Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, cuma namazı çıkışında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Taksiciler Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Bakan Elvan ziyaretin ardından taksicilerin talebi üzerine camiden yürüyerek yemekhaneye geçti. Burada esnafla birlikte pilav ve döner yiyip ayran içen Bakan Elvan, daha sonra çay ocağında taksicilerin sorunlarını dinledi. Taksiciler, korsanla mücadelede gösterdikleri hassasiyetten dolayı Bakan Elvan’a teşekkür etti.
Bakan Elvan ise Atatürk Havalimanı’nın Türkiye’nin dışa açılan kapısı olduğunun altını çizerek, taksici esnafının aynı zamanda Türkiye’yi temsil ettiğini vurguladı. Bu sebepten dolayı herkese büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Elvan, “Dışarıdan gelen turistler ilk olarak taksici esnafımızla muhatap oluyor. Siz de bu temsil kabiliyetini bugüne kadar iyi kullandınız.” dedi.
Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ise Bakan Elvan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Taksici esnafının sorunlarını dile getirdiklerini söyleyen Can, nezaketinden ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Bakan Elvan’a minnetlerini sundu. Hatıra fotoğrafının ardından taksiciler Bakan Elvan’ı alkışlarla uğurladı
(İHA).