Birçok kişi karın bölgesindeki fazla yağ ve deriden kurtulmak için farklı diyet yöntemleri ve egzersizler denemiş ve sonuç alamamıştır. Neyse ki, Quartz Clinique’de yapılan karın germe ameliyatı, özellikle orta vücudun görünümünü hedeflemek ve iyileştirmek için tasarlanmıştır. Karın germe ameliyatı bir kilo verme işlemi değil, karın kaslarını sıkılaştırırken fazla yağ dokusunu ve cildi çıkarmak için yapılan bir estetik cerrahidir. Hastalar daha düz bir karın ve şekilli bir vücut elde etmeyi başarırlar.

KARIN GERME AMELİYATINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Aşırı Kilo Kaybı Yaşayan Erkekler ve Kadınlar...

Bir kişi kısa sürede aşırı miktarda kilo kaybettiğinde, cilt küçülmek ve yeni vücut boyutuna uyum sağlamak için yeterli esnekliğe sahip değildir. Çoğu zaman, büyük kilo kaybı hastaları, özellikle karın bölgesinde, gevşek, sarkık cilt ve inatçı yağ cepleri ile kaldıklarını göreceklerdir. Diyet ve egzersiz, karnın bazı özelliklerini değiştirmeye karşı koyamaz. Karın germe, karın dokusunu ve karın cildini eski haline getirmeye ve istenmeyen yağ birikintilerini gidermeye yardımcı olabilir.

Hamilelik Sonrası kadınlar...

Doğum ve hamilelik, bir kadının vücudunu tamamen değiştirebilir. Birçok kadın, diyet ve egzersize tepki vermeyen inatçı yağ ve fazla cilde sahip olduklarını görecektir. Yavaş yavaş büyüyen bebeğe yer açmaktan dolayı karın kasları gevşer ve zayıflar. Doğumdan sonra karın boyutu küçülebilir, ancak çoğu kadın sarkık cilt ve gergin kaslarla ortada kalır. Karın germe ameliyatı, fazla deriyi kaldırabilir ve karın kaslarını daha sıkı ve daha ince bir vücut için sıkılaştırabilir.

Yaşlanma

Yaşlanma vücuda zarar verebilir ve birçok insan karın bölgelerinin yaşlandıkça daha sarkık hale geldiğini fark eder. Cilt elastikiyetini kaybeder ve vücudumuz fazla yağ depolar. Hem erkekler hem de kadınlar, vücutta hoş olmayan sarkık, utanç verici bir orta bölümden şikayet edebilirler. Karın germe ameliyatı, bu kişilerin mevcut sarkıklığı düzeltmesine ve karın bölgesini yeniden şekillendirmesine yardımcı olabilir.

Daha İnce Bel ve Daha Sıkı Karın Kası Arzusu...

Fazla deri ve yağ olması arzu ettiğiniz fit ve seksi vücuda sahip olmanızı engelleyebilir. Karın yeniden şekillendirilip cilt sıkılaştırıldıktan sonra, hastalar daha ince, daha belirgin bir vücuda kavuşurlar.

Karın germe hastalarının çoğunda, özellikle hamilelik sonrası kadınlarda karın kasları zayıftır. Bebeği taşımak için gerildikten sonra karın kasları çok ince ve zayıf kalır. Karın duvarı güçlendirilerek “korse benzeri” bir etki ile karın kaslarının sıkılaşması sağlanır.

Karın germe ameliyatı orta vücudun tamamına odaklanır. Hastalar daha düz bir karın ve daha belirgin bir bel çizgisi fark edeceklerdir. Karnın güzel şekillendirilmesi sadece orta vücudun görünümünü iyileştirmek ile kalmayacak, aynı zamanda genel olarak daha güzel vücut hatları da sağlayacaktır. Liposuction gibi diğer ameliyatlarla birleştirildiğinde, hastalar optimal vücut şekillendirme sonuçlarına ulaşmayı bekleyebilirler.

Karın germe ameliyatından sonra hastalar, yeni yenilenen vücutlarını sergilemekten mutlu olurlar ve özgüvenli hissederler.

Karın Germe Sonrası İyileşme ne kadar sürer?

İşlem sonrası hastalar hastanede 2 gece dinlendikten sonra evlerine dönebilmektedir. Dört ila altı hafta boyunca bir korse giyilmelidir. Quartz Clinique ertesi gün hastanede bir takip muayenesi yapacaktır. Hastaların, vücudun belden bükülmesine izin vermek ve dikiş hattındaki gerilimi uzak tutmak için, uyluk ve başın altında destek yastıkları kullanmaları önerilir. 24 saat içinde hastalar kısa mesafeler yürümeye başlamalıdır.

Çoğu hasta 2 hafta sonra işe döner ve iki hafta içinde araba kullanabilir. İş yorucu fiziksel aktivite gerektiriyorsa, hastalar üç ila dört hafta beklemelidir. Altı hafta sonra egzersize devam edilebilir ve üç hafta sonra normal ev işleri yapılabilir. Her hasta farklı bir iyileşme süreci yaşayacak ve Quartz Clinique, bireysel ihtiyaçlarınıza göre size özel talimatlar ve zaman çizelgeleri sağlayacaktır.

Karın Germe ile Yara izi Olur Mu?

Karın germe ameliyatında, kasık bölgesinin hemen üzerinde kalça kemiğinden kalça kemiğine uzanan enine bir kesi yapılır. Kesi genişliği hastanın vücut şekline, fazla doku miktarına ve estetik hedeflere göre değişecektir. Yara izi söz konusu olsa da, kesiler iç çamaşırı veya mayoyla gizlenecek şekilde tasarlanmıştır ve yara izleri zamanla kaybolur.

Karın Germe ve Ağrı olur mu?

Hastaların karın bölgesinde gerginlik hissetmesi, karın, göğüs kafesi ve sırtta bir miktar ağrı ve rahatsızlık hissetmesi normaldir. Her geçen gün rahatsızlık yavaş yavaş hafifler ve ağrı kesici ilaçlarla kontrol altına alınabilir.

 Mini karın germe nedir?

Tipik olarak, daha genç, fazla kilolu olmayan veya minimal dokuya sahip ve daha az kas onarımına ihtiyaç duyan hastalar mini karın germe için daha uygun olabilir. Bu teknik, kalça kemikleri arasında daha küçük bir kesi içerir ve göbek altındaki bölgedeki gevşekliği düzeltir.

Karın germe sonuçları ne kadar sürer?

Karın germe ameliyatının sonuçları uzun yıllar sürer, ancak düzenli beslenme uzun süreli sonuçlar elde etmenin anahtarıdır. Kilo alımı veya hamilelik yaşayan hastalar sonuçlarını tersine çevirebilir. Ameliyattan sonra besleyici bir diyet ve düzenli egzersiz planı takip etmek önemlidir.

Karın germe ameliyatı diğer işlemlerle birleştirilebilir mi?

Karın germe ameliyatı genellikle meme büyütme, meme dikleştirme ameliyatı ve liposuction ile birleştirilir. Çoğu zaman, hamilelik sonrası hastalar, Anne Estetiği olarak bilinen hamileliğin etkilerini tersine çevirmek için birden fazla ameliyat geçirirler. Büyük kilo kaybı hastaları, karın germe işlemini diğer prosedürlerle birleştirmeyi de seçebilirler.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique