FAZIL SAY BİLE…

Ve ülkenin dünya markası ünlü piyanist sanatçı Fazıl Say da, Trabzonspor’un artık şampiyon olmasını istediğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Üst üstü iki tweet atan Say, Trabzonspor’un şampiyon olduğu yıllarda  kadroda hatırladığı futbolcuların ismini de yazdı..

Uğurcan’ın Galatasaray maçındaki başarısını da öven Fazıl Say, Trabzonspor’un lige Türkiye’ye renk kattığını, İstanbul’un üç  takımı; FB, G,Saray ve Beşiktaş’ın kümede kalarak gelecek sezon için planlama yapması gerektiğini de belirtti..

Say’ın Trabzonspor ile ilgili şampiyonluk temennisi Bordo Mavili taraftarların da büyük ilgisini gördüğü gibi yüzlerce taraftar Fazıl Say’ın bu temennisine destek verdi.. Tebrik etti.

Hatta bazı taraftarlar Say’ın Akyazı’da şampiyonluk kutlamalarına gelip konser vermesini de istedi. Say, bu çağrıya neden olmasın dedi..

Trabzonspor’un halkla ilişkiler biriminin hemen hiç zaman kaybetmeden Say ile temasa geçmesini öneriyoruz.

 Özellikle Başkan Ağaoğlu’nun bu daveti bizzat yapması gerektiğine de inanıyoruz..

BİRÇOĞU TRABZON’U YENİ ÖĞRENDİ

Önceki gece İstanbul’daki ağır hava koşulları bir anlamda Trabzon’un işine geldi.

Dünkü haberlerimizde de belirttiğimiz üzere, New-York İstanbul seferini yapan THY’nın TK 12 sayılı seferini yapan uçak Trabzon’a zorunlu iniş yaptı..

Ve uçaktaki, 100 yakin ABD’li ilk kez adını duyduğu Trabzon’un uçak İstanbul’a kalkıncaya kadar altını üstüne getirdi. ABD’li yolcular Trabzon’u çok beğendiği gibi konakladığı Mercure Otel’inin misafirperverliğine de hayran kaldı.

ABD’li yolcular otelden ayrılırken kaldıkları odada otel personelinin  akın ilgisine teşekkür eden notlar bıraktı..

Trabzon’un adını ilk kez duyduklarını, Trabzon’u ilk kez gördüklerini de belirten ABD’li yolcular, Trabzon’a bir daha geleceklerini belirttiler.

Bu arada Mercure otel, uçak yolcularının tümünü en iyi şekilde misafir ettiği gibi, personelinin hepsini göreve çağırarak, hizmette kusur etmediler.

Böylelikle hem ülkenin hem de Trabzon’un adına güzelliğe imza attılar.

HALA DARGINLAR MI?

Göreve geldiği günden bu yana etkili çıkışları ile gündemi belirleyen ve sorunlara derinlemesine inen CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile Milletvekili Ahmet Kaya arasındaki soğukluk hala devam ediyor mu?

Kimi partililer hiçbir sorun yok diyor fakat Kaya’nın Trabzon programlarında Başkan Hacısalihoğlu görülmüyor.

Kaya’nın birkaç günden bu yana ziyaretler serisini sürdürüyor.

Dün de Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı, Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi ziyaret etti.

Yanında her iki ziyarette de İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman vardı..

İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yoktu. Bu görüntü, siyasi kulislerde başkan ile vekilin arası hala açık yorumlarına neden oldu.

Güçlü muhalefet şehrin her zaman menfaatinedir.

Dileriz bu manada birliktelik sağlanır.

GÖZÜNMEZ KAZA

Yıllarca Trabzon Valiliğinin basın ve halka ilişkiler Daire başkanlığını yapan meslekte büyüğümüz Salih Özkan şansız bir kaza geçirdi..

Özkan evinde lamba takarken dengesini kaybetti ve düştü.

Omuriliğinden hasar gören Özkan, bu görünmez kazayı ucuz atlattı.

Birkaç gün hastanede yatan Özkan evine çıktı. Evinde dinleniyor.

Yaz ve kış her mevsim yaylacılar gurubu ile yaylalara çıkan Özkan, şu sıralar doğal olarak yayla seferlerine ara verdi…

Salih Özkan’a geçmiş olsun diyoruz. Bir an önce eski sağlığına kavuşarak; Bülent Deveci, Hasan Kamber, İsmail Kansız ve Ali Savaş ile birlikte yaylacılar gurubu olarak yaylaları tekrar keşfe çıkar dileğimiz..

HER KÜLTÜREL ETKİNLİKTE VAR

Trabzon’da bir eğitim gönüllülüğü esasına dayalı olarak kurulan ANADER’in kadın kolları başkanı Havva Yetimoğlu, derneğin öncülüğünde özellikle orta ve lise öğrencilerine yönelik çok yönlü, çeşitli kültürel etkinliklerin öncülüğünü yapıyor.

Bu konuda Trabzon’da bayağı tektir edilen Havva Yetimoğlu, Ak Parti’den de önümüzdeki dönem milletvekili adaylığı için de adı geçiyor.

Yakın dostlarına her ne kadar her aday değilim dese de, Yetimoğlu’nun Ak Parti genel merkezince yakından takip edildiğini de biliyoruz.

Son olarak ANADER’in öncülüğünde, Havva Yetimoğlu’nun fikir babalığını yaptığı Sezai Karakoç anısına “LİSELER ARASI PARLAMENTER STİLİ MÜNAZARA YARIŞMASI” protokol imza altına alındı.

Havva Yetimoğlu’nu  yakından takip edin diyoruz..

TRABZONSPOR’DA YENİ TARTIŞMA

Hüseyin Türkmen ile ilgili olarak yönetimin, transfer görüşmeleri yapabilir kararı alması, camiada yeniden tartışma konusu oldu.

Trabzonspor tam şampiyonluğa kilitlendiği bir anda bütün dikkatlerini bu öne çevirmesi, inşallah takıma yansımaz.

Hüseyin Türkmen ile ilgili alınan kararı, Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Ahmet Uğur Zihni şöyle yorumladı:

“Arkadaşlar ben olaya bizim çocuğumuz gözüyle bakmıyorum ama ligimizdeki en süratli stoper Hüseyin’dir. Hataları vardır. Elbet ama onu kazanmak için ne yaptık..?  Berat’a gösterdiğimiz sabrı O’na gösterdik mi ?

Giresun’dan gölü yerken Berat kale direğinin yanındaydı neden O’nu yuhalamadık. Bir sonraki GS maçında ilk on birdeydi.

Demem o ki futbolcu oynatılarak özgüven kazanır.

İyi de oynasa bir sonraki maçta oynamayacağını bilen futbolcudan maksimum performans bekleyemezsiniz.

Ben yönetici olsam kiralık gönderir izler sonra kararı veririm. Sonra kaçan balık büyük olur misalini çok gördük…”