AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Demirtaş bizden Kobani için yardım istiyor. Sözde vekilleri de benim Mehmetçiğime taş atıyor. Sizin gibilerle iş birliği yaparak değil oradaki vatandaşlara ülke olarak gerekeni yapacağız” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ, Kurban Bayramı nedeniyle Kula ilçesinde bayram ziyaretlerinde bulundular. İlk olarak AK Parti Kula İlçe Teşkilatını ziyaret eden vekiller burada partililerle bayramlaştılar. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Eski Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldılar.
Vekillerin bayramlaşma ziyareti sırasında konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Bayramlar insanların birlik olduğu, küskünlerin, dargınların barıştığı günlerdir. Unutmayalım ki bizler bir olursak varoluz, değilse var olamayız. Bu güne kadar partimize gönül veren vatandaşlarımız bir olarak partimizin varlığını güçlenerek devam ettirdiler, bundan sonra da bunun sürüp gitmesini diliyoruz. Vekillerimize de bayram gününde bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise, "Karşınızda 9 tane seçim kazanmış bir Cumhurbaşkanı var. Her türlü darbelerle uğraşmış, Ergenekon, Balyoz, Sarıkız bunlarla uğraşmış ve bunlara karşı direnmiş bir hükümet var, 17 defa suikast geçirmiş bir Cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız. Bütün bunlardan sonra Türkiye’de Tayyip Erdoğan’ı sindirmek istediler, 17 Aralık operasyonunu, Gezi olaylarını çıkarttılar. O Türkiye’de bir ihtilal provasıydı. En azından Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına gözdağı vermek ve korkutmaktı. Siyasetçiyi iki şey korkutmalı; sandıkta halk ve yaradan yüce Allah. Türkiye uyanırsa Türk dünyası, Balkanlar, Arap dünyası uyanacak. Dün bizi tehdit eden ve çözüm sürecini koz olarak kullanmaya çalışan, PKK terör örgütünün savunuculuğunu yapan Selahattin Demirtaş çıkmış şimdi Kobani için bizden yardım istiyor. Sözde vekilleri de benim Mehmetçiğime taş atıyor. Hadi oradan be ırkçı adam. 30 bin kişinin katilleri sizi. O ölen masumları bizler unutmadık. Tek dil, tek din, tek bayrak ve tek ana dil Türkçe’den asla taviz vermeyeceğimiz gibi, sizin gibilerle iş birliği yaparak değil oradaki vatandaşlara ülke olarak gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.
Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş da, "AK Parti iktidarı olarak ülkemize sığınanlara 4 milyar Türk lirası harcama yapıldı. Ülkemiz IMF‘ye olan 23,5 milyar borcunu ödeyemez iken, bugün ülke ekonomimiz buralara geldi. Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye yatırım yapan, ileri giden ve büyüyen Türkiye” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekilleri AK Parti Kula İlçe Teşkilatında partililerle bayramlaştıktan sonra sendika ve hastane ziyaretlerinde bulunmak üzere partililerin bayramlarını kutlayarak parti binasından ayrıldılar.
(İHA)