Adana’da partisinin mitingine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sevgi seliyle karşılandı.
Yaşlı bir kadının taşıdığı “Doğuştan sevgilimsin. Kimse ayıramaz çünkü çok yakışıklısın, hilal gibi parlıyorsun” yazılı döviz, dikkat çekti.
Partisinin Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda düzenlediği mitinge katılan Devlet Bahçeli, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Miting saatinden dakikalar öncesi salonu dolduran MHP’liler sloganlar atarak, liderlerini beklemeye başladı. Devlet Bahçeli’nin salona girdiği anda izdiham yaşanırken partililer, liderlerine sevgi seli sundu. Ülkücüler attığı sloganlar ve taşıdıkları dövizlerle liderlerine bağlılıklarını gösterirken, yaşlı bir kadının taşıdığı “Doğuştan sevgilimsin. Kimse ayıramaz çünkü çok yakışıklısın, hilal gibi parlıyorsun” yazılı döviz, dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen Bahçeli’nin sözleri, miting boyunca sık sık kesildi. Miting sonrası Bahçeli’ye partililer tarafından Kur’an-ı Kerim ve birçok Yörük eşyası hediye edildi.
(İHA)