Başbakan Erdoğan, PKK tarafından kaçırılan çocuklarla ilgili, “BDP ve HDP’ye söyledim ’Bunları siz alıp geleceksiniz’ dedim. ‘Adresleri siz biliyorsunuz’ dedim. Getirmemeleri halinde biz de iktidar olarak B ve C planlarımızı uygulamaya koyacağız” dedi.
Pazar günü tekrarlanacak yerel seçim öncesi Ağrı’da partisinin düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, BDP ve HDP zihniyetinin demokrasiye, sandığa inancı olmadığını, bugüne kadar tehditlerle oy alma yoluna gittiklerini savundu. Erdoğan, “Tehditlerle bir yere varılmaz. İkide bir partinin adını değiştirirsin, başka da bir işe yaramazsın” dedi. Erdoğan, PKK tarafından kaçırılan çocuklarla ilgili de, “Kimlerin kaçırdığını biliyorsunuz değil mi? BDP ve HDP’ye söyledim ’Bunları siz alıp geleceksiniz’ dedim. ‘Adresleri siz biliyorsunuz’ dedim. Getirmemeleri halinde biz de iktidar olarak B ve C planlarımızı uygulamaya koyacağız” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Pensilvanya’nın kendisi ve ailesi hakkında yeni bir plan içinde olduğunu, bir film hazırladığını, kendisinin ve oğlunun benzerlerini aradığını söyledi.
(İHA)