BUNU UZUN ZAMANDAN BERİ YAPIYOR

Ak Parti’nin il başkanı Sezgin Mumcu birkaç haftadır, Trabzonspor’un evindeki maçlarını hakkı olduğu halde VİP tribünde değil taraftarların arasında tribünden izliyor..

Taraftarla bir arada beraber olmayı daha çok sevdiğini belirten Mumcu’nun bu tavrı, hakikatten alkışlanacak bir tavır..

Dedik ya, istese Vip tribünden en rahat yerden maçı izleme hakkı var ki, Trabzon VİP tribününde bu hakkı olmayanlar maç izliyor..

Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanı ve partisinin liderinin sık sık dile getirdiği halka birlikte olun iç içe olun talimatını, Trabzonspor’un maçlarında yerine getirerek çok ciddi ve anlamlı bir mesaj da veriyor..

VİP tribünü hastalığı olan siyasilere de..

Taraftarın arasında maçı izlemenin daha renkli ve zevkli olduğunu belirten Mumcu, ben de bir taraftarım ve tribünde taraftarla olmak maç zevkimize daha bir anlam katıyor dedi.

Bu arada anılan maçı, milletvekili Bahar Ayvazoğlu da taraftarlarla birlikte izledi. Yanında kızı da vardı..

AHMET ÖZAL, TRABZONSPORLU MU OLDU?

Trabzonspor’un Başakşehir maçını izleyenler arasında Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal da vardı..

Baba Turgut Özal, Trabzon’a karşı çok duyarlı şu şehri sever biriydi.

Trabzon O’nun için en önem verilmesi gereken şehir olarak yüreğinde yer etmişti..

Özal’ın eşi Semra Özal, Beşiktaşlılığı ile bilinir.. O nedenle çocuları da Beşiktaşlı olarak anılır…

Ancak Ahmet Özal’ın Akyazı’da Trabzonspor Beşiktaş maçını izlemesi, maçın önemli dakikalarında özellikle de Trabzonspor’un kaçırdığı gol pozisyonlarında hop oturup kalkması ve boynundaki bordo mavi kaşkol ile, Ahmet Özal, Trabzonsporlu mu oldu yorumlarını beraberinde getirdi..

ERDOĞAN AĞIR YÜK VERDİ

Ak Partili 800’e yakın belediye başkanı 2 gün boşunca Ankara Kılızcıhamam’da kamp yaptı.. Kampın Trabzon’a özgü özelliği var mıydı..? Vardı..

Genel olarak belediye başkanlarının kantara çıkıp tartıldığı bu kampda, Trabzonlu belediye başkanlarına çok özel ağır bir görev verildi.. 2023’deki seçimlerde başarı, sizin yöneticilik anlayışınızdan ve uygulamanızdan geçecek denildi..

Trabzon’da Ak Parti’nin oy kaybı var da mı böyle denildi, tam öğrenemedik. Ama Belediye Başkanlarına halkla temasınız  sıcak olsun, 2024’deki yerel seçimleri değil 2023’deki genel seçimleri düşünün ona göre planınızı yapın mesajı verildi..

Basına kapalı oturumda, yerel yönetimlerin genelde nasıl bir politika izleyecekleri de tek tek anlatıldı.. Bu kampta, Trabzon’un Ak Parti’li belediye başkanları performansları ile sınıfı da geçtiğini hatırlatalım.

TRABZON'DA YETİŞTİ, KONYA'YI SALLIYOR

Trabzon’da ilk yerel radyo ve TV’ler yayına başladığında sesi ve diksiyonu ve takılmaksızın süratli konuşması ile dikkat çeken Kübra Aktaş zamanla ekranlara da çıkarak, Trabzon’da başarılı bir TV’ci oldu..

Aktaş daha sonra Konya’ya gitti, mesleğini Kont TV’de sürdürdü..

Önceleri haber spikeri olan Kübre Aktaş şimdilerde Kont TV’de Belgelendi adlı bir program hazırlayıp sunuyor.

Belgelendi programı ile ulusal kanallardaki hemcinslerine nal toplatan başarısı ile göz dolduran Kübra Aktaş, meslekte Trabzon’da edindiği tecrübelerin kendisine Konya’da çok yararlı olduğunu da söyledi. Kont TV’nin reytingi rekorları kıran, kraliçesi olarak anılan Kübra Aktaş’a biz de yolun açık olsun diyoruz..

2 MAÇ 2 MAĞLUBİYETTrabzonspor-Konak Belediyespor maç sonucu: 1-2 - Kadın Futbol Haberleri -  Spor

Trabzonspor kadın futbol takımı ligin ilk iki maçını da mağlubiyetle kapattı..

Peş peşe gelen bu iki mağlubiyetin birçok sebebi var, kimisine göre tüm oyuncuların yeni transfer olması takım olgusunu oluşturmak için zaman. aldıracak..Ki öyle de görünüyor, takım gayretli ancak, sonuç alma noktasında sorunlar yaşıyor.

 Trabzonspor adı ve forması ile maçlara çıkan kadın futbol takımının üst üste aldığı bu iki mağlubiyet belki taraftarın dikkatinden kaçıyor ama bu kulvarda mücadele eden takımlar ile yönetici ve taraftarların dikkatinden kaçmıyor..

Görünen o ki, bundan sonra kadın futbol takımının maçları daha farklı gözlerle takip edilecek. Daha yolun başındayız, ekip tecrübeli ve sonuç alabilme kapasitesine sahip.

EFSANE GRUP, YILBAŞINDA..!

Trabzon’da beyaz saçlılar diye oluşan efsane müzik gurubu, özellikle Selim Pastanesindeki konserleri ile dikkat çekmişti.. Selim Pastanesinin kepenkleri kapatması ile beyaz saçlılar da ortadan kayboldu.. Hayranları, beyaz saçlıları özledi.

Sonunda Beyaz Saçlılar, yılbaşında sahne alacak bir yer buldu.

Usta Otel yılbaşında salonlarını beyaz saçlılara açtı.. Şimdi beyaz saçlılar prova çalışmalarına da başladı.. Yılbaşı gecesi, beyaz saçlıları özleyenler usta otelde, izleyebilirler..

3 YILLIK İHALEDE 1 YIL KAR EDİLDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı o dönem çokça eleştirilen araç kiralama ihalesinden kara geçti.
Piyasada oluşan fiyatlara rağmen, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin araç kiralama fiyatlarında düşük ücret ödediği kaydediliyor.
Bu noktada son 1 yılı kara geçiren Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bu ihalesi de bir çok belediye tarafından örnek alındığı kaydedildi.
Trabzon'da gerçekleşen ihalenin şartlarını kendilerine uyarlayan onlarca belediye aynı yolu deneyerek ucuza araç kiralama yönetiminin peşine düştü.

Yıllık 3.498.660,00 TL bedelle yapılan araç kiralama bedeli mevcut piyasa şartlarında 2021 yılı kasko değeri üzerinden yapılan değerlendirmeyle 7.584,579,00 TL olarak gerçekleşeceği belirlendi. 2022 yılı yeniden değerlendirme oranlarının daha da yüksek olacağı göz önünde bulundurulduğunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu ihalenin yerinde ve ucuza hizmet almış olduğunu gösterdi.

Son bir yılı karlı geçiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıl önce gerçekleştirdiği ihale birçok belediye tarafında da örnek alındı. Trabzon'da gerçekleşen ihalenin şartlarını kendilerine uyarlayan onlarca belediye aynı yolu deneyerek ucuza araç kiralama yönetiminin peşine düştü.