SAHİ, BAŞKAN USTA NEREDE?

Spor kulüplerinde hele özellikle 4 büyük futbol takımında başkanlar, saha sonuçları ile takım kriz yaşadığı anlarda hemen ortaya çıkar, sis perdesini dağıtır, takıma camiaya moral aşılar, psikolojik  ağırlıklı mesajlar verir ve kaos ortamından camiayı kurtarır.
Bu genel bir başkanlık uygulamasıdır . Ve uygulamayı hakkını verelim, sevmesek de, Aziz Yıldırım en iyi yapanlardandır.
Şimdi, Trabzonspor da ciddi bir şekilde kaos içinde ve başkanı tam bu aşamada devreye girmesi gerekirken; kayıp ve sessiz ve de suskun. Gazeteciler arıyor ulaşamıyor. Günün her saniyesinde haberciler resmi siteye bakıp, başkanın bir açıklaması var mı diye bakıyor elleri boş kalıyor.
Sahi, başkan Usta nerede?
Niye kabuğuna çekildi?
Ne zaman camiayı rahatlatacak açıklamalar yapacak?
Ne zaman neşteri vuracak?

Ne zaman panik yok diyecek?
Derken de hangi gerekçeleri ortaya koyacak.
Başkanın gün ışığına çıkmasını ve ses vermesini bekliyoruz.

TRABZONSPOR İDMANINI İZLEMEK İSTİYORUZ!

Taraftarlar ve caima ve de Trabzonspor’u takip eden gazeteciler, Trabzonspor idmanlarını baştan sona takip etmek istiyoruz kampanyası başlattı. Özellikle idmanların haftanın iki güne ilk 20 dakikasını medyaya açan Ersun Yanal’ın takımı taraftardan ve camiadan uzak tutmasının gerekçesi bir türlü anlaşılmış değil.
Futbolcular idmanlarda da bu kadar ruhsuz, yetersiz ve mücadele azminden uzak mı?
Trabzonspor’a gönül veren taraftarlar ve medya mensupları bunu merak ediyor ve idmanların başlamasından sonuna kadar açık olması yönünde sosyal medyada kampanya başlattı.

Trabzonspor idmanlarının tümden herkese kapalı tutulmasının bir anlamı yok. Olmadığı da saha sonuçları ile belli.
İstiyoruz ki idmanları takip edelim; kim ruhsuz, kim çapalıyor, kim kendini idmana veriyor kim dostlar alışverişte görsün misali, yan gelip yatıyor, bu taraftarın bilmesi hakkı.
O bizde bu kampanya destek veriyoruz..
Trabzonspor’un idmanlarını baştan sona takip etmek izlemek istiyoruz.

AHMET TAŞHAN, BÜYÜKŞEHİR’DEN AYRILIYOR

Dün bu köşede Trabzon Büyükşehir Belediyesinden bir daire başkanının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yatay geçiş yapacağını duyurmuştuk. O daire Başkanı Ahmet Taşhan.
Taşhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Ankara iş kur il müdürü oluyor. Kararnamesi hazırlanan Taşhan’ın yeni yılda yeni görevine başlayacağı belirtildi.
Taşhan’a başarılar diliyoruz

TURİZME BÜYÜK KATKI

Artık Trabzon havaalanına, direkt uçuşla dünyanın neresinden olursa olsun turist getirecek uçaklara 6 ila 7 bin 800 dolarlık yakıt desteği verilecek. Son bakanlar kurulu kararı ile Trabzon Havaalanı da bu kapsam içerisine alındı.

Trabzon’un bu kapmasa alınmasında elbette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun büyük gayretleri oldu. Bu anlamda iktidarın bütün dinamikleri ile turizm sektöründeki bütün paydaşların olayın gerçekleşmesinde ciddi katkıları oldu.

Bu karar, Trabzon turizmine ciddi bir hareketlilik getirecektir. Bu karar ile turizm sektöründeki bütün dinamiklerin sorumlulukları artmıştır. Bu karar  daha disiplinli, daha temiz ve daha profesyonel turizm faaliyetlerinin yapılmasını tetikleyecektir.


Trabzon’a hayırlı olsun.

ÇİMENTO HABERİ BIÇAK GİBİ KESİLDİ

Önceki hafta Trabzon yazılı yerel medyası, hepsi birden birinci sayfalarından Değirmendere’deki çimento fabrikasının yasak üretim yaptığına dair haberlerini manşetten verdi. Çimentoda yasak ve izinsiz üretim yapıldığının ilk haberini Karadeniz Gazetesi patlattı. Ardından ertesi gün bütün yerel gazeteler Karadeniz’in bu haberini bir devamını birinci sayfalarında büyükçe gördü. İki gün üst üste yapılan haberlerden sonra bir anca konu ile ilgili haber takibi bıçak gibi kesildi.
Şimdi merak ediyor soruyoruz.
-Çimentoda izinsiz üretim devam ediyor
-Eriyorsa haberler niye devam etmiyor.
-Yoksa çimentoda bu haberlerden sonra üretim durdu mu?
-Durduğuna dair bir emare var mı?

Bunları kamuoyu gerçekten merak ediyor.
Sahi, niye haberler bıçak gibi kesildi.

NE HİKMET KARAMAN MI?

İddia o ki, Trabzonspor’un bir çoğunun görevine son verilen futbolcu izlime komitesi ile Rizespor teknik adamı Hikmet Karaman da yakından ilgiliymiş, O bile bazı futbolcuları izleme komitesine önermiş, Hikmet Karaman’ın, Ersun Yanal ile kanki olduğunu biliyoruz. Hatta, Yanal’ın oğlu ile Karaman teknik adamlık yapmadığı dönemlerde menejerlik açısından birlikte çalışırlarmış.

Hikmet Karaman’ın, Trabzonspor’un futbolcu izleme komitesi ile yakından ilgili olması parmağının bulunması doğal. Zira, futbol dünyasında kimin eli kimin cebinde belli değil.