Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Aziz milletim, değerli arkadaşlarım, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu planın odağında elbette Türkiye Yüzyılı hedefi vardır. Çevreye duyarlı, yüksek katma değer üreten, istikrarlı, müreffeh gelecek için bu adımın hayırlı olmasını diliyorum.

Bir önemli düzenleme de 2024 bütçesidir. Hedeflerimizin tamamlayıcısı olarak görüyoruz. Şehirlerimizin depreme hazırlanması çalışmasıdır.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

İstihdamı artırırken diğer yandan enflasyonla mücadele içindeyiz. Türkiye ne büyümesinden taviz verir ne de enflasyona teslim olur. 

Hepsinin üstesinden geleceğiz. Yatırımcısından işçisinden üreten her kardeşimizin meselesi bizim meselemizdir. Her emeklimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Ailesinin tüm yükünü omuzlayan her ev hanımının derdi bizim derdimizdir. Her gencimizin beklentisi bizim sorumluluğumuzdur.

Cep telefonu ve bilgisayar desteği ile 10 GB internet sözümüzü tuttuk. Kararın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Biz Türkiye Cumhuriyetini demokrasisi, ekonomisi ile 21 yılda kat be kat büyüttük. 100. yılına kavuşacak cumhuriyeti fedakarlıklarla değil Menderes ve Özal'ın açtığı yoldan giderek milletimiz ile buluşturan biz olduk.

Önümüzdeki dönemde daha fazlasını milletimize kazandırmak bizim namus borcumuzdur. Gelip geçici sıkıntıların kazanımlarımızın üstünü örtmesine rıza göstermedik. Hiçbir hayali, vizyonu, programı olmadan sadece bu arzi tablodan cesaret alanlara hayal görenleri gerçeklerle uyandıracağımız günler yakındır.

Milletimizin gönlüne girmemiz gerekiyor. Istırap çeken vatandaşımızı gerçek belediyecilikle buluşturmak asli görevimizdir. Nice zaferlere imza atan AK Parti olarak bir kez daha bu başarıyı göstereceğiz.