GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu tanıtıldı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, 6. Olağan Kongre sürecini 16 ilçenin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla tamamladıklarını anımsattı.

Bayram havasında gerçekleşen kongrelerde en ufak bir sıkıntı dahi yaşanmadan birlik ve beraberliğin pekiştiğini dile getiren Şenlikoğlu, "Ülkemiz açısından son derece öneme sahip olan 2019 seçimleri öncesi kadrolarımızda tecrübeli arkadaşlarla, yeni arkadaşlara da görev vererek, yönetimlerimiz yenilenerek dinamik hale gelmiş, büyük zafere giden bu mukaddes yolda çalışmalarına tüm hızla başlamıştır." dedi.

Şenlikoğlu, il yönetiminin nüfus oranına göre yeni dönemde 30 asil ve 15 yedek üye olarak seçildiğini ifade ederek, "30 kişilik asil yönetim kurulumuzda 7 bayan arkadaşımız görev almıştır. 30 yaş altı 2 arkadaşımız da genç kategorisinde yer almıştır. 14 kişi bir önceki dönemden, 16 arkadaşımız da yeni yönetimde bizlere katılmışlardır. 5 asil 5 yedek disiplin kurulu, 3 asil 2 yedek ise demokrasi hakem kurulu 6. Olağan İl Kongremizle yeniden belirlenerek seçilmişlerdir." dedi.