Forklift alanında dünyaca ünlü HITACHI ‘nin forklift markası TCM ‘nin Ege bölge bayisi ve yetkili servisidir. İzmir’de forklift kiralama, satış, servis hizmetleri almadan önce mutlaka uzman teknik ekibimizle görüşün. 

Forklif Nedir ? 

Genellikle yüksek yerlerdeki raflara istifleme yapmak için yada nakliye araçlarına yükleme amacıyla kullanılan, çatallar ile yükleme-indirme yapılan araçlardır. Forkliftler kullandığı yakıtlara göre, taşıma kapasitelerine göre kendi içlerinde gruplara ayrılır. 

Forkliftler Nerede Kullanılır ? 

  • Yüksek raflara ürünleri istiflemek, yerleştirmek ve aynı şekilde istediğinde geri alabilmek için.
  • Satılan ürünlerin nakliye aracına yüklenmesi veya indirilmesi için. 

Depolarda, şantiyelerde, taşınması veya yüklenmesi söz konusu olan her türlü ağır yük alanında forkliftler kullanılmaktadır.

Kullandığı yakıt cinsine göre forklift çeşitleri dizel, benzin/lpg li ve elektrikli olmak üzere üç gruptur. Dizel forkliftler özellikle kiralama yaparken yakıt ekonomisi dolayısıyla en sık tercih edilen forkliftlerdir. 

Taşıma kapasitesine göre forkliftler birçok farklı gruba ayrılır. 1,500  kg yük kapasitesinden başlayarak 16.000 kg yani 16 ton taşıyabilecek forkliftler de bulunmaktadır. Yaptığınız işe uygun tonajlarda forklift seçerseniz yakıt açısından da doğru bir tercih yapmış olursunuz. 

İzmir’de Forklif Kiralama Firması Önermak’ı Neden Tercih Etmeliyim ? 

  • Dünyaca ünlü markaların yetkili servisliğini, bölge bayiliğini yapan Önermak, alanında uzman teknik kadro ile müşterilerine 2007’den beri hizmet vermektedir.
  • Bütçenize ve yaptığınız işe en uygun tonajlarda forklif bulabilirsiniz.
  • İzmir forklift kiralama hizmeti alırken, uygun fiyatlara kaliteli hizmet ve en son teknoloji forklift araçlarını kiralamış olursunuz.
  • İster sıfır, ister ikinci el bütçenize uygun forkliftleri Önermak’ta bulabilirsiniz.
  • Yakıt göre benzin-lpg, dizel veya elektrik forkliftlerden işinize uygun olanı tercih edebilirsiniz.
  • Her tonajda forklift bulabileceğiniz  İzmir Forklift satış, servis ve kiralama markası Önermak Forklift’tir. 

Siz de İzmir’de forklift kiralamak istiyorsanız Önermak Forklift ile https://www.onermak.com.tr adresinden iletişime geçebilir, ürün ve hizmetler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.