TRABZON (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sinan Göktaş, mümkün olduğunca her kesimden insana ulaşarak, daha çok vatandaşı AK Parti şemsiyesi altında toplamaya çalıştıklarını belirtti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Göktaş, burada yaptığı konuşmada, gençlik kollarının AK Parti'nin bel kemiğini oluşturduğunu, ulaştıkları insanların AK Parti'ye kazandırılması için büyük gayretler gösterdiklerini söyledi.

AK Parti'nin, gençlere her zaman önem verdiğini ifade eden Göktaş, şunları kaydetti:

"AK Parti, her zaman gençlerin dinamizminden yararlanmıştır. Türkiye'de genç nüfus oranı epeyce yüksek. Gençlik Kolları olarak bu gençlerle temas kurup onları AK Parti'ye kazandırmak ve onlara AK Parti davasını anlatmak, partimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. AK Parti Gençlik Kolları, kültür, sanat ve sosyal alanlarda çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Mümkün olduğunca her kesimden insana ulaşarak daha çok vatandaşımızı AK Parti şemsiyesi altında toplamaya çalışıyoruz."

Belediye Başkanı Genç ise, gençleri siyasete kazandırma konusunda AK Parti'nin, Türkiye'deki ön yargıları kırıp yerleşik algıları değiştirdiğini kaydetti.

Başkan Genç, "AK Parti, çeşitli nedenlerle siyasetten soğumuş ya da bir şekilde uzak durmuş gençleri tekrardan siyasete kazandırdı. Onların üretkenliğinden ve yenilikçiliğinden istifade ederek, adeta bütün siyasi partilere örnek oldu." dedi.

Halen en genç milletvekillerinin AK Parti bünyesinde bulunduğunu dile getiren Genç, "Siyasete kazandırdığımız bu gençlerimiz, ilerleyen yıllarda deneyim ve birikimleriyle beraber ülkemizin geleceğine yön verecektir. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, AK Parti bu yönden emin ellerdedir ve hiçbir gelecek endişesi taşımamaktadır." ifadesini kullandı.

Genç, ziyaretinden dolayı Göktaş'a bir plaket takdim etti.