Damat; hayatının en özel gününde giyimi, tarzı ve kişisel tercih farkıyla hem geline hem de konuklara görsel ziyafet niteliğinde şıklığını konuşturmak ister. Özel tasarım çiçeklerle ve gelin çiçeğiyle uyumu düşünülerek hazırlanan damat yaka çiçekleri şıklığınız şıklık katacaktır.

Yaka Çiçeği Özellikleri Nelerdir?

Düğünde damadın yaka çiçeği gelin çiçeğinden esinle hazırlanmalıdır. Bu gelin damat uyumu açısından önemli bir detaydır. Damat yaka çiçeği uğruna inanılan, gelin çiçeğinin minyatürü şeklinde hazırlanabileceği gibi ayrıca da hazırlanabilir. Fakat gelin çiçeğiyle aralarında renk geçişi ya da görsellik olarak bağlantı bulunmalıdır. Damat yaka çiçeği özel tasarım ürünleri olarak hazırlanmakta olup muhteşem bir buket şeklinde de olabilir. Ancak çok büyük abartılardan kaçınılmalıdır. Damatla birlikte düğünde yaka çiçeği takan başkaları da bulunabilir. Bunlar damadın uygun gördüğü, yakın akraba ve arkadaşları olabilir. Bu hem damadın yakınlarını bu şekilde ödüllendirmesi anlamına gelir, hem de düğün konseptine zenginlik katar. Yalnız konukların taktığı çiçekler damadın çiçeği ile aynı olmamalıdır. 

 Damadın Uygun Bulduğu Yaka Çiçeği Taşıyanlar 

Düğün merasimi sırasında damatla birlikte yaka çiçeği takanlar çok yakınlar ve yakın hissedilenlerdir. Yaka çiçeği özel bir aksesuar olarak kullanılması da özen ister. Rastgele iliştirilmemeli, itinayla ve olası kazalara meydan vermemek için mutlaka kilitli iğnelerle yakaya tutturulmalıdır. Herhangi bir tarafa da değil, smokin ya da takım elbisenin sol yakasına yakılmalıdır. Kesinlikle damat yaka çiçeği ceketin cebine konulmamalıdır. Ve damadın yaka çiçeği taşımaya uygun bulduğu, kişilerin çiçekleri farklı olmalıdır. Gelin ve damadın uyumu dışında kalanlar hiçbir şekilde ön plana geçmemelidir. Bu saygı ifadesidir, düğün starlarını gölgede bırakacak davranışlardan uzak durulmalıdır. Damat yaka çiçeği ihtiyaçlarınızı günün her saati www.kravarkolik.com/yaka-çiçeği adresinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Güvenli ödeme, uygun fiyat ve hızlı kargo seçeneğiyle kapınıza kadar gönderilecektir. 

Yaka Çiçeği Tarihçesi

Kullanımı çok eski çağlara dayanan yaka çiçeği kullanılması savaşa gidenler, eşlerinin hediye ettiği çiçekleri uğur sayarak yakalarında taşımışlardır. Hatta özlemle kurutarak dönebilenler sadakat timsali olarak geri getirmişlerdir. Bu ritüel günümüze hayatının en özel günü kıyafeti damatlıklara görsel yükseliş sağlayarak gelmiştir. Sağdıç yaka çiçeği de damadın yanında en büyük desteği olarak bulunmaktadır.

Sağdıç damada her türlü yardımda bulunan özel gününde her şeyin eksiksiz devamını sağlayan kişidir. Sağdıç yaka çiçeği de damatla uyumlu ancak nüans farkı taşımalıdır. Yani kesinlikle damadın önüne geçmemelidir. Gelin damat, sağdıç ve diğer çiçek takacak konukların çiçekleri özel olarak hazırlanmalı ve farklarını tasarımcı belirlemelidir. Düğün sırasında konuklar kimin kim olduğunu anlayabilmesi için tasarım ayrıntılar çok önemli bir detaylardır. Damatlık rengi, sağdıç takımı rengi, diğer çiçek taşıyacakların kıyafet ve aksesuarları dikkatle hazırlanmalıdır. Sağdıç yaka çiçeği de özenle tam olması gereken yerde durarak göz zevkini okşamalıdır. 

Damat yaka Çiçeği Nereden Alınır?

 Özel günler özel hazırlıklar gerektirir. Fakat hızlı yaşam temposu pek çok şeye izin vermeyebiliyor. Düğün hazırlıkları da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumda en yakın adres olarak kravatkolik.com imdada yetişiyor. Muhteşem tasarımları, uygun fiyatları ve özel kampanyalarıyla bulunduğunuz yerden alışveriş yapabilme şansı veriyor. Damat, sağdıç yaka çiçeği ihtiyaçlarınızı hemen internetten erişim sağlayarak seçebilirsiniz. Tüm ince ayrıntılara dair isteklerinizi bildirebilir. Özel gününüzü krallara layık bir düğüne çevirebilirsiniz. Ayrıca kol düğmeleri, kişiye özel aksesuarlar, çakmaklar birbirinden özel tasarım harikaları ürünleri görebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olanları seçerek güvenli ödeme, hızlı kargo seçeneğiyle sahip olabilirsiniz. Düğün merasiminiz hem sizi hem konuklarınızı unutamayacağı şıklık ve zarafet dolu anlara tanık edecektir. 

Yaka Çiçeği Tasarımı 

Yaka çiçeği damat için özel tercih nedeni ve klas bir aksesuardır. Yaka çiçeği tasarımı ise son zamanların en güzel ve özel tasarımlara imza atan mesleğidir. Tasarımcı ön bilgileri alarak kişiye özel tasarımlar yapabileceği gibi örnek tasarımlarından seçeneklerde sunabilmektedir. Hangi türden çalışmak isterseniz o şekilde muhteşem çiçekleriniz tasarlanarak, görsellerinde mutabık kalınan üretilecektir. Yaka çiçeği tasarımcısı önce kafasında tabloyu oluşturur, ardından kişinin zevkine göre ekrana ya da elle kağıda aktarır.  Ardından son kararla birlikte zevkinize göre çiçeğinizi tasarımcınız, üretim aşamasına geçirerek harikalar yaratmaktadır. www.kravatkolik.com/yaka-çiçeği en kısa sürede size ulaştırılmaktadır. Siz hem bulunduğunuz yerden alışveriş yapabilme konforuna kavuşacak hem de özel tasarım ürünü, seçkin yaka çiçeğinize kavuşabilmiş olacaksınız.