HANGİ ESKİ BAKAN ZORLUOĞLU DEDİ?
Birkaç gün önce, Nusret Onur’un babası Rüstem Onur'un cenaze törenine, Trabzon siyasetine eskiden yön veren ağırlıklı eski ANAP’lılar da katıldı.. Ve namaz sonrası cami yakınındaki bir fırında, peynirli yendi..

Eski dostların peynirli ziyafetine, bazı gazeteciler de katıldı.. O ortamda eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fahrettin Kurt da vardı.. Kurt’un köyünün muhtarı da.. Muhtar Kurt, peynirli ziyafetinden bize aktardığına göre önemli bir gelişme oldu..

Bakan Kurt, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Zorluoğlu’nu uzun zamandan bu yana tanıdığını belirterek, desteklenmesi gerektiğini söyledi.. Muhtar Kurt’un bize aktardığı böyle.. Kurt, kısa zaman içinde seçimlerden önce de Murat Zorluoğlu ile bir araya geleceğini söyledi.

MEVLÜT DE OKUTACAĞIZ KONSER DE... 
Ak Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayı Murat Zorluoğlu 7 Mart’da projelerini açıklayacak.. Projeler bir sır gibi.. Ne Zorluoglu, ne de ekibi bu konuda ip ucu vermiyor... Ama şu bir  gerçek ki, Zorluoğlu, şehrin gergin olduğuna inanıyor. O nedenle de eşi Sevcan Zorluoğlu ile alana inmiş durumda.. Bu gerginliğin nörürleşmesi için de şunu diyor:  "Belediye mevlüt de okutacak, konser de düzenleyecek sokak çalgıcılarının özel yerleri olacak"

UZUN, ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALDIK
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği söz nedeni ile sokaktan gelen tepkileri değerlendirdi.

Uzun, "Beni arayan bir çok partili olmayan dostlar, Ekrem İmanoğlu’na Cumhurbaşkanının haksızlık yaptığını söylediler. Bu durum İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun lehine gelişirken, Trabzon’da da Salih Akyüz bayağı sempati toplamış durumda" dedi. 

KAPI KAPI GEZİYORLAR 
Trabzon’da seçimin en heyecanlı geçtiği ilçeleri başında Yomra geliyor. Mevcut Başkan Sağıroğlu ile Mustafa Bıyık arasında tatlı rekabetin hızla sürdüğü ilçenin en büyük mahallesi olan Kaşüstü’nde bu kez kadınlar sahaya indi.
AK Parti Yomra Kadın Kolları Başkanı Zeliha Aktürk, bu manada programlarına start verdi. Kaşüstü programında da önemli destekçileri vardı. 


AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’in katıldığı programda Yomra Belediye Başkan aday adayı olan, ancak aday gösterilmemesine rağmen aynı heyecan ile partisine desteğe devam eden ve meclis üyeliği aday listesinde 2. sıra adayı olarak gösterilen İnşaat Mühendisi Tülay Adanur. 
Siyasi geçmişi, bilgi birikimi ve halkla olan samimi diyalogları ile ön plana çıkıyor..  Adanur, partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen programlarına katılarak kapı kapı gezip Yomra’nın geleceğine en iyi katkıyı yine AK Parti iktidarının getireceğini, Başkan Sağıroğlu ve ekibin memlekete hizmet yolunda yeni dönemde iyi işlere imza atmaya devam edeceğini belirtiyor. Adanur’un çalışmalardaki samimiyeti ve içtenliği vatandaşlar tarafından da taktirle karşılanıyor…

BU AK PARTİ’NİN SORUMLULUĞU
Şu sıralar Ak Parti’nin eski il yöneticisi Murat Zeki Solak, partinin SKM’sinden kendisine görev çıkartılmamış olmasını dert edinmeyerek kendi başına bireysel olarak seçim çalışması yapıyor. Bu da taktir edilecek bir durum..

Kendi iş çevresinden, komşularından, mahalledeki dostlarından tutun da,  özellikle spor camiasıda durumdan vazife çıkartarak hem büyükşehir hem de ortahisar için bayağı adaymış gibi çalışıyor.. Solak, bu anlamda sorumlu bir davranış göstermiş durumda.

TURGAY ŞAHİN AK PARTİ’Yİ BROŞÜRLE VURUYOR
Millet ittifakının ilk sıra belediye meclis üyesi Turgay Şahin, Ak Parti’nin 2 dönem önce seçim vaatlerinin olduğu broşürle Ak Parti’yi hırpalıyor… Şahin, çevre yolu hani nerede de soruyor.. Ardından ekliyor, "Değirmendere vadisinde derede kayıklar gezecekti hani nerde?"

"Kanuni bulvarında kimse mağdur edilmeyecek söze verilmişti ortalık mağdur dolu" diye devam eden Şahin, "Otogar yapılacaktı.. Hani neredeq?
Çömlekçi kentsel dönüşüm bitecekti.. Hani nerde?
Bakın da bu kez sizi kandırmasınlar diyerek" de son noktayı koyuyor.. Bu paylaşımları ile Şahin, dikkat çekiyor.