AK Parti son hafta çalışmalarının istikametini, yoğunluklu olarak projelerinin tanıtımına, sandık kurulu görevlilerinin eğitimine ve oy pusulalarında yanlışlık yapılmamasına ayırdı. Bunun için bir eğitim toplantısı tertip eden AK Parti, bu toplantının tekrarını Perşembe günü akşamı da gerçekleştirecek.

CUMHUR İTTİFAKI OYU AK PARTİ AMBLEMİNE
24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde CUMHUR İTTİFAKI, oy pusulasında her iki partinin amblemleriyle birlikte yer alırken bu seçimde ise yalnızca AK PARTİ Ambleminin olduğu alana mühür vurulmasının CUMHUR İTTİFAKI oyu anlamına geleceği vurgulandı.
Mahalli İdareler Genel Seçiminde oy kullanma gününe sadece 3 gün kaldı. Seçmenin tercihini kendi adayından yana kullanması için seçim çalışmaları yürüten siyasi partiler, artık son çalışmalarını gerçekleştiriyor.

EKİM, PROJELERİYLE İDDİASINI ORTAYA KOYUYOR
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı ilçe merkezindeki mahallelerde yoğunlaştırdığı son hafta çalışmalarında; tam bir gövde gösterisi şeklinde sunumunu gerçekleştirdiği projelerini seçmenine projelere özel bir gazete basımı gerçekleştirerek ulaştırıyor.
Cumhur İttifakının son hafta en fazla üzerinde durduğu diğer bir önemli husus ise oy pusulaları.

OYLAR TEK ZARFA KONULACAK
Bugüne kadar gerçekleşmiş olan seçimlerden farklı olarak kullanılacak bütün oyların tek zarfa konulacağı bu seçimde, CUMHUR İTTİFAKI’nın desteğiyle seçime giren AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’e oy verecek seçmen, İttifakın 24 Haziran’daki gibi tek çerçeve içerisindeki amblemleri arasında tercihte bulanmayacak, CUMHUR İTTİFAKI’na oy verecek seçmen üç ayrı oy pusulasında da AK Parti Ambleminin olduğu çerçeveye evet veya tercih mührünü bastığında CUMHUR İTTİFAKI’na yani bir anlamda hem AK Parti’ye hem de MHP’ye; bu iki partinin adayı Osman Nuri Ekim’e, AK Parti Belediye Meclis Üyelerine ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na oy vermiş olacak.