AHMET AĞAOĞLU TAM YETKİLENDİRİLDİ!

Trabzonspor yönetimi, kalan 5 maçta kulüp içerisinde ve dışındaki bütün gelişmelerde başkan Ahmet Ağaoğlu’nu tam yetkili kıldı.. 

Ağaoğlu’nun yapacağı her temas ve medya açıklamalarında yönetim adına yetkilendirildi.. 

Başkan Ağaoğlu da dün Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ile de bir görüşme yaptı.. 

Ve Çimşir’e yönetim kurulunun güvenini sundu.. Kafan karışmasın, ciddiyeti olmayan haberlere itibar etme dedi.. 

Bilindiği gibi Ankaragücü maçından sonra bilinen malum İstanbul medyası Trabzonspor’da huzursuzluk yaratmak için olur olmaz haberlere imza attı..
Çimşir’in istifasının isteneceğini bile yazdılar.. Ağaoğlu, Çimşir’i karşısına aldı, biz sana güvendik güvenimiz de devam ediyor rahat ol dedi…
Başkan Ağaoğlu 40 günden bu yana Trabzon’da tesislerde. Bu hafta oynanacak olan G.Saray maçı ile de uzun süre ayrı kaldığı ailesiyle hasret giderecek. Takım maç için kampa girdiğinde Ağaoğlu’da birkaç saatliğine İstanbul’da evine gidecek.. Sonra tekrar takımının başında olacak.. Evinde kalmayacak, kafilenin kaldığı otelde futbolcuları ile birlikte olacak..

FARKLI BİR SİYASETÇİ; A, METİN GENÇ

A.Metin Genç siyasete Ak Parti ile girdi. Yani Ak Parti’den önce bir siyasi partide değildi.. Ak Parti kuruldu ve siyasete bu kulvarda başladı…

Sürdürüyor.

Şimdi de partisinin Belediye Başkanı… 

Genç  siyasi hayatında, belediye başkanlığı döneminde eyyamcı olmadı.. Bildiği doğruları, siyasi risk alarak seslendirdi.. Bu duruşu partisinin politikaları ile çelişse de inandığını seslendiriyor. O nedenle de şehirde seviliyor.. 

Trabzonspor’un hak ve hukukunu korumak kollamak açısından ortaya koyduğu tavır da alkışlanacak şekilde.. Genç son olarak çoklu baro konusunda bir avukat olarak görüşlerini açıkladı.. Genç’in çoklu baro konusundaki yerel bir gazetemize yaptığı açıklamasında aynen şunları söyledi;
“Avukatlık Kanunu'nca TBMM’de bir düzenleme yapılıyor. Avukatların daha ciddi meseleleri var. Yargının en asli unsurudur. Ben 1995 yılından beri bu şehirde avukatlık yapan birisiyim. Ankara’daki yürüyüşteki görüntüleri ve meslektaşlarımı o şekilde görmekten dolayı büyük üzüntü duydum. Yürüyüşleri anayasal haktır, sanırım bazı prosedürleri eksik bıraktılar ve görüntülerde izlediğimiz sorunlar ortaya çıktı. Ama bütün bunların üzerinde ben bakıyorum. Prensip olarak ve bir avukat olarak çoklu baro sistemine ben de itiraz ediyorum. Çoklu baro sisteminin kamu ve meslek grubu olması hasebiyle, avukatlar meslek örgütümüzün hem kamu hem de meslek örgütü ayağı var. Sadece bir meslek örgütü değil barolar. Anayasa’nın 3 temel sacayağından yargı, asli bir unsursa; kamu yönünü de ortaya koymamız lazım.”

AK PARTİ’DE KİM KİMİN KAPISINI ÇALDI?

AK Parti’nin bir bileni yeni bir bilgiyi bizimle paylaştı..

Bir bilenin anlattığına göre, bizzat kendisi de şahit olmuş, şu sıralar bir eski partilinin kapısı çalınmaya başlanmış.. 
Bir bilenin deyimi ile il başkanlığı potasına Faruk Kanca da girmiş…

Kanca artık aktif siyasete uzak olmasına rağmen eski bazı kurucular Kanca’ya giderek, il başkanlığına aday olmasını istemişler.. 
Bir bilen böyle diyor. Peki, Kanca ne demiş…

Bakın her şeyi bilen bir bilen bunu bilemiyorum dedi.. 

Niye dediğimizde de “ Her şeyi benden öğrenme.. Siz de araştırın “ diyerek kaçamak bir cevap verdi.. 

Faruk Kanca il başkanlığına adaylığını koyar mı..? Eğer teklif genel merkezden gelirse elbette varım der.. Ama çoklu adaylar arasında seçimli bir il başkanlığı yarışına Kanca şimdilik kaydı ile öyle tahmin ediyoruz ki girmez..

TRABZON’DA PARLAYAN SİMA; SİBEL SUİÇMEZ

Özellikle baro başkanı olarak Sibel Suiçmez, Trabzon özelinde çok büyük hata yapmadan başarılı bir süreci tamamlıyor. 
Baro Başkanlarının Ankara yürüyüşünde de aktif bir rol aldı.. 

Türkiye genelinde baro başkanları arasında bir saygınlığı olan Sibel Suiçmez’in gelecekte siyaset kulvarında da yer alması muhtemel bir gelişme.. 

Bize gelen bilgilere göre Suiçmez, kendisine yapılan telkinleri de makul karşılayarak, CHP Parti Meclisine aday olacak.. 

Bunun için hazırlıklara başladığı gibi genel merkezden yakın arkadaşları da bu anlamda Suiçmeze manevi desteklerini vermiş durumda.. 

Peki, Suiçmez’e Trabzon CHP örgütü desteğini verir mi? 

Bakın bu meçhul işte..

ZORLUOĞLU’NUN SÜMENİNDEKİ CV’LER

Size önce  Trabzon medyasından bazı gelişmelerden haberdar edelim..

Bölgenin önemli seslerinden TAKA Gazetesi’nde yazı işleri müdürü merhum Harun Yavruoğlu’nu kısa bir süre önce ebediyete uğurlamıştık. Gazetenin umut vaat eden başarılı çalışanlarından Atakan Tok gazetenin yazı işleri müdürlüğüne getirildi. 

Karadeniz Gazetesi’nin Trabzonspor muhabirlerinden Mehmet Karagöz, gazete ile yollarını ayırdı.. Karagöz, kendi isteğim ile ayrıldım dedi… 

Karagöz’ün Hekimoğlu Trabzon FK’da göreve başladığı öğrenildi. 

Görevinde başarılar diliyoruz. 

Öte yandan yine Karadeniz Gazetesi’nin reklam servisinden Ali Kurt’un istifası sonrası göreve başlayan Mehmet Korkmaz’ın da görevi bıraktığı ifade edildi. 

Bu arada aktif gazetecilik yapan bazı meslektaşlarımız da Büyükşehir belediyesinde görev yapmak için araya aracılar koyarak Başkan Zorluoğlu’na CV’lerini teslim ettiler…

Çalıştıkları kurumlarda mutsuz olan bu arkadaşlarımızın arasından Zorluoğlu bir tercih yapar mı..? 

Bize göre çok zor… 

Zorluoğlu’na CV’lereni veren gazeteci arkadaşlarımızın şanslarını zorlamasınlar çünkü, bu isimlerle ilgili başkana giden referanslar oldukça kötü..

EFSANE SAĞLIKÇI EMEKLİ OLDU
Bir dönem Trabzon il sağlık müdürlüğü yapmış olan Fatih Niyazoğlu emekli oldu.. 

Niyazoğlu’nun il müdürlüğü esnasında başarılı bir grafiği olduğu biliniyor..

Niyazoğlu’nun emekli olması siyaset kulvarını da hareketlendirdi.. 

Ak Parti il başkanı Haydar Revi’nin de en güvendiği isimlerden biri alan Niyazoğlu’na Revi, il başkanlığında il yönetiminde etkin bir görev teklif edebilir.. 

Niyazoğlu, Trabzon’un sevilen tabanı olan ve herkesin işine koşmuş bir bürokrat..

Vatandaşın yüreğine dokunan bir isimdi..

Niyazoğlu’nu yol haritası bakalım nasıl olacak..

Kesinlikle biliyoruz ve eminiz ki kabuğuna  çekilmez..

Bundan sonra bir biçimi ile etkin olacak..