OLCAY İYİ, RİBERY KÖTÜ!
Bir kesimde acayip bir panik başladı. “Ribery de nerde çıktı?” diye.
Ya, Allah aşkına her halde Ribery, Olcay Şahan’dan daha az kaliteli değildir.
Beşiktaş’ın bize verdiği Olcay Şahan ile şaha kalkan Trabzonspor, ne olursa olsun Olcay’dan 3 kat gömlek daha iyi olan Ribery’den faydalanır.
Yok efendim “Trabzonspor Mezarlık”mıymış.
Ne alakası var. Bugün Ribery’i Fener de alır, G.Saray da, Şenol Güneş de…
Hagi de G.Saray’a geldiğinde neler dediler. Ne yaptığını gördük.
Alın Ribery’in istatiklerini Olcay ile karşılaştırın.. Eksiği yok fazlası var..


 
USTA’NIN ÖZEL GÖRÜŞMELERİ
Usta, CEO’larla görüşüyor “En iyi bildiğim iş profesyonellerle çalışmak, kurumları profesyonelleştirmek ve profesyonel mantık ile işleri çözmek” diyen Muharrem Usta bu konuda kendi iş alanında başarılı olduğunu gösterdi.
Şimdi Trabzonspor’da profesyonelleşmekle ilgili çalışmalara başlayan Usta, Avrupa’nın ünlü spor kulüpleri ile temas halinde. Bu kulüplerin şirket CEO’ları ile görüşmelerini sürdüren Usta’nın önündeki en büyük zorluk bize göre, Trabzon’un yapısı.
Yani, Trabzon’da herkes “her işi ben en iyi yaparım” der de onun için. Adamın eline saz versen “ben çalamam” der ama Trabzonspor’da profesyonel bir görev teklif etsen o görevin inceliklerini bilmeden balıklama dalar


 
EGEMEN SATIŞA ÇIKARDI...
Bir dönem Trabzonspor’un defansında görev yapan Egemen kardeşimizin Yalıncak’da ki iş yerlerini satışa çıkardığını duyduk.
Trabzon’da gizli mülk zengini futbolcular… Allah versin, kimsenin alın teri ile kazandığına bir şey diyecek değiliz.
Şehrin en can alıcı, mali rantı yüksek caddelerde, Hami’nin, Gökdeniz’in Orhan Çıkrıkcı’nın iyi kira geliri olan mülkleri var. Yani dediğimiz şu, Trabzonspor formasını giyenin hakkını her zaman vermiştir… Kimsenin Trabzonspor’dan alacağı yoktur.


 
FİFA ZAMANLAMASI
Belki tesadüf ama ilginç bir tesadüf oldu. Trabzonspor Divan kurulunun toplanacağı günden bir gün önce FİFA’ya başvurdu. Eğer böyle bir başvuru yapılmasaydı, divan toplantısında elbette konu gündeme gelecek, yönetim de bayağı hırpalanacaktı.
Ancak öyle bir zamanlama yapıldı ki, FİFA başvurusu ile ilgili olarak yurt dışında toplantı yapıldığı duyuruldu. Ardından resmi de açıklama yapıldı. Böylelikle divan kurulunda bu konunun eleştirel olarak ele alınmasının önüne geçildi.
Bu arada, Başkanın yanında hukuk kurulunun tanıdığımız avukatları ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada yayınlandı. Karede 4’üncü bir kişi var. O da, Trabzonspor’un yurt dışında tuttuğu avukatı.
Bu bilgiyi de not olarak verelim.


 
BAHAR AYVAZOĞLU’NUN LOBİSİ
AK Parti’nin MKYK’sına girebilmek için özellikle Cumhurbaşkanının gençler ve kadınlara öncelik tanıyacağız demesinden sonra, Trabzon özelinde il kadın kolları başkanı Bahar Ayvazoğlu’ın ciddi şekilde MKYK’ya girmek için müthiş bir kulis attığı haberleri geliyor. İl Başkanı Haydar Revi’nin de desteğini alan Ayvazoğlu’ın MKYK’ya girmesi Trabzon siyasetinde dengeleri değiştirebileceği de konuşuluyor. Ayvaz, özellikle il kadın kolları başkanlığı süresince Ankara ile de bağlarını sıkı kurmuş bir isim. Kendini, Emine Erdoğan’a da çok iyi tanıtmasını da bildi.



BU 4 İSME DİKKAT
Önümüzdeki yeni siyasi dönemde, Trabzon’da bu isimlere dikkat.
Yıldızı parlayacak isimlerdir..
Selahattin Çebi: Ortahisar Belediye Başkan vekili. Özellikle Ak Parti’ni fabrika ayarlarına geri dönmeye karar verdiği şu sırada, o ayarlara tam oturuyor
Hüseyin Kıran: Yeni dönemde, MHP ve dışındaki oluşumlarda, etkin bir rol üstlenecek. İlkeli duruşu ile bu anlamda ilgi odağı,
Mustafa Aydın: CHP’nin iki seçim öncesi Milletvekili adayıydı. Genç ve yetenekli bir bürokrat, AB fonlarında görevli. Tonyalı ve bu bölgede alt yapısı sağlam.
Zeyyat Kafkas: Son seçimde AK Parti’de milletvekili aday adayı oldu. Performansı yüksekti, şu sıralar kabuğuna çekilmesi en büyük handikabı ama bu isme de dikkat.