Karton çantalar, günümüzde çeşitli amaçlar için kullanılan ürünler listesinde yer alıyor. Poşetin parayla satılmasının ardından karton çanta çeşitleri, raflarda yerini almaya başladı bile. Büyük alışveriş zincirleri ise naylon poşet yerine tüketiciye karton çanta satmayı daha makul gördüklerini açıkladılar. Baskılı karton çantaları müşterilerinin beğenisine sunan firmaların ise diğer karton çanta çeşitleri için tercih ettiği firmalardan biri üretici Milim Matbaa oldu.

Baskılı Karton Çanta ile Alışveriş Devri Başladı

Baskılı karton çantalar, Milim Matbaa ve benzeri karton çanta üreticileri öncülüğünde süpermarketlerin, alışveriş merkezlerin ve alışveriş mağazası zincirlerinin raflarında yerini almaya başladı. Geri dönüşümü yapılabilen bu baskılı karton çantalarının farklı modelleri ve çeşitleri Milim Matbaa tarafından üretiliyor.

Doğayı korumak adına başlatılan poşete hayır kampanyası tüm matbaalarda bir hareketlilik yarattığı gibi Milim Matbaa’yıda harekete geçirdi. Doğa dostu olarak üretilen kâğıt çanta vb. ürünler sayesinde artık doğa tertemiz kalırken tüketiciler aldıkları ürünü rahatlıkla evlerine götürebilecekler. Süpermarket zincirlerinin de sıcak baktığı baskılı karton çanta fikri, Milim Matbaa tarafından yeni modellerin hayata geçirilmesini sağladı.

Karton Çanta Çeşitliliği Milim Matbaa ’da!

Türkiye’nin en büyük karton çanta imalatçılardan biri olarak bilinen Milim Matbaa, yepyeni karton çanta koleksiyonunu hem tüketici hem de firmalar için hazırlıyor. Dayanıklılık anlamında tüketiciyi memnun edecek baskılı karton çanta tasarımını yapan Milim Matbaa, firmaları memnun etmek içinde karton çanta fiyatları konusunda avantajlı imkanlar sunuyor.

Doğada hemen çözünebilen karton çanta tasarımının öncüsü olan Milim Matbaa, ağaçların kesilmesini de engellemek adına “kâğıt çanta” ürünlerinde ekstra malzeme kullanarak daha fazla kâğıdın kullanılmasını önlemeyi başardı. Böylece, daha az ağaç kesiliyor, dönüşüm yapılabiliyor ve doğada da hızlı çözünebilen ürünler Milim Matbaa ile tüketicinin ve firmaların beğenisine sunuluyor.

Milim Matbaa ile İhtiyacınız Olan Tüm Ürünleri Bulabilmek Mümkün

Baskılı karton çanta, kartela ve klasör gibi çeşitli ürünleri bulabileceğiniz Milim Matbaa’ da sizi yepyeni ürünler bekliyor! Siz de www.milimmatbaa.com’a girerek kısa sürede ihtiyacınız olan ürünleri listeleyebilir ve sipariş vermek için Milim Matbaa ’ya hemen ulaşabilirsiniz.