NEWTON’DAN ÖNCE SİZ İSTİFA ETMELİSİNİZ

Trabzonspor’un Fener maçından mağlup ayrılması, ikinci yarı hiç de göze hoş gelmeyen oyun sergilemesi ve maçın farklı skorla bitmesinden sonra, Trabzon’un İstanbul kanadı Beylerbeyi cephesinden Erdal Atalay’dan istifa çağrısı geldi… 

Atalay Teknik Direktör Newton’dan önce Başkan Ağaoğlu ile Divan Başkanı Ali Sürmen’in istifa etmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi;

Bir Fener mağlubiyeti sonrası herkesin aklındaki soru teknik hoca NEWTON ile yollar ayrılır ve yeni bir hoca gelir gündem değişir başkan yine yalan vaatlerine devam eder yepyeni vaatler saymaya başlar ama artık o kadar kolay değil.. İstifa etmesi gereken en başta iki kişi var,,, Biri,  Divan başkanı ALİ SÜRMEN, diğeri  Trabzonspor başkanı  AHMET AĞAOĞLU ve YÖNETİMI… Bunca yapılan hatalardan ve kapris ego bencillik yüzünden mahvettiğiniz harika bir takımdan,  getirdiğin stajyer hocalardan masada biriktiğin şampiyonluktan ve kendi yanlışların yüzünden  Avrupa’dan men yedirdiğin rezillikten sonra günah kesici Newton olamaz önce AHMET AĞAOĞLU istifa etmeli…

Trabzonspor son 45 sezonun en kötü başlangıcını yaptı

O TWEET’E ANINDA MÜDAHALE! 

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi CHP’nin Isparta Gençlik Kolları Başkan yardımcısı İlayda Kılınç’ın twitter hesabından yaptığı paylaşım bir anda kaos yarattı.. 

Trabzonspor’a ağır hakaretler içeren tweette Trabzonsporlularda infiale de neden oldu.. 

Neredeyse oynanan maçın önüne geçti… 

Bu durumu erken fark eden CHP, Trabzon il başkanı Ömer Hacısalihoğlu, hemen devreye girdi… 

Isparta il Başkanını aradı.. Durumu anlattı… Trabzonsporluların tepkisini dile getirdi… 

Ve kısa bir zaman içinde de İlayda Kılınç, söz konusu tweetini kaldırdı.. 

Trabzonspor camiasından da özür diledi..

Isparta CHP il başkanlığı da yaptığı açıklaması ile söz konusu twitter’in sahibini kınadı…

TRABZON’DA MHP’NİN YENİ YÜZLERİ 

MHP, Trabzon il başkanlığına yeniden seçilen Bekir Sıtkı Tarım’ın yaptığı listede, yeni ve yıpranmamış isimler dikkat çekti.. 

Bu açıdan Tarım, güzel ve iyi iş becerdi… Tarım, davaya hizmet edecek yeni isimleri listesine dahil ederken, kanaat önderi niteliğindeki isimlerden de vaz geçmedi..

Tarım’ın ikna ederek listesine aldığı birkaç yeni isim şunlar..

Sendikacı Hüseyin Balaban… Turizimci Hakkı Keskin..Halit Kıralioğlu..İstanbul’dan iş adamı Erhan Kekeç.. Balık gemileri bulunan Barış Güdük..iş insanı Muhammet Sağlam ve Emlakçılar odası başkanı Ayhan Taflan..

Bu arada dünkü kongrede Koronavirüs önlemleri dikkat çekti..

MHP İl Başkanlığı, kongre salonunun hazırlanmasında en ince noktaya kadar düşündü. Salona girenlerin ateşleri ölçüldü. Maskesi olmayanlar salona alınmadı. Salon dışında kutu kutu maske dağıtıldı. Masalara dezenfektan kutuları koyuldu.  Salona giren herkese giriş kartları verildi.

Ancak ne olduysa kongre başlangıcında oldu..

Öyle ki sosyal mesafeye göre ayarlanan sandalyeler, protokole yakın olmak isteyenler tarafından ön tarafa alındı.

Anlayacağınız sandalyesini alan ön tarafa gitti.

Tabi durum böyle olunca da sosyal mesafe, protokol ve arkasında sıfıra düştü, kimi yerde hiç kalmadı..

Kısaca protokol sevdamız, koronavirüsü de dikkate almadı..

Protokolde böyle bir durum yaşanınca  bazı isimlerin çift maske takarak önlem aldıklarını gördük. 

MHP’NİN KASASINDA NE VAR? 

MHP Trabzon İl Başkanlığının kongresinde dün Mali Raporlarda açıklandı. 

MHP’nin toplam geliri 99 bin TL olarak açıklandı. 

Bunun içerisinde 16 bin TL bağış, 83 bin TL’de aidat. 

MHP’nin giderleri de kira, personel maaşları vs.. şeklinde açıklanan kongrede kasa mevcudu ise 2 bin küsür TL olarak belirtildi. 

MHP’nin İl Başkanlığının en büyük giderleri ise Genel Başlığı altında toplanmış ve ardından personel giderleri görülüyor. 

Bu giderlerin toplamı 55 bin TL civarında. 

En az gider kalemi ise temsil ve ağırlama giderleri olarak görülüyor. 

Tabi bu gider kaleminin azlığında tahminimiz Koronavirüs Pandemisi de etkili oldu. 

Bilindiği gibi Koronavirüs nedeniyle bir çok noktada ziyaretler kısıtlanmış ve kişiler çoğunlukla kapalı ortamda bulunmamaya çalışıyor.. Bu nedenle bu giderlerin düşmesi normal olarak görülüyor.

VE SİYASETİ BIRAKTI

Hani olur ya önümüzdeki günlerde, aylarda yıllarda yeniden adı gündeme gelin siyasi partilerin dikkatini çeker diye bilinen eski kurt politikacılardan Trabzon’un genç simalarından ANAP’ın en sıkıntılı döneminde Trabzon il başkanlığı yapan Nazım Özcan politikadan biraz uzak durduğu esnada, CHP’nin Ortahisar belediye başkan adayı oldu.. 

Çeşitli ihanetlere uğrayarak seçimi kaybetti… Sonra kabuğuna çekilen Özcan’a bazı partilerden davet geldi. Mesafeli durdu… 

İYİ Parti’nin diretmesine ‘Hayır’ dedi.. Ve Nazım Özcan kendi ile ilgili tarihi bir karar kaldı…

Siyaseti tümden bıraktığını açıkladı.. Bunu da şöyle duyurdu..

“2018 yılında fiziksel bağımı kopardığım yerden bu gün itibarı ile manevi bağımıda koparıyorum. Bundan sonra da en küçük bir siyasi yorum ya da paylaşım yapmayacağım. Teşekkür etmek istediklerim var onlar kendilerini biliyorlar. Bende varsa haklarım helal olsun , ömrümün sonuna kadar emirlerinde ve yanlarında olacağım….”

YAPILAN İHBARLARA CEVAP YOK !

Sitemize ulaşan bir okurumuz, Koronavirüs salgını tedbirlerine aykırılıkta bulunan işletmelere ve şahıslara yönelik olarak Hayat Eve Sığar uygulamasından 2 ay önce ihbar yaptığını ancak ihbarlarının mobil uygulamada halen değerlendirme aşamasında olduğu bilgisinin göründüğünü bize iletti. 

Aynı durumu arkadaşının da yaşadığını belirten okurumuz, HES mobil uygulamasından yapılan ihbarların neden sonuçlandırılmadığını anlayamadıklarını ve uygulamadaki ihbar mekanizmasının etkin olmadığını dile getirdi. 

Sağlık Bakanlığı ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri umarız bu hassas konuya çözüm bulur. 

Toplum sağlığına dikkat eden duyarlı okurlarımızın sesine kulak vermek gerek…