AKIN AKIN TRABZON'A GELDİLER

Şu sıralar Avrupa’nın bir çok ülkesinden bir çok gazetecinin ilgi odağında Trabzonspor var.. Çünkü Namağlup takım Trabzonspor merak ediliyor.

O nedenle, dün geceki maça, Avrupa’nın bir çok ülkesinden gazetece maça geldi.

Bizim, basın tribününde tespit ettiklerimize göre tam 12 Avrupalı gazeteci vardı.

Ülkelerinin ünlü spor gazetelerinin yorumcuları, yazarları, Akyazı’ya renk kattı..Hepsi, özel haber peşinde koşan Avrupalı gazeteciler üç gün Trabzon’da kalacak..

Bu gazetecilerin önemli bir bölümü dün maç saatine kadar Başkan Ahmet Ağaoğlu ile özel söyleşilerden bulundu.Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu zorlu karar arefesinde - Son dakika  Trabzonspor haberleri

 Trabzon'a gelen 12 Avrupalı gazeteciler, şu ülkeden;

Macaristan, Almanya, İspanya, Portekiz, Yunanistan, İtalya ve Avusturya’dan.

Aralarında internet haber sitelerinin muhabirlerinin de olduğu gazeteciler Trabzon’un tarihi ve turistler bölgelerine de çekim yapacak.

SENARYO AVCI'NIN...

Biz bir bütünüz. Biri ve beraberiz diyen Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı senaryolu yazdı.. Abdülkadir Ömür hayata geçirdi..

Golü atan Abdülkadir Ömür’ün kulübeye gelerek Gervinho’nun forması ile bütün bir ülkeye, dünyaya mesaj vermesi kendiliğinden o an anlık gelişen bir olay değil.. Daha önce düşünülmüş, kararı verilmiş bir organizasyon..

Avcı, bu organizasyonu düşündü, futbolcularını talimatlandırdı.. İlk golü atan Abdulkadir Ömür de Gervinho’nun formasını aldı, takım bütünlüğü ve beraberliğinin mesajını verdi. O an ise hem tribünleri hem de ekranı başındaki bütün Trabzonspor taraftarlarını duygulandırdı..

GOL VURUŞU EMRİ KİMDEN GELDİ!

Dün geceki maçın en ilginç golü, Abdülkadir Ömür’ün attığıydı..Abdulkadir Ömür, o gol vuruşunu yaparkenki bir görüntü sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Abdulkadir Ömür, topun başında..

Tribünden yüksek sesle, yeril ağızla, ula galeye vur galeye ikazları gelmeye başladı.

Zira tribündekiler, G.Antep kalecisinin duruş pozisyonunun hatalı olduğunu gördüler..

Futbolu bilen taraftar da Abdülkadir’i uyardı kaleye vurmasını istedi.

Koro halindeki “Ula, galeye vur” ikazları maçın en enteresan anınıydı.. Abdülkadir de kaleye yönelen şiddetli bir orta yapmayı tercih etti ve gol oldu.

FUTBOLDA OLMAZ DENİLEN OLUR!

Dün gece Gaziantep maçında bir kez daha gördük ki, futbolcu olmaz denilen alıyor. Ece Kardeşler’in ısınırken sakatlanması, futbolda olmaz deline oluyor gerçeğinin ta kendisiydi. Isınma anında sakatlık genellikle olur. Bunun çeşitli sebepleri de var.. Ece Kardeşler’in ısınırken sakatlanmasının nedeni kendisi ile yakından ilgili.. Ya ısınma hareketlerinde hata yaptı. Ya, da adaleleri hazır değildi..Bunun araştırılması gerekiyor.

Asıl önemli olan şu.

Hani futbolda olmaz denile olur ya..

Ece Kardeşlerin sakatlanması ile kadroda yedek kaleci olarak yer alan Arda Akbulut kaleye geçti…

Ve işte o ana, Trabzonspor’un saha içindeki ve dışındaki futbolcu, teknik kadro ile yönetim diken üzerinde gelişmeleri takip etti..

Arda Akbulut’un yedeği olacak Muhammet Taha Tepe, başlamadan 15 dakika önce evinden gelip kulübeye oturdu..

Eğer o süre zarfında hani futbolda her şey olur ya.. Arda sakatlansa yerine girecek kaleci yoktu. Oyun da beklenmezdi.. O zaman kaleye Muhammet Taha gelinceye kadar, Hugo kaleyi koruyacaktı.. Bereket böyle bir aksilik olmadı.. Ama olabilirdi.

Bu arada bir ayrıntıdan da bahsedelim.

Olay öyle çabuk gelişti ki, Trabzonspor resmi sitesinde maç kadrosunda Muhammet Taha’nın adının yazılması unutuldu.. Taha kadroda vardı ama siteye göre yoktu.,

EVİNDE ARKADAŞLARIYLA İZLEYECEKTİ

Muhammet Taha Tepe, Trabzonspor’a Altınordu’dan geldi.. Maç anı bir grup arkadaşı ile birlikte bir evde toplanmış karşılaşmayı izleyeceklerdi.

Ece Kardeşlerin sakatlandığını görünce bana görev düştü de dedi.. Zira, Taha’yı Abdullah Avcı iyi tanıyor idmanlarda da yakından takip ediyordu.

Trabzonspor teknik kadrosuna yakın bir kaynak ise, aslında Muhammet Taha Tepe’den önce u19 takımının kalecisi kadroya alınacaktı ancak takım Danimarka’da olduğu için bu gerçekleşmedi.

FORMA SPONSORU ADAYLARI 4'E İNDİ

Trabzonspor'da forma tedarikçisini değişiyor. 

Gelen bilgilere göre görüşmeleri bizzat TS-Club'lardan sorumlu yönetici Yalçın Orhan yürürüyor.

Ve aday sayısı 4'e inmiş durumda.

Nike, Adidas, Puma ve Umbro!

New Balance ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı.gözden geçirmek Ahlaki eğitim klişe adidas nike puma logo -  rackandsoultogo.com

Nedeni ise Trabzonspor'un isteklerini karşılayamamalarıydı.

4 adayla görüşmeler son raddeye geldi.

Artık Trabzonspor bir karar verecek.

Daha önce 3 firmayla da çalışma tecrübesi olan Trabzonspor 4 teklifi de masasında tutuyor.

Macron da devam etmek istiyor ancak teklifleri oldukça düşük.

Bakalım bu savaşı kim kazanacak?

Kazanan muhtemelen önümüzdeki sezon Trabzonspor'un şampiyonlar ligi formalarını tasarlayacak. 

ADAY OLMAYACAĞIM AMA OY İSTERSEM DE...BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ OCAK AYI TOPLANTILARI SÜRÜYOR | Trabzon Büyükşehir  Belediyesi

Türkiye'de yapılacak bir genel seçimde Trabzon'da  batı bölgesinden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ismine yoğun bir teveccüh olduğunu milletvekili aday sıralamasında iyi bir yerde olabileceğini kaleme almıştık.

Ataman ile karşılaştığımızda öncelikle halktan gelen bu teveccüh nedeniyle gönlü güzel Trabzon halkına teşekkürlerini iletti.

Ataman hiçbir makama aday olmak gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirerek şunları söyledi:

“Rey isteyecek hiçbir makama aday olmayacağım, şu anda Sayın başkanımız Murat Zorluoğlu ile birlikte şehrimize değer katacak hizmetleri yapma gayretindeyiz. Bu makamda şehrime azami fayda sağlamanın gayreti içindeyim. Rey isteyeceksem de başta  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, partimize ve Başkanımız Murat Zorluoğlu'na oy isterim.

Kendi adıma oy istemem gerekecek hiçbir makama aday olmayacağımın bilinmesini isterim. Ne Milletvekilliği ne belediye başkanlığı adaylığı gibi bir düşüncem, bir talebim bir isteğim yoktur ve olmayacaktır. Bunun herkes tarafından bilinmesini isterim. Şu anda bulunduğumuz görevden memnunum ve bu görevimi başarılı bir şekilde yapmam yolunda desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım'