ÖZAK İLE ATALAY BEREKETİ!

2011 Avrupa Gençlik olimpiyatları, Trabzon’da yapıldı.. Bunun için şehrin bir çok yerine spor tesisleri kuruldu. O zaman bu kadar tesis ilerde ne olacak diye çok eleştiri yapıldı.. Bakan Faruk Özak ile Genel Müdür Mehmet Atalay tesislerin gerekliliği konusunda kamuoyunu iknada çok uğraştı.. Özellikle Atalay bu tesisler Trabzon’u iler ki yıllarda spor şehri yapacak dedi.. Hatta, hiç bilmediğiniz spor dallarında çocuklarımız sporcu olarak yetişecek, olimpiyat kampları Trabzon’da olacak dedi..
Zamanın en zengin spor tesisleri Trabzon’a kurulmuştu.


Gelinen noktada Mehmet Atalay’ın dediği doğru çıktı.. Trabzon’dan değişik spor dallarında ülke şampiyonlar olimpiyat madalyalı sporcular çıktı.. Tesisler arı kovanı gibi.. Gençlerimiz çocuklarımız istedikleri spora eğiliyor istedikleri sporu yapıyor..
Mehmet Atalay’ın bu anlamda öngörüsü çıktı..
Ve Trabzon’da adını bile bilmediğimiz spor dallarında çocuklarımız yetişiyor.
Trampolin (cimnastik)
Aletli cimnastik
Tırmanma Duvarı
Hokey
Ragbi
Tramplen Atlama (yüzme)
Su Topu
Gibi sporlar tesislerin zenginliği ile rahatlıkla yapılıyor.

Atıcılık, atletizm, boks, judo, badminton, eskrim, tekvando, yelken, karate, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, halter, yüzme, okçuluk, güreş, wushu, masa tenisi, satranç, tenis, bisiklet, fitness sporları da 2011 bereketinin tesislerinde yapılabiliyor.
O nedenle Faruk Özak’a ve özellikle Mehmet Atalay’a Trabzon gençliği adına teşekkür ediyoruz..

SOSYAL MEDYADA İTİBAR SUİKASTÇILARIBahar Ayvazoğlu on Twitter:

Önceki gün Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu son derece samimi bir bilgi paylaşımı yaptı.. Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmede, Araklı Dağbaşı yol yapımının programa alındığını müjdeledi..
Vay sen bunu müjdeleyen misin..?
Hemen sosyal medyada itibar suikastçıları devreye girdi.. Hani Güney Çevre yolu.. Dağbaşı için mi görüştün. Hani raylı sistem.. Üfff, eleştirinin dozu, sınırı aştı.
Allah aşkına sakin olun..
Bir milletvekili, lideri Cumhurbaşkanı ile görüşmüş, bir yolu yatırım planına alınması için talepte bulunmuş bu da kabul görmüş.

Yani, Bahar Ayvazoğlu, Güney çevre yolunu ilgisiz mi..? Raylı sistemi ilgisiz mi..? Elbette değildir.. Bunları da Trabzonlu ilgili her platformda dile getiriyordur.
Bir kadın milletvekiline Araklı Dağbaşı yolundan hareketle sosyal medyada linç edilmesinin insanı bir tarafı yok..
Az sakin olalım. 

MUMCU, GENEL MERKEZİ UYARDI

Dün Ak Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısı vardı. Trabzon’da il başkanı Sezgin Mumcu’nun kafiye başkanlığında Ankara’ya gitti. Büyükşehir Belediye başkanı, Gençlik ve Kadın kolları başkanı ile Ankara’da toplantıya katılan Sezgin Mumcu genel merkezi uyardı.. Hala yapılamayan Of, Çarşıbaşı ve Yomra ilçelerinin genel kurullarının yapılması gerektiğini geçerli sebeplerle ilgililere iletti..
Mumcu’nun bu konudaki ısrarı, teşkilatına verdiği önem olarak görülüyor.

HER REKTÖRÜN YAPTIĞI GİBİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı dün Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek 'Basın 4. kuvvet, bizde buradan başlayalım' dedi. Her rektör ilk geldiğinde 'Trabzon ile KTÜ'yü buluşturacağız aradaki köprüleri kaldıracağız der ama nasıl olursa her yeni geleni de var olan bir köprüyü kaldırıp mesafeyi daha da açar.
Basına çok önem verdiği mesajını bu ziyaretle güçlendiren Çuvalcı karşısında kameralar olmasına rağmen çok açık yüreklilikle bazı cümleler sarf etti, sonra bu cümlelerden bazıları yanlış anlaşılmalara neden oldu. Rektörde rahatsız oldu. KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, 'Üniversitenin ne yaptığını kimse bilmiyor'
 
Basını iyi tanımadığı belliydi, olur zamanla tanıyacak, buna sözümüz yok.
 
Belki arasının iyi olduğu bazı gazetecilerle böyle sohbetler yapmaya da alışkındır.
Fakat bizden söylemesi, özellikle kameraların olduğu bir ortamda daha dikkatli ve seçici kelimeler kullanması gerekir.

Çok büyük hata yaptı falan demiyoruz sadece basının gücü kadar çalışma sistemini de iyi irdelemeli. Basın tabi ki bu şehrin menfaatleri hep en ön planda tutar, şehrin menfaatlerinin önüne geçecek yanlışları zaman zaman görmezden gelebilir. ,
 
Ama halkın ve şehrin huzurunu rahatını bozacak işlerde basın affetmez.
 

Trabzon basını da böyle bir güç olmuştur.
 
İşini hakkıyla yapan meslektaşlarımız bugün bu şehirde yanlış giden şeylerin düzelmesinde önemli roller üstlenmektedir.
 
Trabzon basını rektör Çuvalcı'yı dün bir kaç konuyu dikkatine sundu. Özellikle Farabi'nin içler acısı durumu ve bir ticarethane gibi işletilmesinin yanlış olduğunu söylendi.
 
O da topu hükümetin ödenek vermeyişine attı. Yapılan güzel işleride sıraladı. Samimi kısa bir sohbet oldu. Daha da detaylı açıklamaları bugün 09.30 da basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak. 

MHK'DA ÖNCÜ AĞAOĞLUAhmet Ağaoğlu (iş insanı) - Vikipedi

Artık Trabzonspor masada da oynayacak gibi..

Özellikle Kulüpler Birliği başkanı olarak Ahmet Ağaoğlu’nun görevdeki MHK ile ilgili tespitleri, eleştirileri ve MHK’nin yeniden oluşması ile ilgili çalışmalarda etkin rol alıyor..

İşi MHK’den başlayarak çözmeyi amaçlayan Ağaoğlu’na, Anadolu kulüpleri de destek veriyor..

Ahmet Ağaoğlu, şu taktiği uyguluyor, MHK ile ilgili sivrisineklerle tek tek uğraşmaktansa, bataklığı kurutmak..

Yani, MHK yeniden yapılandırmak.. Bunun için lobi yapmak… Ve hakem atamaları yapay zeka ile yapılması konusunda önerileri de büyük destek gördü.

EKREM İMAMOĞLU BUNALDI

İBB Belediye Başkanı hemşerimiz Ekrem İmamoğlu, G.Hane’de programı öncesi Trabzon’a geldi. Dün gece Havaalanında partilileri coşkulu bir şekilde karşıladı.. Ramada otelde basın ile bir araya geldi. Salon dizaynı basının alışık olmadığı bir biçimde organize edilmişti.. Partililer u tipi masada oturmuş, ortada gazeteciler..  

Bu durum özellikle pandemi döneminre basını oldukça rahatsız etti.

İmamoğlu’nu coşturan sorulara alkışlar, zorlayan sorulara ise humurdamalar  gazeteciler ensesinde yankılandı.. Genel anlamda İmamoğlu hazır cevap ve esprileri ile tam not aldı.. İmamoğlu’nun Trabzon’da medya ayağında görevli Elif Çavuş, anlının akı ile bu organizasyondan çıktı.. İmamoğlu, bütün basın mensuplarına içinde Atatürk’ün yeni basın Nutuk kitabi ile  istanbul’u tanıtıcı yayınların olduğu bir çanta da verdi..

Basın toplantısı bittikten sonra Ekrem İmamoğlu, bütün ilçe başkanları ile bir araya geldi ve kapalı kapılar ardında buluştu.

O toplantıdan bize gelen bilgilere göre, İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesinde ya da ilçe belediyelerinde iş başvuruları ile ilgili CV bombardımanına tutuldu..Ve bu da İmamoğlu’nu bunalttı.. imamoğlu bugün 08.30’da Maçka’da olacak merhum Özkan Sümer’in mezarını ziyaret edip oradan Gümüşhane’ye hareket edecek.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı? Trabzon’da açıkladı