BÖYLE BİR AŞK GÖRÜLMEMİŞ DÜNYADA

Gerçekten bir takım daha ne yapabilir, Anadolu beyi iken dünya beyi olmuş, bir takım.

Abartmıyoruz sadece biz söylemiyoruz. Önce Trabzon meydanda Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ardından İstanbul’da Trabzonspor ile bazı derneklerin organize ettiği Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları görüntüleri artık takımımızı tutan tutmayan Türkiye’nin ve dünyanın birçok ünlü ismini aynı görüşte buluşturdu. Dün gece Tüm Türkiye bordo mavi renklere selam durdu.

Kutlama yapmayı Trabzonspor’dan öğrenelim, ülkenin de tanıtımına büyük katkı sağlıyor diye çok ünlü isimlerin paylaşımlarını gördük. Trabzon gibi oldu mu derseniz biraz düşünebiliriz.

Rüya gibi değil mi? Deplasmanda 450 bin 500 bin taraftarda şampiyonluk kutlayacak bir takım daha dünyada var mıdır acaba.

Yoktur kesinlikle yoktur. Böyle bir aşk dünyada görülmemiştir.
Düşünsenize ya, dünyanın futbol denince akla gelen kurumu bile FIFA bile Trabzonspor taraftarını hayran kaldığını paylaşım yaparak dile getirdi.

Ya İstanbul, ah istanbul, ah.

Hiç görmedi böyle kutlama.

Böyle sevgi. Böyle coşku. Böyle aşk.

Sezen Aksu daha önce böyle bir kutlama böyle bir seyirci izleseydi ‘Ah İstanbul İstanbul olalı’ şarkısına emin olun Bordo Mavi aşkı da eklerdi.

Yeni kapıya dayanan biz diyelim 350 bin siz deyin 500 bin koskoca yürekli şanlı taraftarımız.
Derbi günü İstanbul’un büyük takımlarının taraftarını ‘Biz anadoluyuz, bir Türkiyeyiz bir gelirsek aklınızı alırız’ dedirten muhteşem kucaklaşmayı bir kişinin bile burnu kanamadan gerçekleştiren

Bordo Mavi yürekler.

Artık o bozuk kanaldan çıkan sesleri de en güzel şekilde susturmuş oldular.

Kenetlenmemiz adına göstermiş olduğu üstün çaba nedeniyle Ali Koç’a da teşekkür, o çalıntı kupayla sen şov yaptıkça bu taraftar senin yüzüne gerçekleri tokat gibi yapıştırmaya büyüklüğün parayla değil yalanla dolanla değil dim duruşla dürüstlükle olduğunu size göstermeye devam edeceklerdir.

Bizi izlemeye devam edin. Daha kupayı almadık. Bunlar sadece fragman.

ALİ KOÇ GÖRDÜN MÜ TRABZONSPOR’UN BÜYÜKLÜĞÜNÜ?

Dün Yenikapı’da yer bordo gök maviydi..

Ve binlerce Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu, İstanbul’un göbeğinde kutladı.. Ali Koç, gördün mü Trabzonspor’un büyüklüğünü.. İstanbul Türkiye’dir.. Türkiye Trabzon’dur..

Doğal olarak da İstanbul Trabzon’dur. İstanbul Fener’in değildir.. İstanbul, bütün takımların yuvası ana yurdudur. İstanbul, Trabzonspor için önemli bir kenttir.

Çünkü, en çok taraftarı İstanbul’da var.. Bu zamana kadar Olimpiyat stadını İstanbul kulüpleri değil Trabzon taraftarı rekor kırarak doldurmuştur..

Ali Koç bırak Trabzonspor’u  sen kendi haline bak kendi haline.. Bir de Yenikapı’ya…

TBMM’DEKİ O BAYRAK BAKIN NEREYE GİTTİ?

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Meclis’in dış duvarına ve odasının kapısına Trabzonspor bayrağı asarak dikkat çekmişti.

Ekrem İmamoğlu, Trabzon’a geldiğinde karşılaştık ve bayrağın son durumunu sorduk.
Meğer Kaya bayrağı Ak Parti’nin kalesi Rize Çamlıhemşin’in 1022 nüfuslu Topluca Köyü’ne göndermiş…

Bu köyde çok sayıda Trabzonsporlu olduğunu söyleyen Kaya, buradaki köylülerin Ak Parti Trabzon Milletvekillerinden ve Büyükşehir Belediyesi’nden bayrak istediklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını belirtti. Köydeki Trabzonsporlular sonrasında Ahmet Kaya’ya ulaşarak Meclis’teki bayrağı istemiş.

Kaya da hiç düşünmeden bayrağı köye ulaştırmış ve bayrak yüksek bir binaya asılmış.

Fanatik Trabzonsporlu Kaya bu davranışı sonrasında o köyden onlarca insandan teşekkür mesajı almış.

Biz de bu duyarlılığı için Kaya’ya teşekkür ederiz.

BU İSMİ UNUTMA TRABZONSPOR!

Trabzonspor’un evinde oynayacağı Altay maçını Urfa’da oynamasını istemesinin bir ilginç ayrıntısı var..

Trabzon’da Valilik yapan ve halkın tümünün büyük bir sevgisini kazanan şimdilerde iyi parti milletvekili olan Nuri Okutan, Trabzon valiliğinden Urfa Valiliğine atandı..

Ve Urfa valisi iken 12 yıl önce Türkiye kupası finalinin Urfa’da oynanması için çok büyük bir lobi yaptı.

Trabzonspor’da Nuri Okutan’a desteğini verdi..Okutan’ın Urfa’nın yerel ve genel dinamiklerini de devreye sokması ile final Urfa’da oynandı.

Kupayı, Trabzonspor kazandı. O dönem de zamanın FB başkanı Aziz Yıldırım maçtan sonra Nuri Okutan’a tıpkı şimdiki Ali Koç gibi Nuri Okutan’a saldırmış.

Vali fanatik bir Trabzonsporlu gibi davrandı demişti.. Şimdi eğer TFF Altay maçının Urfa’da oynanmasına karar verirse, Nuri Okutan bu maçın Trabzonspor açısından şeref konuğu olmalı..

Okutan’ı maça davet etmeli.

ARTIK SIKTINIZ

Evet, artık sıktınız.. Siyasilerin Trabzonspor üzerinden hesaplaşmasından taraftar sıkıldı..

Trabzonspor’un her siyasi görüşe sahip taraftarı var. Trabzon’un üst yapısı gibi.

Kimsenin elinde milletin Trabzonsporluluğuna ölçen bir metre yok.. Kimsede Trabzonspor metre kullanmasın..

Yok öyle şey.. Siyasiler Trabzonspor üzerinden mesaj vermeyi de bıraksın.

Trabzonspor hepimizindir. Siyasiler, Trabzonspor’u hedef alan suçlayan küçük görenlere cevap versinler..

Camia için siyasi mesajların hiçbir karşılığı yok, bilsinler.

SOYLU BOŞUNA MI YIKTIRDI

Şehrimizin kıyılarındaki tecavüzlere en sert tepkiyi iç işleri bakanı Süleyman Soylu koymuştu. İlçe Belediye Başkanlarının korkup yıkamadığı imarsız kaçak yapıları, tesislere eklentileri Soylu’nun talimatıyla Trabzon valiliği yıkmıştı.

Şimdi yine Trabzon’un sahil kesimlerinde çok sayıda kaçak yapı türemiş ve yine ilçe belediye başkanları korkularından veya sıcak ilişkilerinden ‘Seçim öncesi bir şey demeyelim’ diyorlarmış.

Yani anlayacağınız adamı olan sahillere çökmeye çarpık çurpuk yapılar yapmaya devam ediyormuş. Devlete karşı gelmenin yanında bu alanlardan çok iyi para kazananlarda oluyormuş. İmarsız, ruhsatsız yapılarlı.

Buna müsade edilmemeli bu iş siyasetin kirli çarkını bırakılmamalı.

Trabzon Valiliği vakit geçmeden belediyelerle ortak bir komisyon kurup Trabzon sahillerindeki tüm kaçak imarsız ruhsatsız yapıları turizm sezonu öncesi olması gerektiği hale getirmelidir.

Kıyıları korumak devletin 1. görevidir.