VE ALİ ŞAHİN KİMİN DANIŞMANI OLDU?

Trabzon turizminin önemli isimlerinden ve turizm şirketleri dernek başkanı olan Ali Şahin’in kimin danışmanı olduğu belli oldu.. Şahin, Ak Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi’nin turizm danışmanı oldu.. Bu teklif kabul eden Şahin, görevi de kabul ettiğini şöyle duyurdu..

“Trabzon Sıradan bir şehir olmadığını her defasında ifade ederek, birçok özelliği yanında en önemli özelliklerinden biri de turizm şehri olmasıdır. 
Turizme önem veriyor, alandaki çalışmaları yatırımları çok değerli görüyoruz. Ortahisar ilçe başkanı olarak bize ufuk açacak yardımcı olacak katkı sağlayacak halen Karadeniz turistik işletmeciler derneği (KATİD) Başkan yardımcısı, Turizm Otel Yöneticileri Derneği kurucusu ve başkanlığı görevlerinde bulunmuş; Sayın Ali Şahin beyin turizm danışmanı olarak bizim yanımızda görev almasından duyduğum memnuniyeti ifade ederek teşekkür ediyorum…”

Bu arada Çebi, ilçe başkanlığının yerini değiştiriyor..

Yeni ilçe başkanlığı, Suluhan'da olacak..

ZORLUOĞLU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı, Down Sendeomlu çocuklarla bir futbol maçına çıktı..

Trabzon Üniversitesi'nin ilgili birimle birlikte gerçekleştirilen maçta çocuklarla bayağı iddialı maça çıkan Zorluoğlu, maçın bir anında rakibinden fırça yedi..

Topun taç çizgisini geçmesine rağmen topu oyuna sokan Zorluoğlu’nun genç arkadaşımız sert bir tavır takındı..

Bu tavrı haklı bulan Zorluoğlu, o ikazı yapan çocuğumuzu haklısın dedi..

Ve o anı da Zorluoğlu, büyük bir hoşgörü ile sosyal medyasından paylaştı..

SEZGİN MUMCU'NUN SIKINTISI

Ak Parti iktidarı şu günlerde illerde boş bulunan bürokratik koltuklara atamasını yapıyor..

Son olarak DSİ’ye yapıldı atamalar. Ama Trabzon vekaleten yönetiliyorken atama yapılmadı…

Sadece DSİ mi? Değil tabi.. En önemli makam koltuk vekaletle yönetiliyor..

Kültür Turizm İl Müdürlüğü.. Bu atama da uzun bir zamandan bu yana yapılamadı. Bir önceki yönetim, bakanlıkta daire başkanı olan bayan bir isimde karar kıldı ama görevlendirme yapılmadı…

Bu durumu Sezgin Mumcu kucağında buldu.. Trabzon’da bu önemli koltuk boş..

Kim gelecek ya da Mumcu başkan bir isim mi önerecek.. Belli değil.. Trabzon turizmi şu pandemi döneminde bu kadar boşluğu kaldıracak değil..

Mumcu bir an önce olayı çözüme kavuşturmalı.

KEMAL BELGİN'E BÜYÜK TEPKİ

Bir TV programında boyu nedeni ile alaycı bir üslupta Abdülkadir Ömür’i tiye alan Kemal Belgin için Trabzonspor taraftarları büyük tepki verdi…

Belgin, bu tepkilere rağmen henüz bir adım atmış değil..

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Belgin üstelik bir devlet üniversitesinde ders de veriyor..

Bize gelen bilgiler göre o üniversitede yüz yüze eğitim başladığında Trabzonspor taraftarı öğrenciler Belgin’ tepkilerini koyacaklar..

ABDULKADİR'İN AİLESİ İZİN BEKLİYOR

Bu arada Abdülkadir’in ailesi Kemal Belgin ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunmayı düşünüyor.

Bunun için hem Trabzonspor’dan kurumsal olarak hem de Başkan Ağaoğlu’dan izin isteyecek..

Aile boyunu küçük gibi hakaret olarak değerlendiren Belgin için için kişilik haklarına saldırı suçundan mahkemeye gidecek.. 

Muhtemelen, hem Trabzonspor hem de Ağaoğlu aileye gerekli izni verecek deniyor.

MAZHAR YILDIRIMHAN VE BERAT ALBAYRAK

Mazhar Yıldırımhan, Berat Albayrak’a sistematik saldırılara karşı uzunca bir açıklamamada bulundu.

İşte o açıklama..· 

Bu ülkede, devletin ve milletin bekasını, güçlü ve müreffeh bir Türkiyenin inşasını istemek, bu uğurda adanmışlık duygusu ile hareket etmek, jakoben,batıcı, her zeminde kendi halkını aşağılamayı modernlik sayan,kendinden menkul elitist sınıf için suçtur. 

Yerli ve milli bir damardan beslenip, sadece kendi medeniyet değerlerine yaslanarak, bir dava şuuru ile, ülkesi ve milleti için büyük ve kalıcı hizmet üretmek arzusu ve mücadelesi bu çevreler için kabul edilemez bir davranış biçimidir. 

Bu ülke 200 yıldır bunun mücadelesini vermektedir. Kökleri batı emperyalizminden beslenen bir damar, yerli ve milli değerler üzerinden yükselmeyi, bağımsız ve özgür olmayı bu millete reva görmemektedir. 

Bu uğurda en yüksek düzeyli mücadeleyi verenlere karşı her daim uyguladıkları itibarsızlaştırma, iftira ve topyekün imha politikasından asla vaz geçmediler, geçmiyorlar, geçmeyecekler.

Küresel lobilerin hizmetkarı olan bu çevreler, dün emellerine ve planlarına aykırı gördükleri Sultan Abdülazizi katlettiler, Sultan Abdülhamide karşı aklların alamayacağı entrikaları ve yok etme komplolarını kurdular. Dokuz yılda Osmanlıyı yıktılar. İstiklal mahkemelerinde binlerce ilim adamını, masum insanı astırdılar. Bu ülkede 18 yıl ezanı

Türkçe okuttular, Kuranı yasakladılar. Milletin değerlerine yaslanan Adnan Menderesi hunharca işkenceye tabi tutup sonunda astılar. Özalı itibarsızlaştırdılar, şüpheli bir şekilde ölümüne sebep oldular. Bu ülkenin en milli ve yerli adamı, büyük beyni, geniş siyasi dehası Erbakanı,bütün siyasi hayatı boyunca aşağıladılar, komedi proğramlarının konusu yaptılar, iftiralara maruz bıraktılar. Defalarca partisini kapattılar, cezalandırdılar. Darbe ile iktidardan uzaklaştırdılar.

Rahmetli Türkeşe karşı aynı karalamaları, aynı itibarsızlaştırmaları yaptılar. 

19 yıldır Türkiyede her alanda sessiz devrimler gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğana yapılanlar bütün dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir. Tek suçları bu ülkeyi dünyanın güçlü ve müreffeh bir ülesi haline getirmek. Bu uğurda mücadele etmek ve bunu yaparken kendi medeniyet kodlarımız üzerinden yürümek. 
Bu insanların ve bunların kadrolarının, yol arkadaşlarının en büyük suçları, ille de yerlilik ve millilik anlayışına dayanma arzularıdır. Müstemlekeci anlayışın buna asla tahammülü yoktur. Bu ülke kalkınmasın önemli değil, tek batıcı jakoben sınıfın tekelinde olsun. Sadece Küresel efendilerinin aferinini alsınlar yeter. 

İşte, her zeminde ve her işinde milli bir duruşu esas alan Sn Berat Albayraka yapılanları lütfen bu çerçeveden değerlendirin. O bir mefkurenin takipçisi olduğu için itibarsızlaştırmaya tabi tutuluyor. Onun bu ülke için tasavvurları, ufku ve vizyonu sadece "damat" sıfatının gölgesinde yok sayılmaya hatta kendisi ile birlikte imha edilmeye çalışılıyor. 
Küresel faiz ve sömürü lobilerinin yerli taşeronları tarafından afaroza tabi tutuluyor. Berat bey üzerinden Recep Tayyip Erdoğana ve aslında millete komplo düzeni işletiliyor. Bu millet bu filimleri çok gördüğü için artık bu karanlık eller emellerine ulaşamıyorlar ve çıldırıyorlar.

Berat Albayrak insan olması hasebiyle hepimiz gibi hataların sahibi olabilir, ancak atasından, babasından tevarüs ettirdiği vatan ve millet aşkını, dava şuurunu ve temiz istikametini kimse sorgulayamaz. O inandığı dava uğruna çile ve meşakkatlere katlanmaktan asla imtina etmeyen Sadık Albayrağın oğludur. Bu ülkenin yakın tarihini korkusuzca milletine aktaran Sadık Albayrağın oğlu. Bu aziz milletin öz evladıdır. 
Batı emperyalizmine maşalık edenlere karşı milletçe verdiğimiz büyük kavgada R. Tayyip Erdoğana da, Süleyman Soyluya da, Berat Albayrak'a da, milletin bütün adamlarına da sonuna kadar sahip çıkacağız. 
Biz biliyor ve inanıyoruz ki, kıyamet sabahına kadar sürecek bu kavga, doğru ile yanlışın, iyi ile kötünün, hak ile bâtlın kavgasıdır. Biz bu kavgada hatalara değil istikamete bakarak yön tayin edip adam seçeceğiz.