Ancak bu şekilde cihazın, güvenle tamirini yaptırabilir ve eskisi gibi kullanımını sağlayabilirsiniz. Eğer sizin de cihazınızda bir arıza meydana geldiyse veya cihazınız kırıldıysa Acer notebook servisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sizler için çalışan ve cihazınızın en hızlı şekilde onarımını sağlayan servis, sunduğu hizmetler ile birçok bilgisayar kullanıcısının da tercihi oluyor. Sizde servis ile İnternet adresleri üzerinden iletişime geçebilir ve cihazınızın tamirini sağlayabilirsiniz.

Hızlı ve Başarılı Çözümler

Dizüstü bilgisayarınızda meydana gelen tüm problemler ve teknik aksaklıklar ile ilgili hizmet verebilen firma, tüm problemlerde hızlı ve etkili çözümler sağlıyor. Bu sayede cihazınızı size en hızlı şekilde teslim ediyor ve sorunun çözüme kavuşmasını sağlıyorlar.

Sunmuş oldukları hızlı ve başarılı çözüm politikası ile de birçok kişinin tercihi olan servis, sunmuş olduğu hizmetleri de İnternet adresi üzerinden yayınlıyor. Servisin ne gibi hizmetler sunduğu öğrenmek ve servis ile iletişime geçmek için, İnternet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti Politikası

Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışan servis, tüm hizmetlerini de bu doğrultuda yürütüyor. Parça değişiminden, teknik destek hattına varan kadar tüm hizmetlerinde bu politikayı uygulayan servis, bu yüzden birçok kişinin tercihi oluyor. Hatta müşterisi olan kişiler tarafından da, diğer bilgisayar kullanıcılarına tavsiye ediliyor.

Servisin Sunduğu Hizmetler

Birçok farklı konuda sizlere profesyonel çözümler sunan Acer servis , cihazınız ile ilgili tüm aksaklık ve problemler ile ilgileniyor ve çözümlerini sağlıyor. Sağladığı çözümler ile de cihazınızın en iyi hale gelmesini ve en üst performansta çalışmasını sağlıyorlar.

İşte servisin sunduğu birkaç hizmet;

  • Yedek parça temini ve değişimi,
  • Aksesuar Temini,
  • Bakım işlemleri,
  • Online destek hattı.

Bunların yanı sıra sundukları hizmetlerin tamamı için İnternet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Online Destek İmkanı

Online olarak destek almak ve cihazınızın problemini çözüme kavuşturmak için, Acer laptop servisi https://www.acerservisturkiye.com/ sitesinde yer alan online destek hattını kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak hizmet veren bu hattan faydalanmak için sitedeki butonu kullanmanız yeterli olacaktır.