AK PARTİ’DE MÜTHİŞ DENGE

Ak Parti genel merkezi Trabzon’a özel müthiş bir denge politikası güdüyor..

Partinin en çalışkan ve vefalı ismi eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yardımcı olması ile şehirde Ak Parti kulisleri hareketlendi..

Köseoğlu’nun yeniden genel merkez nezlinde güçlü konuma gelmesi Tüm Türkiye’yi koordine edecek bir görevi yükselmesi teşkilatı oldukça sevindirdi.

Tabi kulisçiler durur mu.  Bu durumun Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’un genel merkez nezlinde bir adım geriye düştüğü yorumları yapılmaya başlandı..

Ama parti genel merkezi, dün yaptığı atamayla, Ayvazoğlu’na da değer verdiğini göstermiş oldu. Ayvazoğlu, partisinin Ege Bölgesinden sorumlu genel koordinatörü oldu.. Yani, bir il koordinatörü değil bütün bir bölgenin koordinatörü olarak görevlendirildi..

Böylelikle Trabzon kulislerde yukarıda belirttiğimiz söylentilerde  boşa çıktı.

Genel Merkezin her ilde olduğu gibi Trabzon’da da dengeleri tutmada yetenekli hamleleri oluyor.

O VEKİLDE TRENDE UYDU

Sosyal medyada 20’li yaşların fotoğraflarını yayınlama trendi devam ediyor. İstisnasız ünlü ünsüz herkes bu trende uymuş durumda

Trabzon CHP Milletvekili Ahmet Kaya da 20’li yaşlarının bir fotoğrafını yayınladı.. Kaya’yı sevenler, fotoğrafa yüksek düzeyde beğeni yaptı..

Kaya 20’li yaşların fotoğrafını yayınlarken siyasi mesaj vermeyi de unutmadı, 128 Milyar dolar nerede demeyi de unutmadı.

MURADOĞLU’NA YENİ GÖREV

Muradoğlu İş Bankası Trabzon Merkez şube Müdürlüğü’ne atandı.

Kobi Kredileri Tahsis Trabzon Bölge Müdürü Abdulkadir Muradoğlu, İş Bankası Trabzon Merkez şube Müdürlüğü’ne getirildi.

1998 yılında başladığı bankacılık mesleğinde hızla yükselen Abdulkadir Muradoğlu Araklı Şube Müdürlüğü, Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde 2. Müdürlük, Müdür Yardımcılığı ve Bölge Müdürlüğü, Erzurum Ticari Şube Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu.

Son olarak Kobi Kredileri Tahsis Trabzon Bölge Müdürlüğü sürdüren Muradoğlu, 4 Mayıs tarihinde Türkiye İş Başkası Trabzon Merkez Şube Müdürü olarak göreve başladı.

BU BİR İSYANDIR

Sadece çiçekçilik ile uğraşan, sadece çeşit çeşit çiçek satan bizim de tanıdığımız bir dostumuz aradı.. Çiçekçiler battı.. Bizi duyan yok..

Tam Anneler günü nedeni ile birkaç çiçek satarız dedik, bizi de kapattılar diye dert yandıktan sonra ilginç bir iddiada bulundu..

Zincir marketlere gidin, canlı cansız çiçek satıldığını göreceksiniz dedi.. Bunun üzerine merak ettik, Tanjan’ta ünlü bir zincir markete gitti..

Ve hakikatten baktık ki canlı cansız çiçekler satılıyor ve çiçek reyonları tıka basa dolu..

Şimdi, bu market çiçekçi mi..? Değil ama çiçek satıyor. Peki asıl alanı çiçekçilik olan, çiçek satamıyor. Pandemi nedeni ile kapalı.

Yok böyle bir uygulama.

Çiçekçiler isyanlarında haklı..

O DİREKLERİN SONU...

Trabzon’da herkesin endişe ile seyrettiği Kanuni Bulvarı Boztepe tünelleri geçişi şu anda beton direklerin çirkin görüntüsü nedeniyle büyük tepki topluyor.

Vatandaşın muhalefetin hatta Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun da içine sinmeyen bir görüntü.

Bir yanda artık şehri taşımayan yollar nedeniyle halkı isyan ettiren trafik çilesi bir yanda çözümü için yapılan yolun oluşturduğu görüntü kirliliği.

Keşke alternatifi olsaydı da bu görüntü hiç yaşanmasaydı. Fakat olan oldu. Artık bundan sonra en güzel ne şekilde olabilirin yoluna bakılacak.

Bu manada yetkililer ilgileler halkın gönlünü ferah tutmasını istiyor, yapım çalışması bittiğinde o direklerin demir kafeslerle örülüp yeşil örtüyle kamufle edileceğinin sözünü de veriyor.

2022’nin ortalarındı Çukurçayır geçişi trafiğe açılacak. İnşallah denildiği gibi o çirkin görüntü proje görsellerinde olduğu şekilde yapılıp etrafının peyzajına özen gösterilir.

Bir Reşadiye köprüsü bir tanjant meydan geçişi gibi şehrin silüetine hançer gibi saplanan görüntülerli karşılaşmayız.

EFSANE ALANINA DÖNDÜ…

Trabzon medyasının reklam ve halkla ilişkiler alanında bir uzman bir efsane olan İbrahim Ata uzun zamandan bu yana bu meslekte kendini dinlenmeye almıştı..

Ata, Dünya gazetesinden gelen ısrarlı teklifler üzerine, Dünya Gazetesi’nin Trabzon bürosunda büro amiri Osman Şişko ile birlikte çalışmaya karar verdi..

Ata’nın Dünya gazetesini seçmesi, gazetenin kurumsal yapısının güvenirliliği belirleyici oldu…

Ata’ya hayırlı olsun, başarılar diliyoruz..