CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Denizli’de kafelere giderek gençlerle sohbet edip tavla oynadı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde özel uçakla Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanı’nda CHP milletvekilleri Adnan Keskin, Mahmut Tanal, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu herkesin elini tek tek sıktı. Daha sonra büyük bir konvoyla Denizli’ye doğru hareket eden Kılıçdaroğlu, Kınıklı Mahallesi’nde bulunan kafelere gitti. Karşılarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu gören gençler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gençlerin masalarını tek tek gezen Kılıçdaroğlu, gençlerin hepsiyle fotoğraf çektirip sohbet etti. Daha sonra bir masada gençlerle sohbet eden CHP Lideri gençlerle çay içti.
CHP Lideri Kınıklı Mahallesi’nde gittiği kafenin ardından Pamukkale Üniversitesi’nin karşısında bulunan başka bir kafeye gitti. Burada da aynı şekilde masalara giderek gençlerle fotoğraf çektirip sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir gencin tavla oynama isteğini kırmadı. Kamu Yönetimi 3.sınıf öğrencisi Ahmet Taş’ın karşısına oturan tavla oynamadaki hünerini sergiledi. Tavlada karşısına çıkan öğrenciyi yenen Kılıçdaroğlu, oyun sonunda ‘”Güzel oyun oldu. Denizli’ye çat kapı yaptım. Gençlerle buluşmak güzel” dedi.
Kafe dışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Gençlerle beraber olmak dünyanın en güzel şeyi. Keşke hepimiz genç olsak. Onlar dünyayı daha güzel okuyorlar. Sorunlarını dinlemekten ziyade iş arayanların konuşmalarını dinledim. Zaten bizim işimiz de bu” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu daha sonra kalacağı otele geçti.
(İHA)