KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 5. Olağan İl Kongresi'ne Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağını bildirdi. 

Saylar, düzenlediği basın toplantısında, kongrenin cuma günü saat 14.00'de Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını belirtti.

Kongreye Başbakan Davutoğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ile Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın da katılacağını vurgulayan Saylar, şöyle konuştu:

"Kongremizin partimize ve ilimize hayırlı olmasının diliyorum. Program ve hava durumunda bir değişiklik olmaz ise helikopter ile Sayın Başbakanımız kente gelecek. Cuma namazı kılınacak. Daha sonra Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nda yapımı tamamlanan 5. Yüksek Fırın'ın açılışı yapılacak. Sayın Başbakanımız fabrikada işçiler ile yemekte bir araya gelecek. Daha sonra kongreye katılacak. Karabük Ticaret Sanayi Odası'nın programı var. Program akışında bir aksilik görünmüyor. Yoğun bir katılım bekliyoruz."