BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Trabzon’a gelip, ilçe belediye başkanlarını açıklayacak olması, şehirde özellikle Ak Parti teşkilat, belediye ve seçmenlerinde bir heyecanlı bekleyişe neden oldu.
Acaba, Cumhurbaşkanı kimi ilçe belediye başkanı olarak açıklayacak.
İl Başkanı Haydar Revi o listeyi biliyor mu..?
Özellikle ilçe belediye başkanlarında ciddi bir heyecan var.
Hele, dün Revi bütün ilçe belediye başkanlarını toplantıya çağırması ile bütün ilçe belediye başkanları tamam benim adaylığım kesin diye bir hevesle il başkanlığına geldi.. Şimdi Revi bize tebligat yapacak sandı ama öyle olmadı.. Toplantıda Cumhurbaşkanına hazırlık programı görüşüldü.. Bütün ilçe başkanları istisnasız adaylar belli mi diye sordu ama Revi, benim de bilgim yok dedi…
Bu arada bir bilgiyi de sizinle paylaşalım.
Cumhurbaşkanının Trabzon’a gelip aday açıklama programının gerçekleşmesinde il başkanı Haydar Revi’nin hamlesi var..Revi, önceki hafta gittiği Ankara’da genel merkezde, Cumhurbaşkanının İstanbul, Ankara ve İzmir’de adayları açıklamak için anılan şehirlere gitmesinden örnek vererek Trabzon da böyle bir organizasyonu gelmesini bekliyoruz dedi… Bu talebi de Külliye’de yankı buldu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA SÜRPRİZLERİ... 
Göreve seçildiğinden bu yana 10 Ocak gazeteciler günü nedeni ile Trabzon’daki bütün basın emekçiler ile sabah kahvaltısına buluşmayı gelenek haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu 10 Ocak’ta da aynı geleneğini sürdürüyor…

Cuma günü Cumhurbaşkanının gelişinden önce sabah saatlerinde Zorlu’da basın emekçileri ile bir araya gelecek olan Orhan Fevzi GÜmrükçüoğlu için edindiğimiz bilgilere göre gazeteciler bir sürpriz hazırladı.. Bakalım o sürpriz ne olacak..

DSP TRABZON’DA ADAY GÖSTERECEK Mİ?
Yerel seçimlere katılma hakkı olan Demokratik Sol Parti’nin Trabzon özelinde Büyükşehir’de aday gösterip göstermeyeceği merak konusu..

Bu konuda, çeşitli iddialar var.. DSP’nin Trabzon ilgilileri ile de iki günden temas kurmaya çalışıyoruz, ulaşamıyoruz.. Bu arada bir bilgi kulağımıza geldi.. DSP, Büyükşehir’de aday gösterebilirmiş…O isim de Naci Yılmaz…

Yılmaz göreve hazırım mesajı da verdi.. DSP’nin Büyükşehir’de İYİ Parti’ye mesafeli olduğu biliniyor. Ancak kabul edelim ki DSP’nin eski gücü Trabzon’da yok… DSP’li seçmen Ortahisar’da CHP’ye, Büyükşehir’de azınlık olsak da kendi adayına oy vermeyi düşünüyor..

ŞİMDİ NE OLACAK?
Dün Beşikdüzün’de ilginç bir gelişme yaşandı.. Belediyenin yasaldır diyerek düzenleme yapacağı parka kestiği ağaçların yerine bir gurup Beşikdüzülü ağaç dikti…

Ağaç diken ekibin başında CHP’nin Belediye Başkan adayı Ramis Uzun vardı..

Uzun, ısrarla ve inatla ve çevreye saygıdan hareketle diktikleri ağaçları başında nöbet de tutacaklarını söyledi… Kasabanın şerifi belediye başkan Orhan Bıçakçıoğlu ise bu eylemin yakın çalışma arkadaşlarına vitrine oynama olarak yorumlamış.. Beşikdüzün’de şimdi anılan bölgede parkta, ağaç nöbeti başladı. Bakalım süreç nereye varacak..

BAŞKAN, KAMPTA NE ÖĞRETİYOR?
Trabzonspor’un Antalya kampına yakından takip eden, her fırsatta idmanları izleyen, kampın boş zamanlarında da futbolcular ile birlikte zamanını geçiren, teknik direktör Ünal Karaman ile masa başında Trabzonspor’u tartışan Ahmet Ağaoğlu, futbolculara şu sıralar boş vakitlerinde otelin bahçesinde golf sporu ile ilgili  bilgiler veriyor.

Çok iyi bir golfçu da olan Ağaoğlu, golf federasyonu başkanlığı da yapmıştı.. Golf ile ilgili olarak en çok merak ise Yusuf Yazıcı’da..

HACISALİHOĞLU, SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Trabzonspor’un bir önceki as başkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, en son görevi bıraktığı günden bu yana sessizdi… Ancak sessizliğini bozdu.. Hacısalihoğlu, Şenol Güneş’in adının verildiği Akyazı Spor Kompleksi ile ilgili olarak bazı taraftarların başlattığı adı silinsin kampanyasına karşı tepki verdi… Hacısalihoğlu’nun tepkisi şöyle;


“Trabzonspor her açıdan sıradanlaştırılmaya, değiştirilmeye çalışılıyor. .Hem bir yandan büyüklüğü 7.şampiyonluğu ile gurur duyuluyor ,hem de diger yandan bunları kazandıran ,en çok emek veren sembol olmuş insanlar dışlanmaya , değersizleştirilmeye çalışılıyor...Bazıları bilerek, bazıları da bilmeyerek ısrarla bu değirmene su taşıyor. ..
Önce hayali bir derin Trabzonspor düşmanlığı yaratılmaya çalışıldı, Bu tutmayınca şimdi değerler  tek tek değersizleştirilmeye çalışılıyor.. Bunun kime yada kimlere ne yararı vardır. 
Bunu da sizler değerlendirin ..