HERKESE İNAT TRABZONSPOR BUNU YAPMALI

Şampiyonluk mücadelesi, artık sahanın dışına çıktığı, masaların da sınırlarını aştığı bir sürece girdi.. Bu süreçte artık Trabzonspor her platformda mücadelesini sürdürmeli.. Mesela, örnek verelim.. Bu hafta A.Gücü ile oynayacağız.. Teknik adamı Trabzonlu evladımız Mustafa Reşit Akçay’la sözleşmesini fesih etti.. Niye, güya şampiyonlukta gönlünün Trabzonspor’dan yana olduğunu söylediği için… Böyle bir durumda takımın başında Trabzonspor maçına çıkamazmış.. O nedenle sözleşmesini fesih etmişler….

İşte şampiyonluk mücadelesinin ne aşamalara geldiğinin en güzel kanıtı bu.

Peki, Trabzonspor bu duruma karşı nasıl bir karşı hamle yapabilir. Ya da yapmalı..

Hemen, hiç vakit geçirmeden bir an önce M.Reşit Akçay’ı Trabzonspor’un altyapısının başına tam yetki ile getirmeli..

Her ne kadar Akçay  benim için Trabzonspor defteri kapandı dese de, şartlar değişti.. Akçay’a camia sahip çıkmalı..

Sırf Trabzonlu olduğu için, gönlü Trabzonspor’un şampiyonluğundan yana olduğunu açıkladığı için bir anda işsiz kalan bu kaliteli teknik adamı ulu orta Trabzonspor yalnız bırakmamalı..

Hemen acilen, şimdi, bir an önce Trabzonspor bünyesine almalıdır.. Bütün futbol camiasına verilecek en okkalı, en cesur en yiğitçe cevap bu olacaktır.. Akçay, Trabzonspor’a dönmelidir.. Yönetim bu durumu ciddi ciddi gündemine almalıdır.

SEN DE Mİ CELAL ÜLGEN?

Ergenekon davalarının ünlü avukatı Celal Ülgen’i özellikle bu gündemi iyi takip ederler tanırlar..

Ülgen, bu kulvarda hemen hemen herkesin avukatlığını yapıyor. Son olarak da MİT davasında tutuklu bulunan gazetecilerin avukatlığını yapıyor..

Önceki gece, Tele1’de katıldığı bir programda, gözaltına alınan gazetecilerden birinin savcının odasında ifadesini verirken, Trabzonspor bayrağını gördüğünü belirerek, gazeteci savcıya “Trabzonsporlu musunuz" demiş.. Ülgen’in aktardığına göre, savcı da hayır demiş.. Sonra bakın Ülgen nasıl bir yorum yaptı…”Ne yapsın Savcı pelikancıların en büyüğü Trabzonsporlu…”

Ah objektif.. Cesur.. Kararlı.. Tarafsız Avukat Celal Ülgen.. Ahhh… Burada ne demek istedin… Trabzonspor nasıl korunuyor kollanıyor mu demek istedin.. Oysa Trabzonspor’un 10 puanı gitti 10… Bugün o puanlar Trabzonspor’un olsa açık ara çoktan şampiyonluğunu ilan etmişti..

Seni, Ergenekon davalarında, Fetöcülerin kumpas davalarında gösterdiğin savunma cesaretinle sevmiştik ama bu ön yargınla hayal kırıklığı yarattın…

Sen de mi Celal Ülgen… Sen de mi..? Yazık. Gözümüzden düştün…Bilmediğin konulara girme Ülgen…. Sen kulvarında kal, Trabzonspor üzerinden mesaj verme.. Yakışmıyor sana, yakışmıyor..

CUK OTURAN TESPİT

Şehrin bir önceki dönem Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız özellikle sosyal medyasını şehir çıkarları için iyi kullanıyor..

Doğru, objektif mesajlar veriyor…

Kansız, şu sıralar biraz gündemden düşmüş olsa da il kültür turizm müdürlüğüne yapılacak atama ile ilgili olarak da farklı bir yaklaşım tarzı gösterdi.

Kansız bakın ne dedi..

Aklıma geldi de,

Kültür turizm il müdürlüğü için sayfalar dolusu kriter belirleyip olmayan yetkilerini de varmış gibi gösterip süpermen arayanlar, bakalım bunca imkana sahip kentin en önemli kurumu K.T.Ü rektörlüğü için hangi özellikleri arayacaklar...”

Kansız’ın KTÜ rektörlüğü ile ilgili bu tespiti, ince bir dokundurma ama haklı bir dokundurma..

AK PARTİ VE ÇOKLU ADAY

Ak Parti’nin bir bileni geçen gün bize şöyle bir tespitte bulundu…

Trabzon teşkilatı çoklu aday beklentisi içinde olmasın..

Hele, partinin içinden çıkan iki yeni parti her ne kadar genel merkez tarafından ciddiye alınmasa da Trabzon özelinde ciddiye alınacak bir durumdur..

Trabzon’dan birden fazla çoklu adaylı il başkanlığı yarışı olsun ertesi gün Deva ile Gelecek Partisi’nin Trabzon özelinde yıldızı parlar dedi…

O nedenle, dün olduğu gibi bugün de genel merkez işaretini verecek o isim de il başkanı olarak seçimlere gidecek.

Az oy alsa da il başkanı olarak koltuğuna oturacak dedi. Partinin bir bileni, Of taraftarında il başkanlığı için bazı hareketlilik olduğunu belirtirken, merkezde Ortahisar’da da kısır hareketlilik kulislerde merak uyandırıyor derken pek fazla bilgi vermek istemedi.

Of tarafında ciddi hareketlilik, şehrin merkezinde kısır hareketlilik tespiti, yine Ak Parti kulislerinde ortalığı karıştıracak gibi..

CHP TEMMUZ KURULTAYI VE TRABZON

Ve CHP’den gelen bilgilere göre Temmuz’un ortasında CHP kurultay yapacak.

Bu pandemi sürecinde nasıl bir kurultay yapacak, merak konusu. Bakalım kurultay önlemi nasıl olacak.. Trabzon CHP örgütünde kurultay ile ilgili tek ses tek cephe gibi bir durum yok..

Herkes özellikle PM’si üyeliği için bağımsız çalışacak gibi… Parti il yönetiminin bir aday belirleyip onun peşinden gidelim önerisini örgütün diğer dinamikleri kabul edecek gibi değil.

Trabzon özelinden bakıldığında, PM’si üyeliği için hamleler yapacak isimler şöyle;

-Güzide Uzun

-Nuri Aydın

- Haluk Pekşen

- Ömer Hacısalihoğlu

-Muammer Şahin

-Mehmet Salih Akyüz

-Sibel Suiçmez

BİR GAZETECİ ARKADAŞIMIZIN...

Şu sıralar masa başı gazeteciliği revaçta..

Trabzon’da da bu hastalık bir hayli fazla. Ancak, bir gazeteci dostumuz, sahada alanda habere çıktı.. Haber konusu şu.. Çukurçayır’ın dolmuşlarında hat ortasında dolmuşta yer bulabilir misin..?

Yaya olarak Boztepe yokuşuna çıktı.. 

Kemik Hastanesinin altına geldi..

Orada dolmuş beklemeye başladı..

Gelen giden dolu.. Dolmuşlara bizim için durakları uyarın dedi…

Ama ne uyaran oldu ne de dinleyen. Tam yarım saat durakta bekledi..

Dolmuş gelsin binebileyim diye…

Çukurçayır dolmuşlarında böyle bir sıkıntı var.

Belediye otobüslerinin seferlerinin sıklaştırılması da bunun için vatandaşın yararına..

Yakında bu arkadaş yaşadıklarını gazetesinde yazacak.

Emeğine saygı göstermek için daha fazla bilgi vermiyoruz..