61SAAT HABER SERVİSİ-Genel Başkan Meral Akşener’in Trabzon ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunmak için il binasında basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Trabzon il teşkilatı gerçekleştiği toplantı ile İYİ Parti il Başkanlığındaki ilk basın toplantısını da gerçekleştirmiş oldu.

İFTİRALAR YAPILDI
Akşener’in programı hakkında bilgi veren İYİ Parti Trabzon Medya Tanıtım Başkanı Muhammet Erkan 17 ilçede il başkanlarının atandığını belirtip “İYİ Parti KHK’ler le yönetilen OHAL şartlarındaki bir Türkiye’de kuruldu. İyiparti her türlü baskının, iftiranın ve hakaretin kol gezdiği, mübah sayıldığı bir ülkede kuruldu. Yine iyi parti demokrasinin olmadığı bir ülkede kuruldu. Hatırlayın ışıklarımız söndürüldü. Meydanlar bize yasaklandı. Faaliyetlerimize OHAL gerekçesiyle izin verilmedi. Her türlü hakaret, iftira ve küfre maruz kaldık. Sanki parti değil terör örgütü kuruyor muamelesi gördük. Genel başkanımıza neler denilmedi ki. Ne iftiralar yapıldı. Bu şartlarda parti kurmanın ne demek olduğunu bir Allah bilir bir de İyi partililer bilir.” dedi. 

TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEK İSTİYORUZ
   Erkan “Siyasi partiler iktidar olmak, ülkeyi yönetmek için kurulur. Allah’a şükürler olsun ki artık iktidara yürüyen, iktidar olmak, Türkiye’yi yönetmek isteyen bir partimiz vardır. İktidar olmaktan, devleti yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz vardır. Başka partilerin genel başkanlarına yol açan, gelecek hazırlayan bir parti değiliz. Başımız dik, alnımız açıktır. Siyaseti başkalarının şahsi menfaatleri üzerine değil milletin menfaatleri için yapıyoruz. Biz Türkiye’yi yönetmek istiyoruz. Kim kiminle yürürse yürüsün, biz milletimizle yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

TARAFSIZ CUMHURBAŞKANI OLACAK
 Erkan’ın konuşmasının devamı ise şöyle; Biz kendi genel başkanımızı Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız. Sandık başına başkası için değil kendi adayımızı seçtirmek için gideceğiz. İyi partinin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendidir. Sayın genel başkanımız Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk “Tarafsız” Cumhurbaşkanı olacaktır. İyi parti tek başına iktidar olacaktır. Buna inanarak siyaset yapıyoruz. 

 PKK ile FETÖ HARİÇ HERKESE KAPIMIZ AÇIK!
   İyi parti olarak diyoruz ki; yeter bu kadar ayrıştığımız. Daha fazla bu ülkenin ayrışmasına müsaade etmeyeceğiz. Ortaya bir sınır koyduk. Bir tarafta PKK diğer tarafta feto.  Bunların dışında herkese partimizin kapıları açıktır. Hiç kimsenin gömlek değiştirmesine gerek yoktur. Herkes kendi gömleği ile gelecektir. Tabi ki vatanseverlik ceketi o gömleğin üzerinde olacak ve bizi birbirimize bağlayacaktır. 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi 24 Mart 2018 Cumartesi günü İlimize gelerek İyiparti Trabzon İl başkanlığı binamızın açılışını yapacaklardır.

TRABZONLULAR TÜRK MİLLETİNİN ÇİMENTOSU!
   Trabzon İYİ Parti İl yönetimi olarak Sayın genel başkamızı Trabzon’a yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. 
    Trabzon Türk siyasetinde daima önemli olmuş, belirleyici olmuş bir şehirdir. Trabzon’u sadece Trabzon şehri olarak görmüyoruz. Trabzonlular Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda sayın genel başkanımızın Trabzon’umuza yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz.

MEYDANDA DÜĞÜNÜMÜZ
    Çıktığımız bu yolda milletimizin bütün önyargılardan sıyrılarak, tarafsız bir bakış açısıyla partimizi dikkate almasını, fikirlerimize itibar göstermesini, projelerimizi değerlendirmesini bekliyoruz. Bu ülkenin başka çıkış yolu kalmamıştır. Bütün Trabzonlu hemşerilerimizi partimizin açılışına davet ediyor bu tarihi buluşmada bizimle beraber olmaya, gelecek adına iyi ve güzel şeyler düşünmeye çağırıyoruz. Bütün Trabzon’lu hemşerilerimizi özellikle kadınlarımızı, gençlerimizi Cumartesi günü meydan parkında düğünümüze bekliyoruz.  Bu hareket bir kadın hareketidir, genç hareketidir. Erkeklerin evliyseler eşleriyle, bekarsalar sevgilileriyle gelmelerini  özellikle istiyoruz..