SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Sayın Davutoğlu'nun mitinglerine Samsun'dan başlaması, Samsun'a verilen önemin bir göstergesi" dedi.

Karaaslan, Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar'ı ziyaret etti.

Adana Bölge Müdürlüğü'nden kısa bir süre önce Samsun'a atanan Sansar'a yeni görevinde başarılar dileyen Karaaslan, Anadolu Ajansı'nın haberlerini takip ettiğini ve takdire layık bulduğunu ifade etti.

Karaaslan, "Haberleri olduğu gibi o anda yaşandığı gibi vermek bu çalışmanın en önemli parçalarından biri. Bu anlamda gerçekten takdiri hak ediyorsunuz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da Samsun milletvekili olduğunu anımsatarak Samsun'un daha önce bakanlık düzeyinde temsil edildiğini buna şimdi bir de Genel Başkan Yardımcılığı eklendiğini belirten Karaaslan, bundan sonraki süreçte Türkiye'nin gündeminde yer alacak bir takım gelişmelerin Samsun'da yaşanacağını, bu durumun ise Samsun'daki haber trafiğini arttıracağını söyledi.

Karaaslan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerine Samsun'dan başlamasının anlamlı olduğunu ifade ederek, "Sayın Davutoğlu'nun mitinglerine Samsun'dan başlaması Samsun'a verilen önemin bir göstergesi. Gündem çok yoğun ve belki birçok farklı şehre bu ilk verilebilirdi ama Samsun tercih edildi. Bunda tabi ilkadım şehri olmasının önemi var ama Türkiye'ye verilecek bütün mesajların buradan verilmiş olması da çok önemli, çok kıymetli bana göre. O yüzden Samsun AK Parti için önemli" ifadelerini kullandı.   

Anadolu Ajansı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Sansar, ziyaretin anısına Karaaslan'a AA'nın almanağını hediye etti.

Karaaslan'a AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve partililer eşlik etti.