TOKAT (AA) - MHP Merkez Disiplin Kurulu Sekreteri Yücel Bulut, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin MHP'nin doğrularının zamana, mekana ve menfaatlere göre değişmediğini göstermek ve inandıklarını her zaman söylemek kudretini ortaya koymak adına Tunceli'yi ziyaret edeceğini söyledi.

Bulut, partisinin Tokat il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tunceli'de doğruların ve kardeşliğin sarsılmasına müsaade etmemek için haykıracaklarını söyledi.

Türkiye'de yaşayan hiçbir vatandaşı diğerinden ayırmadan sevdiklerini belirten Bulut, şöyle devam etti:

"Memleketin tek bir karış toprağını, kimsenin insaf vicdanına, hele de eşkıyanın hüküm ve tasarrufuna terk etmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, bütün kadrolarıyla, milliyetçi, ülkücü hareketin şerefli mensuplarıyla doğru bildiği yolda yürümeye kararlıdır. Muhterem genel başkanımız, milliyetçi hareketin doğrularının zamana, mekana ve menfaatlere göre değişmediğini göstermek ve inandıklarını her zaman söylemek kudretini ortaya koymak adına yarın Tunceli ilimize bir ziyaret gerçekleştirecektir. Hangi siyasi görüşten, hangi kökten ve hangi kökenden olursa olsun, bütün hemşehrilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu kutlu yürüyüşüne omuz vermeye davet ediyorum." 

Bulut, Bahçeli'nin yarın vatandaşlarla kucaklaşacağını sözlerine ekledi.