ZORLUOĞLU, BAKIN KİMİNLE BULUŞTU?
Ak Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon İmam Hatip lisesinde okumuştur.. Zorluoğlu yoğun mesaisinden fırsat yaratarak, liseden sınıf arkadaşları ile bir araya geldi…

Eski anıların tazelendiği buluşmada, Zorluoğlu ile sınıf arkadaşları anılarını anlattılar.  Akçaabat Nihat Usta’da bir araya gelen dostlar, hoş bir ortamda güzel sohbetin dolu dolu yapıldığı buluşmada Zorluoglu ilk kez böyle bir buluşma için bayağı zaman ayırdı..

Sınıf arkadaşların böyle bir zamanı hak ediyorlardı ve ben de mutlu oldum dedi….

Efsane sınıfın efsane arkadaşları, özellikle Trabzonspor maçları ile ilgili olarak okuldan kaçamak yapmalarını güzel anılar olarak birbirine anlattılar..

Zorluoğlu’nun sınıf arkadaşları seçimlerde firesiz Zorluoğlu’na destek vereceklerini de belirttiler..



O AÇIKLAMA GECİKİYOR
Trabzon’da Millet ittifakının iki belediye başkanı Atakan Aksoy ve Salih Akyüz’den özellikle belediye çalışanlarının beklediği bir açıklama var..

İki belediye başkanı da hala üzerine basa basa bu konuda bir açıklama yapmadı.. Ankara’da Mansur Yavaş yaptı..

Dedi ki, başkan seçilirsem belediye çalışanlarından kimse işinden olmayacak… Atakan Aksoy bunu diyebiliyor mu..?  Dedi mi…? Salih Akyüz diyebiliyor mu? Dedi mi..? Belediye koridorlarında çalışanların en çok merak ettiği de bu..

HERKES O İLÇEDE KRİZ BEKLERKEN...
Ak Parti’de herkes, belediye başkan adayının belirlenmesinden sonra ciddi bir kriz bekliyorken, birden fazla belediye başkan adayının olduğu ilçede krizin aksine müthiş bir birliktelik, herkesin taktiri ile karşılanmaya başlandı.
O ilçe Arsin..
Aday çokluğu nedeni ile aday belirleme sürecinde kim aday olursa bir kıyamet kopar sanılan Arsin Ak Parti’de tam bir beraberlik var..

Tabi bundan en önekli etken belediye başkanı Erdem Şen… Başkan aday adaylarının da soğukkanlılığı, Sait Gürsoy’un hoşgörüsü ve parti  disiplini ilçede kriz olmasını önledi..

Oysa, Arsin’den küçük ilçelerde aday açıklandıktan sonra kıyamet koptu..Arsin’de öyle ki, aday adayları da aday Sait Gürsoy ile alan çalışmalarına katılıyor.. Ve bu durum Arsin’in müthiş yararına bir gelişme..



BİR ÖRS KLASİĞİ!
Trabzonspor taraftarının geride bıraktığımız Cumartesi günü taraftara verilen cezaları protesto ettiği gösterilere katılan iyi parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs’ün cebine o anda bir mesaj gelir..

Mesajda bir taraftar hasta olduğu için yürüyüşe katılamadığından dert yanarak, Örs’e Trabzonspor’un hak ve hukuk mücadelesinde evinden yatağından destek verdiğini söyledi…

Ve Örs bu telefonuna bu mesajı aldığında koptu gitti o taraftarın evine.. Bundan sonrasını Örs’ün kendisinden dinleyelim..

Trabzonspor'a yapılan haksızlıklara karşı Trabzon milletvekili olarak yürüyordum, Bordo-Mavi sevdalılarıyla.

Telefonuma bir mesaj geldi "Canlı yayında sizleri izliyorum Vekilim. Keşke ben de orada yürüyebilseydim sizin yanınızda".


Çok kalabalıktı. Dönemedim o an. Bugün aradım mesaj sahibini. Telefonla konuştum. Anladım MS hastasıydı, "keşke yüreyebilsem" dediği ondan. "Adresini ver kardeşim" dedim.

Yarım saat sonra kapısındaydım.

Yarım saatte öyle bi hazırlık yapılmış-maaile. Maşallah. Çayımı içtim, buharı üzerinde üç parça börek yedim.

KANİ Kardeşimle okkalı da bi sohbet ettim. Maşallah iyi, tek derdi VAR, bi de ha bu Başakşehir parayı nerden buluyor..

Güzel bi gün oldu KANİ Kardeşimizle. Ne kime oy verdiğini bilirim, ne de oy istedim. Ruz-i Mahşer ihalesine girmedik yani
Sevgiyle yürütsün Mevlam.

BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA NE OLDU?
Aslında, puan cetveline bakınca son haftalardaki başarısız sonuçlar da eklenince 1461’in teknik adalı Hamdi Hoca’a ile yolların ayrılması kimseye sürpriz gelmedi.. Ancak özellikle sonuç odaklı bir takım olmayan 1461’de saha sonuçları ile teknik adam değişikliği çok da Trabzonspor yönetiminin başvurduğu bir sonuç değil…

Çünkü, eğitim amaçlı bir takımda teknik adamı değişikliği sonuç odaklı olarak algılanabilirdi.. Bunun için yönetim çok direndi…

Taaaaa ki, sonuç odaklı olmayan takımın teknik adamının futbolculara başarısız saha sonuçları nedeni ile agresif olması, bardağı taşıran son damla oldu…

Hamdi hoca sinirlerine hakim olamadı ve eğitim amaçlı takımın futbolcularının üzerine çok gitti.. Bu durum, yönetimin Hamdi hoca ile yollarının ayrılmasına neden oldu…

İNATLAŞMA KİME YARIYOR?
Trabzonspor’da Olcay olayı giderek inatlaşma ile her iki tarafa zarar veriyor.. Olcay artık mali açıdan gerekli özveriyi göstermeli.. Bunu yapmalı..

Yönetim de Olcay’ı affetmeli.. İnatlaşma devam ederse kimsenin bu işten bu karlı çıkacağı yok..O halde her iki taraf, bir adım geri atacak iki adım ileri gidecek..

Olcay kendi adına bir karar vermeli..Yatan, oynamayan Olcay mı kendine yararı var oynayan mı..? Olcay geri adım atmalı.

Oynamalı sonra da gideceği yere gider.. Bu hafta o nedenle kritik bir hafta. Olay bu hafta çözülürse çözülür, çözülmezse her iki tarafta zarar görür..