USTA, NEYİN KAYDINI İSTEDİ…
Deniz Ateş Bitlen’in yaptığı açıklamalar üzerine, sessizliğini hala koruyan Trabzonspor yönetimi meğer işi sağlama bağlamak için sessiz duruyormuş.
Muharrem Usta ile dün gece bir nikah töreninde ayak üstü sohbet eden gazeteciler, Bitlen’lin  açıklamaları ile ilgili olarak Usta’nın neden sessiz kaldığını sordular. Usta da gazetecilere şunları söyledi…” Ses kaydı var mı? Nitekim adam, dediklerini inkar ediyor. Ortada bir ses kaydı olması gerekiyor. O ses kaydı olsun, biri bana bunu dinletsin, bakın o zaman nasıl ses veriyoruz. Şimdi adam ben böyle bir şey demedim diyor. Ortada da dediğine dair ses kaydı yok. O zaman da biz size göre sessiz kalıyoruz…”

SENİ VEKİL TAYİN ETTİM
Tabi, Deniz Ateş Bitnel’in Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ile görüşmek istediğine dair hamleleri oluğunu biliyoruz. Bitlen bunun için en son CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi’yi  ardından ise eski futbolcu Lemi'yi devreye soktu. Muharrem Usta ile gazetecilerin sohbetinde, Usta’ya bu soruldu. Soruyu soran ise eski hakemlerden Hamza Mısır’dı. “Bitlen sizinle görüşmek için araya çok kişiler sokuyor. Görüşecek misiniz ?” Usta, Mısır’a dönerek “Seni vekil tayin ettim, görüşebilirsiniz” dedi. Espri bir yana yakın bir zamanda, Hamza Mısır’ın Usta’nın hakem danışmanı olabileceğine dair bir bilgi geldi bize. Mısır, hem futbolculara hem de yönetime hakem dünyası ve kurallarla ilgili olarak danışmanlık yapacak.

USTA ÖZDEMİR'İ YENİ KEŞFETTİ
Ulaş Özdemir, Muharrem Usta’nın en iyi dostlarından biriydi. Özellikle de Usta’nın en küçük kardeşi Ali Haydar Usta ile yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi.

Özdemir, bir ara Trabzonspor’da Celil Hekimoğlu’nın hareketine de destek verdi. Ancak Muharrem Usta aday olunca, Usta’nın ekibinde yer aldı.

Usta, seçimi kazanınca da Trabzonspor’da genel müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Muharrem Usta, Özdemir’in bir çok yetenek ve özelliklerini biliyordu. Ama birini dün gece öğrendi.

"Taklit yeteneğini". Muharrem Usta ile gazetecilerin sohbetinde Ulaş Özdemir, Hasan Kurt’un taklitlerini yaptı.

Kurt da Muharrem Usta’nın yanında taklidini yapan Özdemir’i hoş görü ile izledi. Muharrem Usta’da Özdemir’e “Ya senin bu özelliğin bilmiyordum, benim de taklidimi yapıyorsunuz” dedi.
 
ABDULLAH GÜL, TRABZON KIYMALISI YEDİ.
Bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Trabzon kıymalısı yedi.

Trabzon’a gelerek mi? Elbette hayır. İstanbul’da sevgili İsmet Özer abimizin, Beylerbeyindeki mekanına gitti.

Karpi Pide’de kıymalısını yedi. Ardından da bütün personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. İstanbul’da Trabzon pidesi denilince, ilk akla gelen İsmet Abi’mizin mekanı ve Karpi pidesidir. Özer, İstanbul’da pidenin hakkını veriyor. Cumhurbaşkanı Gül de, Trabzon pidesinin ününü bildiğini, Karpi’yi araştırıp keşfettiğini belirterek,"Trabzon’a ziyaret ettiğimde de pide yerdim, Karpi de yediğim pidenin Trabzondakinden farkı yok. İsmet Özer abimiz, Gül’e karşı hizmette hiç kusur etmedi." dedi.

SÜLEYMAN ATAL’IN YENİ MARKASI…
Trabzonspor’un eski yöneticilerinden girişimci ruhu olan isimlerden Süleyman Atal, Batum’da üretilen karayemişlerden likör yaptı ve likörlere de kendi adını verdi. Süleyman Atay likörleri şu anda yapım aşamasında. Şişeleme konusunda çeşitli arayışları olan Atal’ın deneme aşamasında olduğu likörü, ilk önce Cafer Hazaroğlu’na hediye etti. Hazaroğlu da likörü tattı ve tam not aldı. Karayemiş likörü fikri hakikaten mükemmel. Haydi hayırlısı..

O NİKAHTA İLGİ ODAĞI OLDU
Dün gece Mazhar Yıldırımhan’ın oğlunun nikahında, çiftler kadar en çok ilgiyi Koza Şirketler Gurubunun başına kayyum olarak atanan Müminhan Bilgin oldu. Bilgin’e davetlilerin çoğu büyük bir ilgi gösterdi.

Zor görevinde başarılar diledi. Bilgin, yeni Türkiye’nin oluşumunda herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini belirtti.

Koza Şirketler grubunun kayyumu başkanı olarak Müminhan Bilgin, FETÖ’cü terör örgütüne karşı başlatılan mücadelede; ülkenin ve milletin kararlı olduğunu, kimsenin görevden kaçmaması gerektiğini belirtti.

Nikaha katılanların da büyük ilgisi karşısında son derece duygusallaşan Bilgin, bana da bu ilgi güç ve kuvvet veriyor dedi.