Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İbni Sina Hastanesinde tedavisi süren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti.

Görüşme yasağı nedeniyle Baykal’ı görmeyen Arınç, Baykal’ın kızı ve doktorlardan bilgi aldı. Arınç, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Türk siyasetine derin izler bırakmış, güzel bir siyasetçiye geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyaret etmek istediğini belirterek, "Kızıyla görüşebildim yol arkadaşı değerli milletvekili arkadaşlarımla görüşebildim. Doktorlardan bilgi aldım bugün düne göre daha iyi durumda" dedi.

Bülent Arınç, Baykal ile parlamentoda birlikte oldukları zamanlarda da ayrı düştükleri zamanlarda da siyasetini çok yakından takip ettiklerini vurguladı. Baykal’ın spora düşkünlüğünü bildiğini kaydeden Arınç, "Hayat böyle bir şey. Bir kaç gündür arkadaşlarımıza telefonla sorarak bilgi almıştım ama bugün gelmek istedim. Hastanemiz doktorlarımız çok iyi yetişti iftihar etmek lazım. İnşallah doktorlarımızın çabasıyla kısa zamanda normal hayatına dönecek eskisinden güçlü şekilde Türk siyasetinde yarım kalmış işlerini tamamlayacak" diye konuştu.

(Nurullah Geylani / İHA)