TRABZONSPOR O BİNAYI SATIN ALDI  

Göreve gelen Ahmet Ağaoğlu yönetimi kısa süre içerisinde dikkat çeken hamleler yapmaya devam ediyor. 

İlk etapta Trabzonspor tesislerini bakıma sokan yönetim daha sonra tesislerin eski yolarına asfalt döktürdü.  

Bu hamle gelen ziyaretçiler tarafından oldukça olumlu karşılandı. Bordo Mavili yönetimin şimdiki hamlesi ise oldukça dikkat çekici. 

Hamlenin amacı ise Trabzonspor tesislerini büyütmek.  

Bordo Mavili yönetim geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin yan tarafında bulunan ve Gençlik Spor Bakanlığına ait olan cam bina için harekete geçti. 

Bir dizi temaslar gerçekleştiren Bordo Mavililer etkili aracılarını kullanarak bu binayı aldı. Ne kadara aldı rakamı bilmiyoruz fakat güzel bir hamle oldu.  

Binanın şu sıralarda resmi işlemleri yapıyor. 

Yakında Trabzonspor’un tapulu malı olacak ve kullanıma açılacak. 

AKYAZI'DA TUVALET KRİZİ…  

Bildiğiniz üzere Trabzonspor’un Akyazı’da kullanılmayan bir tesisi var. 

Sadece maç oynamak için oraya geliniyor. 

O bölge Trabzon altyapısına teslim edilmiş durumda. 

Akyazı Spor Kompleksi'nde ayrıca Kamp Eğitim Merkezi ve İl Gençlik Spor Merkezinin binaları da bulunurken, tesis, 2 suni ve 5 doğal çim sahayı da bünyesinde barındırıyor. 

Bu sahalarda oynayan çocuklar tuvalet ihtiyacı için 10 dakika mesafede bulunan Trabzonspor’un stadına gidiyor. 

Ne soyunma odaları var ne de bir tribünleri. 

Çok yazık değil mi. 

Konu o kadar dikkat çekmiş olacak ki, Trabzonspor yöneticisi Cahit Erdem ve Gençlik Spor İl Başkanı Birdal Öztürk geçtiğimiz günlerde Rize’ye gelen Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı havalimanında yakaladı. 

Organize bir şekilde sorunları anlatan ikili Bakan Bak’tan “tamam” cevabını aldı. 

Şimdi sentetik ve doğal çim sahanın arasına soyunma odaları ve tribün yapılacak. 

2 yıldır bu sorunu çözemeyenler ya da adım atmayanlar varın siz düşünün yaptığınız hatayı, boş oturmanın bedelini çocuklar yani geleceğimiz dediğimiz kişiler çekti.  

Trabzon futbolu için önemli bir adım olan bu projenin gelişimi için ter döken yetkilileri buradan tebrik ediyoruz. 

BU SEÇİMİN GALİBİ KİM OLUR?

Tüm Türkiye beklediği gün geldi çattı ve 24 Haziran erken seçimleri için bugün vatandaşlarımız sandık başına gidecek.  

Tüm Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği seçimin sonuçların 17.00 itibariyle yorumları ve canlı yayınları ile 61saat.com’dan takip edebilirsiniz.  

Tüm okurlarımızdan özellikle sandık başına giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri noktasında hassasiyet göstermelerini, yakınlarını da bu konuda uyarmalarını özellikle istiyoruz.  

Çünkü seçime katılım ne kadar yüksek olur, o zaman gerçekten demokrasi kazanır, gerçekten ülkede çoğunluğun istediği yönetim kadroları gelir.  

Bugün kim kazanır, siyasi parti olarak, parti başkanı olarak bilemeyiz.  

Başkan Adaylarından Erdoğan’ın yıllardır süre gelen bilinmiş bir sistemi ver beğenenler onunla devam diyecek beğenmeyenler ülkenin ve kendilerinin halinden memnun olmayanlar ise tamam deyip Erdoğan’ın karşısındaki isimlerden birine verecekler.  

Ne olursa olsun, kazanan önce Türkiye olsun, kazanan Türkiye Cumhuriyeti olsun, kazanan halkımız olsun, siz olun. Her sonuca insanların saygı göstermesi gerekir.  

Sandıklardan ülkemiz ve şehrimize hayırlar getirecek en güzel sonucun çıkmasını ümit ediyoruz,  

PARTİLERDE SUÇLU ARANACAK  

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de siyesi partiler kendilerine hedef koydular. Bu hedefler doğrultusunda AK Parti Trabzon’da 6 milletvekilini hedeflediğini ifade etti, MHP 3 milletvekili alırız dedi, İYİ Parti’de 3’ü kendine hedef koydu, CHP hedef açıklamadı ama ilk 3 adayı sürekli sahada oldu.  

SP mitingin verdiği moral bozukluğu ile miting sonrası bayağı bir üzüldü. 

Son gün partiler yürüyüşler yaptı, AK Parti mitingi son günün en çok ilgi göreni idi, CHP konvoy yaptı, SP ise 50 kişilik bir grup ile yürüdü.  

Bugün ile ilgili çok tahminler var. 3-1-1-1 diyen var. 4-1-1 diyenler var 5-1 diyenler var. İktidar partisinde olsun muhalefette olsun yaşanacak oy kaybı ve sapacak hedeflerde mutlaka bir sorumlu aranacak. Özellikle AK Parti, CHP ve İYİ Parti’den yarından sonra başarı veya başarısızlık üzerine suçlanacaklar

veya ödüllendirilecek ya da seçimin kahramanları konuşulacak.  

Ama en çok konuşulacak olan AK Parti olacak, oyları artsa da azalsa da Trabzon’da haftalarca iktidar partisi seçim sonuçları mutlaka tartışılacaktır.  

GÜMRÜKÇÜOĞLU NEDEN MUTLU?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün birden çok nikaha katıldı, oradan oraya koştururken seçimi de sorma fırsatımız oldu.  

Seçim yasakları geldi siyasi açıklamamı yazamazsınız ama dedi ve şu ifadeleri kullandı, ‘En çok sevindiğim konu bu seçimde tek vücut olarak sahalara indik, bunun yanında tüm siyasi partilerle hiçbir hizip tartışma kavga yaşamadık, huzur içinde bir seçim süreci yaşandı. Ayaklarımıza kara sular indi.  

Sonuçlar ne olur Allah bilir gayret bizden taktir yüce Allah’tan. Ama bu seçimde Trabzon’un birlikteliğinden herkesin nasıl mutlu olduğunu sahada çalışan her adayımızın gelip bizzat bana demesi gerçekten güzel bir çalışma yaptığımızın göstergesi idi.

Diğer partilerimizde çok güzel bir süreç geçirdi, hepsine teşekkür ediyorum. Artık söz halkın, söz demokrasinin, ülkemiz için en hayırlı kararın çıkacağını ümit ediyorum, sandıktan çıkacak her karar bizim için emirdir, başımız üzerinde yeri vardır, tüm vatandaşlarımıza uyarım şudur.

Lütfen oyunuzu kullanın, Lütfen sandık başına gidin.    

RİZE İNCE İÇİN TRABZON’U GEÇTİ  

Seçim tarihi açıkladığı günden itibaren taraf ayırt etmeksizin tüm propagandaları size aktarmaya çalıştık. Trabzon yerelinde Ak Parti 6 vekili garanti görürken muhalefet de birer vekili çantada keklik görüyor. Trabzon’da hal böyleyken ülkü gündeminde durum nasıl? 

Muharrem İnce büyükşehirlerin mitingini son günlere bıraktı. İnce yakınlarına göre alanlarda milyonlar vardı, Ak Partililere göre alanda sadece yüzbinler vardı. Muharrem İnce alanların dolu olmasını özellikle istemiş. Bir fotoğraf karesiyle algı yönetimi yapılması planlandı heralde.. 

Bunun için İnce’nin ekibi şehir şehir teşkilatları arayarak Maltepe mitingine özellikle katılım istemiş. Peki en yoğun katılım kim yaptı?  

17 şehrin teşkilatı toplu olarak katılım sağlamayacaklarını belirtmiş.  

Trabzon’da katılımın zayıf olduğu bir şehir olmuş.  

Trabzon toplu katılım için 1 otobüs 45 kişi katılım olacağını bildirmiş.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi ise 4 araçla 97 kişi katılacaklarını bildirmiş. Yani Maltepe alanında doğudan batıdan kuzeyden güneyden gelenler var.  

CHP verilerine göre 63 ilden 2784 araçla birlikte 97 bin 197 toplu katılım olacağı belirlendi.  

Trabzon neden eksik kaldı teşkilatın bir yorumu var mıdır bilemiyoruz.