KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, "Makamlara dayalı bir siyaset anlayışımızın olmadığını tüm Türkiye’ye, dünyaya ve kamuoyuna AK Parti olarak gösterdik." dedi.

İl Başkanı Saylar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Partinin dünkü 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni değerlendirdi.

"Bizde makam yoktur, hizmet vardır. Bizdeki hizmet anlayışlı makamlar ötesindedir" diyen Saylar, "AK Parti kademeleri olarak her zaman millete hizmete, ümmete hizmete de devam edeceğiz. Makamlara dayalı bir siyaset anlayışımızın olmadığını tüm Türkiye’ye ve dünyaya kamuoyuna AK Parti olarak gösterdik. Bizdeki hizmet anlayışlı makamlar ötesindedir. O anlamda bizim milletimize ve dünya mazlumlarına hizmet etme borcumuz vardır. Gerçekleştirilen kongrenin Karabük’e de hayırlar getirmesini diliyoruz. Yeni kurulan MKYK listesinde de biraz gençleştirme olmuştur." diye konuştu.

Saylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile partileri arasındaki duygusal bağı kimsenin bozamayacağını da sözlerine ekledi.