TRABZONSPOR iPHONE’U ÇILDIRTACAK

Ve Bordo Mavili kulüp, yine yeniden ve her zaman camiaya sahip çıkan Berat Albayrak sayesinde önemli bir girdi sağladı..

İletişim dünyasında rekabet halinde olan İphone ile Huawei arasındaki mücadelede  Huawei Trabzonspor’da sponsor oldu… 

Böylelikle iki markanın Türkiye’deki rekabetinde, Çinliler öne geçti..

Dedik ya Bakan Berat Albayrak’ın girişimleri ile Çinliler, Trabzonspor’un da marka değerini ölçtüler biçtiler kararlarını verdiler.. 

Cep telefonu pazarında iPhone’ye zorlayan Huawei bu sponsorluk anlaşmasında Trabzonsporlu futbolcuları reklamlarında da kullanacak..

Kuyu bir Trabzonspor taraftarı olan Berat Albayrak’ın Trabzonspor’u sahiplenmesi, bu konuda bütün siyasi riskleri alarak Bordo Mavili takıma sahip çıkması taraftar bazında da müthiş destek görüyor… Berat Albayrak sadece Huawei ile kalmadı, Turkcel ile de Trabzonspor’a sponsor yaptı.. Her iki sponsorluktan Trabzonspor’un kasasına üç yıl içinde 52 milyon 500 bin lira girecek..

BERAT ALBAYRAK TRABZON ile ilgili görsel sonucuBu sponsorluk gerçekten tarihi bir andır..

Albayrak ailesi Trabzonsporluluğunu her platforma gösteriyor.,.

Şimdi bu sponsorluk girdileri ile mali bütçenin disipline edilmesi, tasarruf tedbirlerine sıkı sıkıya bağlı kalınması, gereksiz yüksek bedelli transferler yapılmaması, alt yapıya özellikle tesis anlamında yatırımlar yapılması gerekiyor… 

Bakan Albayrak’ın aldığı bu risk har vurup harman savrulmamalı.. 

Başkan Ağaoğlu’nun bu konuda çok ama çok titiz davranması gerekiyor..

Bir kere daha Bakan Berat Albayrak’a ailesine teşekkür ediyoruz…

İyi ki varsınız..

BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİ 

BERAT ALBAYRAK halil ibrahim demirtaş ile ilgili görsel sonucuTrabzon İl Başkan Yardımcısından Trabzonspor açıklaması; “Albayrak ile gücüne güç katıyor.” 

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş yaptığı açıklamada; “Hazine ve Maliye Bakanı Fanatik Trabzonsporlu Berat Albayrak’ın büyük desteğiyle Trabzonspor’un emin adımlarla güçlenerek yoluna devam ettiğini, Albayrak’ın büyük bir teşekkürü hak ettiğini söyledi.”

Demirtaş şu açıklamayı yaptı; 

‘’Biz Trabzonsporlular; Trabzonlu ve fanatik Trabzonsporlu Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a kocaman bir teşekkür borçluyuz... Yakın geçmişte, borçlarından ötürü müzesindeki kupaları haciz edilme noktasına kadar gelen Trabzonspor'umuz, Sayın Bakanımızın destekleri ile iflastan kurtulmuştur. Trabzonspor'umuzun tüm borçlarını yapılandırarak Karadeniz Fırtınası'nı 'futbol camiasına tek kuruş borcu olmayan Süper Lig takımı' haline getiren Sayın Albayrak, sponsorlarla da kulübümüzü güçlendirmeye devam ediyor. Önce QNB Finansbank'ı takımımıza sponsor yapan, sonra Vestel ile sponsor anlaşmasını sağlayan Bakanımız, bugün kamuoyuna açıklandığı üzere Huawai-Turkcell sponsorluğu ile Trabzonsporumuza 52 milyon TL kaynak sağlamıştır. Marifet iltifata tabidir. Ekonomik olarak dibe vurmuş olan Trabzonspor'umuzu ayağa kaldıran Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a şükranlarımı sunuyorum.’’

ÖNCE ‘MAHKEMENİN EMEKÇİLERİ’ DEDİ

İki gündür Trabzon’da incelemelerde bulunan şehrin eniştesi Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yeni açılan ve Trabzon’u bölgede prestijli bir duruma sokan Bölge Adliye Mahkemesine ziyaretinde çok ilginç bir olaya imza attı…

Mahkemenin yüksek yargı mensupları mahkeme girişinde, bakanı karşıladılar.. 

Bakan hepsi ile el sıkıştıktan sonra dedi ki, mahkemedeki bütün katipleri yanına çağırdı.. 

Bu mahkemenin kuşkusuz en ağır yükünü bu arkadaşlar çekiyor dedi ve mahkeme önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdi.. 

Önce mahkemenin emekçileri ile bir araya gelen, sohbet adan Bakan Gül daha sonra mahkemedeki hakimlerle bir araya geldi, toplu fotoğraf çektirdi..

ORHAN MÜDÜR KİMİ YANINA ALDI? 

orhan çevik trabzon ile ilgili görsel sonucuTrabzon Emniyet Müdürüyken, Bakanlık personel daire başkanlığına atanan ve Bakan Soylu’nun sağ kolu olarak bakanlıkta kritik bir göre personel daire başkanı olan Orhan Çevik, Ankara’ya Trabzon’dan iki güvendiği ismi aldı.. 

Trabzon’daki yardımcısı;

Ali Haluk Karakuş

ile

KOM başkanı;

Önder Hakan Emen’i Ankara’ya çağırdı ve yardımcılığına atadı.

Böylelikle Orhan Müdür, Ankara’da da güvendiği ekibi oluşturdu, yola onlarla devam edecek..

TRABZONSPOR’DA PROTOKOL KANUNLARI!

İlgili resimTrabzonspor’da protokol tribünleri bu aralar oldukça hareketli.

Ağır misafirlerin konuk edildiği Trabzonspor protokol tribünlerinde radikal kararlar alınıyor. 

Geçtiğimiz gün oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi olan Basel maçında protokolde forma ve çocuk denetimi yapıldı.

TFF ve UEFA’nın kurallarına göre protokol tribününde formalı ve çocukla girmek yasak.

Bunun yaptırımları var. En aşağı 50 bin TL’den başlayan cezalar var. 

Trabzonspor Kulübü yenilen cezalar ardından bu konuyla ilgili çalışmalar yapmaya hazırlanıyor. 

Kural varsa buna uyulmalı….

NE OLDU PROTOKOLE GELENLER?

trabzonspor protokol tribünü ile ilgili görsel sonucuTrabzonspor tribünlerinin en hareketli yeri tabi ki protokol tribünü… Daha önceden buraya eski yöneticiler olsun kulüple bağlantısı olan kişiler olsun bedava buraya giriyordu. 

Biraz araştırma yapalım dedik. Çünkü geçtiğimiz sene Trabzonspor’un burada yeni uygulamaya geçtiğini ve bedava bilet vermeyeceğini satılan bilet gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını duyurmuştuk.

Tabi burası artık paralı olduğu için protokole gelişler ne yazık ki yüzde 70-80 düzeyinde azalmalar olmuş…

Duyduk çok şaşırdık.

Neyse gelelim konunun ana fikrine…

Trabzonspor ayda 10 bin TL’ye yakın protokol tribünü gelirini şehit ailelerine, LÖSEV’e ve farklı yardım kuruluşlarına gönderiyormuş.

Örnek bir proje düşün ünlerlere uygulayanlara teşekkürler. 

STADYUMA KAÇAK GİRİŞLER DURDURULDU!

trabzonspor akyazı stadı taraftar ile ilgili görsel sonucuTrabzonspor’un maçlarını oynadığı Akyazı Stadyumu’nun şu sıralarda en büyük sorunu tribüne yapılan kaçak girişler. 

Ağırlıklı olarak VIP ve Localara bu girişler sağlanıyormuş.

Hatta bu duruma eski yöneticilerin bile dahil olduğu iddia ediliyor.

Locaları ve VİP tribünlerini ve stadın tamamını kameralarla kontrol eden TFF bu konuyla ilgili Trabzonspor’a defalarca uyarı yapmış ve cezai yaptırımlar uygulayacağını ifade etmiş.

Bu konu kapsamında Bordo Mavililer yoğun güvenlik önlemleri altında stadyuma kaçak girişlerin büyük bir bölümünü durdurdu. 

Bu konuda özellikle stadyumda görev yapan emniyet ekiplerine ve özel güvenlikçilere uyarılar yapıldı. 

İlk uygulaması UEFA Avrupa Ligi maçında yapıldı.