Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana’da otobüsle şehir turu attı. İhsanoğlu, kendisine hediye edilen Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu.
Dün akşam Adana’ya gelen Ekmeleddin İhsanoğlu, bugünkü programına Adana Havalima’ndan başladı. Burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile MHP ve CHP Adana milletvekilleri tarafından karşılanan İhsanoğlu, seçim otobüsüne çıktı. Burada bir vatandaş kendisine Atatürk’ü anlatan bir kitap hediye etti. Kitabı kalabalığa gösteren İhsanoğlu, kitabı öpüp başına götürdü.
İhsanoğlu, daha sonra havalimanından ayrılarak seçim otobüsüyle Bakımyurdu Caddesi’nde şehir turu atarak vatandaşları selamladı.
İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etmek için geldiği Adana Valiliği önünde bir grup tarafından bozkurt işaret ve ekmeklerle karşılandı. Burada İhsanoğlu’nu görüntülemek için bir pikaba binen basın mensupları da zor anlar yaşadı. Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük ile basına kapalı görüştükten sonra Adana Büşükşehir Belediyesi’ne geçti.
(İHA)