ANKARA’NIN GÜNDEMİNDE TRABZONSPOR VAR  

Ankara’da Trabzon ve Trabzonluların gücünü bilmeyen yoktur. Özellikle bürokrasi de ve siyasette her zaman Trabzon hep bir adım önde durmuştur. Bunun şehre kazanımları da tabi ki bir çok alanda fazlasıyla olmuştur. 

Şöyle bir Ankara yapalım bürokratlarımız siyasetçilerimiz neler yapıyor gözlemleyelim dedik. 

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamlarında ziyaret ettik. 
Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na gittik. 

61saat.com’un hizmetlerinden habercilik anlayışından ve hızından memnuniyetleri bizleri de de mutlu etti. 

Özellikle ulaştırma alanında, bilim, teknoloji ve sanayi alanında güzel sohbetler gerçekleştirdik. Hem bakanlar hem sayın genel müdür şehrimizde ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken ülkede başarı çıtasını bu kurumlarda nasıl yükselttiklerini anlattılar. 

Bunlara önümüzdeki günlerde yer vereceğiz fakat bu ziyaretlerimizde ki ortak noktadan bahsetmek gerekirse hepsinin gönlünde 

Trabzonspor şampiyonluğu var. ‘Ankara o sene bu sene mi?’ diye adeta şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Bakanlıkların yürüttüğü zorlu çalışmalar bizlere aktarılırken yaşanan zorlukların ardından konu hep Trabzonspor’a geliyor. 

Yani kısaca Ankara, Trabzonspor’un şampiyonluğunu bekliyor diyebiliriz. Dediğimiz gibi önemli müjdeler ve açıklamalar var. 61saat.com’da önümüzdeki günlerde bunları okuyabilirsiniz.

ANKARA’NIN GÖZDESİ TRABZON BELEDİYELERİ OLDU

Ankara’da açılışı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Gençlik Festivali kapsamında 150 belediyeden oluşan büyük bir organizasyon düzenlendi. 

Organizasyonda Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi stant açtı.

 Büyükşehir’in stantında Trabzon’un tarihi evlerinin görselleri nostaljik havayla katılımcıları geçmişten günümüze götürüyor. 

Ayrıca TeknoFest’te Trabzon’dan ödül alan araçlar katılımcılara sergileniyor. Gastronomi alanında organizasyonda görev üstlenen Büyükşehir belediyesi yöresel yemekleri katılımcılara ikram ederken gençlerin eğlenmesi için kurulan özel eğlence alanında görev yapıyor. 

Akçaabat Belediyesi ise tarihi Ortamahalle Evleri’nden birini festival alanına kurdu. 

Akçaabat Belediyesi Türkiye geneli katılan belediyelere yönelik ayak tenisi organizatör belediye olarak görevlendirildi. Stant tarihi orta mahalle evleri temalı olması nedeniyle alana otantik hava kattı. Katılımcılardan tam not aldı.

Akçaabat Belediyesi Halk oyunları ekibi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması öncesinde yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı programda horon gösterisi yaptı.
Trabzon’dan ise ilçe belediyesi olarak sadece spor, sanat ve kültür faaliyetlerinde ön planda olan Akçaabat Belediyesi  katıldı.  Etkinlik 21 Kasım Pazar gününe kadar sürecek

YİNE BİLDİK SENARYOLAR!

Trabzonspor kongresine doğru, tek aday olduğu artık anlaşılan Ahmet Ağaoğlu’na karşı yine bildik senaryolar hayata geçiriliyor..Ahmet Ağaoğlu'nun Kongrede Yaptığı Açıklama

Başkan adayı ortaya çıkaramayan bazı etkin gruplar, Ağaoğlu’nun yönetimine kendi adamlarını sokmak için derin kulislere, faaliyetlere, lobi çalışmalarına başladılar. El altından kendilerini yönetimde temsil edecek isimleri çeşitli kanallardan Ağaoğlu’nu empoze ediyorlar..

Bu grupların, gerçekten Trabzonspor sevgisi, bağlılığı Trabzonspor için mi yoksa kendileri için mi diye insan sormuyor değil.

Artık, rahat bırakın Ağaoğlu’nu. Kendi çalışacağı adamları kendi özgürce belirlesin.

AYNI YÖNETİMLE DEVAM!Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe galibiyetlerinden mutlu - Haberler Spor

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’nu mevcut yönetiminde değişiklik yapmadan göreve devam etmesini isteyenler var ki, bize göre de doğru olan bu.. Zira, 2010-11 sezonu dün gibi aklımızda. O sezon da Sadri Şener, genel kurulda mevcut yönetiminde köklü değişiklikler yaparak kongreye gitti.

Sonunda, şike girdabında boğuldu.

Bunun örnek gösterenler, Ağaoğlu’nun şimdi de yönetiminde köklü değişiklikler yapmasını istemiyor.

Öyle telkinlerde bulunuyor. Mevcut yönetim, kendi arasında uyumlu, tecrübeli, futbolcu kadrosuna güven veriyor.

Köklü değişiklikler yeniden uyum süreci nedeni ile yönetimin, performansını düşürebilir… Bunun için Ağaoğlu’nun aynı yönetim ile devam etmesini isteyenlerin aklında hep 2010-11 sezonu hiç çıkmıyor.

HADİ BAKALIM VAR MISINIZ?
Milli takımımızın Karabağa karşısında son derece önemli bir galibiyet kazanması, bütün bir Türkiye’ye mutlu etti.. Şimdi yeniden gözler süper lige döndü.
Trabzonspor evinde Gaziantep’i misafir edecek.
Şimdi buradan çağrı yapıyoruz.
Bu maça, herkes maçın bedelini ödeyerek izlesin.Yusuf Turgut - BU KEZ OLACAK, STAD DOLACAK!
Herkes, elini cebine atsın.
Protokol tribününden başlayarak.
Protokol tribün müdavimleri, maçı ücret vererek izlemeliler. Bunun için, cüzdanından ne koparsa, protokol tribün müdavimleri, kulübe katkı yapmalı.
Ve hatta, Trabzon medya mensupları da.
Onlara da bu çağrımız.

VE, NEVZAT AYDIN BAŞKAN OLUYOR!Trabzonsporlu Nevzat Aydın'ın paylaşımına tepkiler çığ gibi! Yemeksepeti'ne  boykot başlatıldı - Internet Haber

Nevzat Aydın geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti'ndeki CEO'luk görevini bıraktığını açıkladı.

 Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim" dedi. 
Yemeksepeti'nden sürpriz bir şekilde ayrılan Nevzat Aydın'ın yeni adresi belli oldu. 

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın, Sarıyer Kulübü'ne başkan olabilir. 

Sarıyer Kulübü'nü şirketleştirme için çalışmaların başladığı, geçmişe dönük dosyaların incelendiği öğrenildi. Haziran ayında yapılacak kongrede Nevzat Aydın'ın Sarıyer Kulübü'ne başkan olması bekleniyor.

Aydın geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Sarıyer Kulübü hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Elde ettiğim vizyon ve birikimleri bana en yakın gelen Sarıyer ile birleştirmek istiyorum. Bunda kulübün hikayesi büyük rol oynadı. Ayrıca kulüpten hiçbir beklentim yok. Tek amacım Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek."

…………. 

DEVA'DAN TRABZON'A ÖZEL ÇAĞRI

Trabzon Deva Partisi il başkanı Kubilay Çiçek, bir gazeteye verdiği geniş açıklamalarında dikkatimizi çeken bir açıklaması oldu.

Çiçek dedi ki, önce Trabzon’un ardından Türkiye’nin sorunlarını tartışmak, çözüm önerili bulmak için bütün siyasi parti il başkanları bir araya gelebilmeliyiz.

Biz Deva olarak bunun açık çağrısını yapıyoruz..

Böyle bir çağrı fantezi midir..?

Trabzon özelinde, bütün siyasi partiler bir araya gelebilir mi..?

Gelse ne güzel olur?