AK PARTİLİ LİBERALLER!

Ak Parti, Trabzon’un bir bileni Ankara’daydı.. Trabzon’a geldiği gibi bizi aradı, bir acı Türk kahveni içeyim dedi.. Biz de ofise buyur ettik..

Bir bilen derki, Trabzon’da liberal Ak Partililer acayip rahatsız.. Kendileri ile teşkilatın ilişkisini kopardığını, kestiğini, ne arayıp soruldukları yönünde dert yanıyorlar.. Biz de bir bilenin dediğini arşive bakarak değerlendirmek istedik..

Geçmiş dönemlerde teşkilatlarda liberallerin temsilcisi niteliğinde yöneticiler olduğunu gördük.

Bu dönemde böyle bir temsilci yok.. Hem il yönetiminde he de en büyük ilçenin yönetiminde. Bu durum, liberalleri bayağı üzmüş.. Liberaller diyorlar mış ki.. Cumhurbaşkanı bir oyun hesabını yapıyor kimsenin küstürülmesinin manası yok..Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'da Balkon Konuşması

Peki, liberaller ne istiyor.

Arada sırada aranmak, parti programlarından haberdar edilmek, zaman zaman da il yönetimi ile bir araya gelmek.. Fikirlerini, sokağın nabzını yöneticilere aktarmak..

Çok da fazla bir şey istemiyorlar. 

CHP’DE SOĞUKLUK DEVAM EDİYOR MU?

Hatırlayanlar biri.. Bu sütunlarda CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya ile il Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun arasının limoni olduğunu yazmıştık..

Milletvekili Kaya da il yönetimi ile arasının limoni değil ama arzuladığı biçimde olmadığını açıklamıştı..

Kaya, ben istiyorum ki, CHP Trabzon teşkilatı daha canlı, daha aktif, daha gündem belirleyici olsun ben de buna katkı vereyim..

Kaya’nın açıklamalarından bir aya yakın zaman geçti…

Aradaki limonilik rafa mı kalktı..CHP’li dostlarla bunu konuştuk..

Sorun tam giderilmese de taraflar bir birleri ile konuştu..

Birbirlerini anladılar dediler…

Tabi, bu bilgiyi aldığımız CHP’li dostlar, partilerinin menfaatleri açısından böyle konuşmuş olabilirler mi diye çapraz sorguda bulunduk..Pek öyle olmadığını da anladık..

CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya’nın genel merkezde güvenirliliği bir hayli fazla..Vekilliğinin ilk aylarında olağanüstü kurultay için imza vermiş, genel merkezle arası açılmıştı. Ama süreç içinde Kaya, Kılıçdaroğlu’nun güvenini kazandı..

 Partinin çeşitli komisyonlarında görev aldı. Yurt işi gezilerinde de aktif oldu.

DEMEK Kİ NEYMİŞ?

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan’ın 5 puanın kesilmesindeki gerekçeler ortaya çıktı… Puan kesilmesinde Trabzonspor lehine verilmesi gereken kararları vermediği ya da görmediği için puanları kesilen Ali Şansalan, Fenerbahçe lehine görmediği ve da vermediği bir pozisyon olmadı.. Böylelikle Fener cephesi ve Ali Koç’un yaygaralarının bir algı operasyonundan öteye gitmediği görüldü.. Koç’un maskesi düştü..

Ali Şansalan’ın neden maç alamadığı belli oldu! 5 puanı kesilmiş!

AĞAOĞLU VE KONGRE!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaolu’nun seçimli Ocak genel kurulu ile ilgili olarak yönetimdeki arkadaşlarına, göreve devam etmek isteyen var mı..?

Artık görev almayacağım diyen var mı diye sorduğu kulağımıza kadar geldi..Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu yeniden başkan

Ağaoğlu’nun yönetimde a kadrosu var..

Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu ve Özer Bayraktar ile Emin Karaman…

Bu isimlerle yeniden yola devam etmeye kararlı olan Ağaoğlu, hem istanbul’dan hem de Trabzon’dan yönetimine yeni isimler alacak..

Son yıllarda Trabzon iş dünyasının parlayan yıldızı Alper Bektaş ile Zeyyat Kafkas da Ağaoğlu’nun yeni yönetiminde yer alabilir..

HERKESLE KONUŞACAĞIM, DİNLEYECEĞİM…Trabzonspor'da seçim öncesi, ilk başkan aday adayı belli oldu!

Dün, Trabzonspor başkanlığı için şehirde nabız tutan, Mehmet Atalay ile sohbet ettik.. Atalay İstanbul’da… İstanbul’daki Trabzonspor dinamikleri ile de görüşen Atalay, herkesle konuşacak herkesi dinleyeceğim ve kararımı vereceğim dedi..

Atalay, STK’lar ve hatta siyasi partiler ile de görüşeceğini belirten Atalay, Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte hareket ettiğine dair söylentiye verdiği cevap, Trabzonspor’da birden fazla oluşumların olabileceği sinyaliydi..

Atalay, Hacısalihoğlu ile ilgili şu yorumu yaptı..” Sayın Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili olarak bir grup dost, O’nun başkan adaylığı ile ilgili düşünceleri var..”

BİR ÇINAR DAHA GÖÇTÜ!

Trabzon eğitim dünyasının çınarı, Köy Enstitüsü mezunu Ahmet Nurettin Gürsoy, yaşamını yitirdi..

Özellikle eğitim camiasında demokrat yapısı ve özgürlükçü düşünceleri ile tanınan Gürsoy, Çaykralıydı..

Aydın bir öğretmen olan Gürsoy’un vefatı, eğitim dünyasında büyük bir üzüntü yarattı..

Kesk Başkanı Engin Nur, Gürsoy için şöyle dedi..” Cumhuriyet Devrimcisi Köy Enstitüsü mezunu Ahmet Gürsoy öğretmenimizi kaybettik. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum…”