Vatanpor olarak yerden ısıtma straforu fiyatlarının hesaplanması için belirli kriterler gözetmekteyiz. İşte bu sebepledir ki strafor fiyatları için en önemli unsur metrekare hesabıdır.

Mekânda kullanılacak strafor için ürünün yerden ısıtma straforu folyolu veya folyosuz yerden ısıtma straforu olması da önem arz etmektedir. İki durumda da fiyat değişiklik göstermektedir. Folyolu yerden ısıtma straforu zemin üzerine uygulandığından daha iyi yalıtım sağlar. Bu da tabi ki fiyata yansır. Yerden ısıtma straforu m2 fiyatı ve yerden ısıtma straforu birim fiyat pek çok unsurun bir araya gelmesi sonucu oluşur.

Vatanpor yerden ısıtma straforu olarak en uygun fiyatlandırmayı sunmayı hedefliyoruz. Firmamız yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışmaktadır. Yerden ısıtma straforu fiyatı hesaplamalarını da bu doğrultuda yapmaktadır. Önemli markalarla iş birliği ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Yerden ısıtma straforu Rehau gibi önemli markalarla çalışmaktayız. En ciddi firmalar ve en kaliteli ürünleri kullanmaktayız. Rehau ve Danfoss yerden ısıtma straforunda Türkiye’de en uygun fiyatı biz vermekteyiz.

Yerden Isıtma Straforu Teknik Özellikler

Strafor şap altı izolasyonu gerçekleştirmek adına özellikle kullanılan bir malzeme türüdür. Isı kaybını önleyen mükemmel yalıtım malzemesidir. Ayrıca ısıtma borularını yere sabitler.

Planlamanın ve çalışmaların ilk etabında proje hazırlığı gerçekleştirilir, yerden ısıtma straforu ölçüleri tespit edilir. Sonrasında bu ölçüler sayesinde önce strafor döşemesi sonra da yerden ısıtma boruları döşemesi halledilir. Yerden ısıtma sistemlerinin verimli çalışması için strafor yalıtımı artırarak daha düşük enerji tüketimi ile daha sağlıklı ısınmaya katkıda bulunur. Isıtma ve soğutma sistemlerinde kullanıma uygun bir yapıya sahiptir.