SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Cumhur İttifakı olarak tek derdimiz devletimizin bekası, milletimizin geleceğidir. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile güçlü Türkiye'nin temelleri atılacak." dedi.

Özbalcı, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Ladik Halk Pazarı'nda ziyaretlerde bulundu.

Hafta sonu Türkiye'nin geleceğini ve bekasını ilgilendiren bir seçim yapılacağını, seçimde sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçilmeyeceğini, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğini de seçeceklerini dile getiren Özbalcı, "Ladik ülkemizin üzerine oynanan oyunların farkında. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için neyi ifade ettiğini çok iyi biliyor. Ladik halkı oyunlara gelmeyeceğini, Cumhur İttifakı'na memleket meselesi nazarında baktıklarını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek olacaklarını ifade ediyor." ifadesini kullandı.

Ladik halkının her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu, 24 Haziran seçimlerinde de yanında olacağını gösterdiğini anlatan Özbalcı, "Bunu da 24 Haziran'da hep birlikte göreceğiz. Cumhur İttifakı olarak tek derdimiz devletimizin bekası, milletimizin geleceğidir. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile güçlü Türkiye'nin temelleri atılacak. Buna sonuna kadar inanıyoruz. Rabbim ülkemiz için her şeyin en güzelini ve hayırlısını nasip etsin." diye konuştu.