VEHBİ KOÇ İL BAŞKANLIĞINA MI ADAY OLUYOR? 

Son genel seçimlerde AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan İşadamı Vehbi Koç Trabzon basınından bazı isimler ile bir araya gelerek,  örnek olacak bir uygulamaya imza attı.
Zaman zaman bu tür buluşmaları farklı gazetecilerle de yapmayı planlayan Koç meğer 10 gündür Trabzon’da gerek siyasi gerekse STK’lar bazında temaslarda bulunuyormuş.

Genel seçimler sonrası gelinen 2.5 yıllık süreçte yapılanların ve yapılmayanların masaya yatırıldığı derin sohbet gazetecilerin çok alışık olduğu bir durum değil.

Kaybeden hiçbir aday bugüne kadar böyle bir sorumluluk hissetmemiş böyle bir organizasyonda bulunmamıştı.

Haliyle gazetecilerin ilk sorusu ‘Hayırdır acaba il başkanlığına mı aday olacaksınız’ oldu.

Kesinlikle böyle bir şey olmadığını dile getiren Koç ‘Seçimlerde aday olarak insanları gezdik, onlara hizmet talebinde bulunduk, şu an neredeyiz, neler var acil yapılması gereken bunları istişare etmek istedim’ dedi.

Koç profesyonel bir iş insası ve siyasette de dolu bir isim.

Bu nedenle belli ki ilk genel seçimde kıl payı kaçırdığı 1. Sıra milletvekili adaylığı yerini de korumak istiyor.

Ne diyelim keşke seçilen milletvekilleri de Koç gibi duyarlı olup bu tür gazeteci siyasetçi buluşmaları yapsalar, nereden nereye gelindiğini görseler eksikleri gözlemseler.

Alışılmadık ama çok yerindeki bu programı nedeniyle Koç’u tebrik ediyoruz.

ARTIK BULUNSUN BU FAİLİ YA DA FAİLLER 

Fenerbahçe'nin takım otobüsünü kim kurşunlamıştı? Olayı yapanlar bulundu mu?2105 yılının Nisan ayında, Sürmene yolunda kafile otobüsü kurşunlanan F.Bahçe, bu olayı her zaman pişirip pişirip ülkenin gündemine taşıyor.. 

O günden bu yana o yıldan 2020 yılına gelinde… 

Soruşturmanın ilk günlerinde göz altına alınan bir gencin olayla ilgisi olmadığı anlaşılarak serbest kaldı. Ve dosya sanki kapandı..

O günden bu yana olayın failleri bulunmadı.. 

Ve Fenerbahçe, bizce devletin bu zaafını, Trabzonspor’la ilişkilendirerek her yıl gündeme getiriyor… 

Son olarak kafile otobüsünün tam kurşunlandığı yere “Sevgi kurşun geçirmez” yazdırdı…. 

Artık o yazı ile Fenerbahçe kafilesi ülkenin her yerine gidecek.. Maçlara o yazılı otobüs ile takım taşınacak.

Şimdi, başta bütün Türkiye… En önemlisi de Trabzon ve Trabzonspor taraftarları, Fener’in bu mesajını masumlaştıran mağduriyetinin(!) giderilmesi içi, fail yada faillerin bulunmasını istiyor..

Bu konuda özellikle en büyük görev; İç İşleri Bakanlığımızda… Valimize ve emniyet müdürümüze büyük görev düşüyor… Artık bu olay aydınlansın..

Olay bir FETÖ projesi miydi..

Bilmek istiyor tüm Türkiye..

TARAFTARA MANTIKSIZ GELEBİLİR AMA…

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında Cüneyt Çakır düdük çalacakŞehir çok yüksek düzeyde olmasa da, Trabzon’da Fener maçına doğru toplumun her kesiminde motivasyon yüklemesi başladı.. 

Herkes birbirine maç ile ilgili olarak görüşlerini paylaşıyor, maç ile ilgili yorumlar yapıyor…. 

Bu tür maçlar öncesi, görüş belirtenlerin de fikirleri toplum nezdinde tartışılıyor… 

Uzun zamandan bu yana Trabzonspor ile ilgili değerlendirmelerden uzak duran takımın bir dönem teknik adamlığını yapan Mustafa Reşit Akçay da, ısrarlı sorular üzerine, Fenerbahçe maçı yorumunu özetle şöyle yaptı..

“Başarıyı her zaman kovalayan, her zaman da toplumu başarılarıyla mutlu etmiş olan bir kültürü var Trabzonspor’un. Oyuncular bu hafta bu kültür üzerinden dikkat ederek bu maça çıkacaklarını düşünüyorum ve benim favorim Trabzonspor. Bu görüşüm mantıksız gelebilir taraftara. 18 transfer yapmış olan Fenerbahçe’yle geçen yıl şampiyonluğu kaybetmiş olan Trabzonspor değerlendirildiğinde Fenerbahçe’yi favori gören bir yığın futbol görüşü olabilir. Ama Trabzonspor’un kültürü bu tip müsabakalarda her zaman üstünlük kurmayı bize alıştırmıştır, öğretmiştir. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Sakat ve hasta olan oyuncuların katılması takıma çok büyük güç verecektir….”

REVİ EVİNDE NE YAPIYOR?

Partisinin Akçaabat ilçe kongresine Ankara’dan gelen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın, korona testinin pozitif çıkması üzerine yakın temasta olduğu Ak Parti il Başkanı Haydar Revi, kendini evine kapattı…

İzole olan Revi parti çalışmalarını da evinden yürütüyor.. 

Gününü, partili arkadaşları ile telefonla konuşarak planlayan Revi, boş vakitlerinde de kitap okuyor.. 

Bilgisayar başında parti üye kayıtlarını takip ediyor... 

Tabi zaman zaman da eşine ev işlerinde yardımcı oluyor.. 

Özellikle bu izole döneminde kitap okumakla ilgili ara verdiği alışkanlığını bayağı ilerlettiğini belirten Revi’nin şu günlerde okuduğu kitap da dikkat çekici… 

Partinin genel başkan vekili Numan Kurtuluş’un Türkiye’yi Yarınlara Taşımak kitabını yeniden okumaya başlayan Revi, izole döneminde evde de spor yapmayı ihmal etmiyor.. 

Bu arada, uzun zamandan bu yana evinin bahçesinin bakımını da ihmal eden Revi fırsat bu fırsat diyerek günün belli zamanlarında da bahçe ile ilgileniyor…

OF AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİ HEMEN BELİRLEDİ 

Sancılı bir süreçten geçen Ak Parti Of ilçe yönetimi ile ilgili olarak Ahmet Çapoğlu’nun göreve atanması ile Çapoğlu, hiç vakit geçirmeden yönetim kurulu listesini belirledi… 

Bu aceleciliği, Çapoğlu’nun işleri hızlı yürüteceğinin bir kanıtı gibi görülüyor.. 

Şimdi, Çapoğlu’nun ilçe yönetiminin seçimle belirleneceği kongreye getirecek olan delegeleri belirleme sürecine girdiğini belirtelim… 

Mevcut delegelerin de delegelikleri yönetim kurulu istifa edince son buldu..

Of Ak Parti ilçesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;

Ahmet Çapoğlu (Başkan), İrfan Göktaş, Hasan Koç, Sinan Hacımurtezaoğlu, Yasin Öztel, Hayati Şenocak, Kurtuluş Tahir Saral, Mustafa Veli, Ahmet Ali Kapıcıoğlu, Şükrü Atasoy, Gülnaz Hacıahmetoğlu, Ali Kurtuluş, Abdullah Saroğlu, Mustafa Deniz, Zeki Ayaz

AKÇAABAT’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR 

AKÇAABAT SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ | Akçaabat BelediyesiAkçaabat Belediyesi “Sokak Sağlıklaştırma Projesi” 3 Kasım 2020 de ihale ediyor. 

Hatırlayacak olduğunuz üzere 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti iktidar olmuş ve Türkiye’nin değişimi başlamıştı.

Başkan Ekim de 3 Kasım 2020 de Akçaabat’ın çehresini değiştirecek projesini ihale ediyor.

İhale tarihi tesadüf müdür bilemiyoruz ama 3 Kasım 2002’den bu yana, 18 yıldır, iktidarda olan partinin Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim gerek sokak sağlıklaştırma projesi olsun gerekse açıkladığı ve hayata geçirdiği diğer projelerle olsun Başkanlık koltuğunun hakkını veriyor yorumlarını sık sık duyuyoruz.