SÜRPRİZ DESTEK 

Son genel seçimlerde Ak Parti’nin 5’inci sıra adayı Vehbi Koç, bugünden itibaren Trabzon’da alana iniyor ve Murat Zorluoglu için memleketinde Of’ta çalışmalara başlayacak.

İstanbul’da Binali Yıldırım’ın seçin ekibinde yer alan Vehbi Koç, Yıldırım’ın bu seçimde İstanbul özelinde en güvendiği en ağır da seçim sorumluluğu verdiği bir dava arkadaşı.

Ancak, Koç, Yıldırım’dan Trabzon için iznini kopardı ve Trabzon’da seçim çalışmalarına katılmaya karar verdi.

Koç’un üç gün boyunca Zorluoğlu’nan seçim çalışmalarına destek verecek..

DUYGUSAL ANLAR VE GÖZYAŞLARI 

Dün gece Sera Gölü, Büyükşehir sosyal tesislerinde Büyükşehir belediye meclis üyelerine veda gecesi düzenlendi.

Aynı zamanda Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu için de bir veda gecesiydi.. Gecede çok duygusal anlar yaşandı..

Hatta gizli gizli gözyaşları bile döküldü..

Gecenin genel anlamda meclis üyelerinin Gümrükçüoğlu ile ilgili kanaatleri şöyle oluştu

-Gümrükçüoğlu, cesur bir belediye başkanlığı yaptı

-Bu cesarete nedeni ile bir çok düşman da kazandı

-Bildiği doğrulardan taviz vermedi

-Ekibi, Gümrükçüoğlu kadar cesur olamadı, arkasında duramadı

-Belediye bürokrasisi çok dedikodu yaptı

-İmar konusunda yanlışlara izin vermedi

-Her belediye başkanı gibi siyasi kararlar da aldı.

REVİ'NİN VEKİLİ BELLİ Mİ?

31 Aralık seçimleri sonrası, büyükşehirde oluşacak olan yeni belediye meclisinde kimlerin olacağı henüz belli değilken, Ak Parti kulislerinde belediye meclisi grup başkanının kim olacağı konuşulmaya başlandı.

Sait Gürsoy’un grup başkan vekilliğinin yerine kim gelecek…

Bu da Ak Parti kulislerinde merak ediliyor.

Bize gelen bilgiye göre il başkanı Haydar Revi, şimdiden grup başkan vekilliğini kafasında şekillendirdi..

O da, Araklı’dan büyükşehir’e gelecek olan Hasan Çebi…

Hasan Çebi, Revi’nin il genel meclisinden yakın çalışma arkadaşı ve il genel meclisinde de Ak Parti grup başkanlığı yapmıştı..

TRABZON TANGOYA DOYACAK

Trabzon'da 15-16-17 Mart tarihlerinde Tango festivali yaşanacak.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen dansçılar Trabzon'a gelip Arjantin Tango Trabzon Kupası ve 2. Etap kulüpler arası Türkiye şampiyonası için mücadele edecek.

Trabzon Kupası için mücadele edecek olan yarışmacıları günün akşamında bir gösteri daha düzenleyip ertesi gün şehir turu gerçekleştireceği öğrenildi.

Trabzon'da yaşanan tango etkinliğine yoğun katılımın sağlanmasının beklendiği ifade edildi.

Organizasyon yetkilileri Panagia otelindeki dans gösterilerinin halk açık olduğunu belirterek, bütün Trabzonluları Tango’yu izlemeye davet ediyoruz dedi…

Bugünkü yarışmalar saat 12’de başlıyor..